Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@00:33:55 GMT

ماجرای حقوق‌های نجومی مدیران انگلیس

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۴۱۰۵

ماجرای حقوق‌های نجومی مدیران انگلیس

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد متوسط درآمد سالانه مدیران عامل شرکت‌ها در انگلیس 86 برابر درآمد کارمندان است.

به گزارش مشرق به نقل از راشا تودی، بنا به اعلام مرکز حقوق‌های نجومی انگلیس که یک اندیشکده و مرکز تحقیقات درباره عملکرد شرکت‌ها است، به طور متوسط در سال ۲۰۲۰ مدیران عامل شرکت‌ها در انگلیس ۳.۷ میلیون دلار حقوق دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متوسط حقوق کارمندان هم تنها ۴۲ هزار و ۹۰۰ دلار در سال بوده است، با این حساب متوسط درآمد مدیران ۸۶ برابر کارمندان بوده است.

این در حالی است که تازه در سال ۲۰۲۰ متوسط پرداختی به مدیران عامل ۱۷ درصد نسبت به سال ۲۰۱۹ کاهش داشته است. در سال ۲۰۱۹ آنها به طور متوسط ۴.۴۳ میلیون دلار دریافتی داشته‌اند.

مرکز حقوق‌های نجومی انگلیس می‌گوید: دلیل کاهش دریافتی مدیران عامل شیوع کرونا بوده است.

در گزارش این مرکز آمده است، بدون شک پایین آمدن میزان پرداختی به مدیران عامل به میزان قابل توجهی به خاطر شیوع ویروس کرونا و متعاقبا تعطیلی فعالیت‌های تجاری بوده است. شیوع کرونا تأثیرات بزرگی روی عملکرد شرکت‌ها داشته که البته میزان این تأثیر بستگی به حوزه‌ای بوده که شرکت‌ها در آن فعالیت داشته‌اند.

بنا به مطالعات انجام شده در سال ۲۰۲۰ مدیرعامل شرکت آسترازنکا که در زمینه تولید واکسن کرونا و بسیاری از محصولات دارویی فعالیت می‌کند، بیش از ۲۱ میلیون دلار دریافتی داشته است که ۵۰۰ برابر متوسط دریافتی کارمندان در انگلیس و ۱۹۷ برابر متوسط پرداختی به کارمندان در شرکت آسترازنکا بوده است.

بنا به اعلام یوک هیلدیارد، مدیر موسسه حقوق‌های نجومی انگلیس دریافتی‌های بسیار بالای مدیران عامل شرکت‌ها نشان‌دهنده گسترش شکاف بین ثروتمندان و افراد فقیر بیش از دیگر کشورهای اروپایی است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان انگلیس شرکت آسترازنکا حقوق های نجومی حقوق های نجومی مدیران عامل عامل شرکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۴۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • مربی میلان از انگلیس می‌آید ولی ایتالیایی است!‏
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • ببینید | ماجرای پیشنهاد نجومی به وحید شمسایی برای تبلیغ برنج!
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • ماجرای واژگونی وحشتناک ام وی ام X55 چه بود؟
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟