Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، علیرضا عباسی روز یکشنبه در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی در صحن علنی مجلس خطاب به وزیر پیشنهادی گفت: اسناد بالادستی و وضعیت موجود در برنامه پیشنهادی شما به تصویر کشیده شد اما در بسیاری از برنامه‌های شما نشانی از رسیدن به وضع مطلوب و اینکه چگونه می‌خواهید ما را در این چهار سال به وضع مطلوب برسانید،دیده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواهش می‌کنم در این فرصت باقیمانده وضع مطلوب را برای ما ترسیم کرده و راه رسیدن به آن را هم نشان دهید.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس، تعداد تخت‌های بیمارستانی، بیمارستان‌های فعال، تخت‌های ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی در داخل کشور را  از دیگر موضوعات مهم حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و گفت: لازم است که عدالت را در توزیع خدمات مد نظر قرار دهید و اینکه چطور می‌خواهید سرانه تخت بیمارستانی و بهداشت درمان را به حداقل وضع مطلوب برسانید و اینها در برنامه شما نبوده است.

عباسی با اشاره به قانون، اسناد بالادستی و افق ۱۴۰۴ اظهار کرد: طبق افق ۱۴۰۴ در منطقه خاورمیانه و کشورهای همسایه باید از نظر تعداد پزشک عمومی و متخصص و دندانپزشک رتبه نخست منطقه باشیم اما تا آنجا فاصله زیادی داریم که بخشی از این فاصله به تعارض منافع موجود برمی‌گردد.

وی اضافه کرد: باید مشخص کنید چه برنامه‌ای برای برطرف کردن این تعارض منافع دارید با اینکه تعداد پزشک، دندانپزشک و متخصص ما کم است اما در پذیرش و ورودی دانشجویان پزشکی محدودیت ایجاد می‌شود که این محدودیت بیشتر به تعارض منافعی برمی‌گردد در این حوزه وجود دارد.

نماینده مردمکرج در مجلس شورای اسلامی درباره سازمان غذا و دارو گفت: افرادی متولی سازمان غذا و دارو می‌شوند که ذینفع دارو و غذا هستند. مشخص کنید آیا فعالان حوزه غذا و دارو را به عنوان ریاست سازمان غذا و دارو منصوب می کنید یا از مجموعه‌هایی به کار می‌گیرید که در اینجا ذی نفع نیستند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: متاسفانه این مجموعه سیاست‌ها باعث می‌شود به جای تاکید بر سلامت محوری بیشتر به درمان محوری می‌پردازیم و اگر به این نکته توجه داشته باشیم حتما سلامت محوری سرلوحه ما قرار می‌گیرد.

عباسی با اشاره به وجود بیش از ۲۳۰۰ گونه گیاهی دارای خاصیت دارویی، گفت: با وجود این تعداد گیاهان با خاصیت دارویی اما آنگونه که باید در برنامه‌های پزشکی از آنها استفاده نمی‌شود و شما چگونه از این ظرفیت می‌خواهید بهره ببرید. پوشش بیمه‌ای مناسب به منظور رسیدن به پرداخت ۳۰ درصد از جیب طب سنتی را هم انتظار داریم که اعلام کنید.

 این نماینده مجلس گفت: دو سال است در دنیا با یک بیماری همه گیر مواجه شدیم که یکی از راه‌های مقابله با این پاندمی واکسن بود اما با وجود دو مجموعه با سابقه در داخل کشور یعنی مجموعه واکسن و سرم سازی رازی و موسسه انستیتو پاستور متاسفانه به هر دلیلی نتوانستند آن گونه که باید، کار خود را انجام دهند. بنیاد برکت به این موضوع ورود کرد و واکسن ساخت.

وی ادامه داد: چرا این شرکت‌هایی که باید وظیفه خود را انجام می‌دادند کوتاهی کردند. اگر ترک فعلی بوده حتما با آن برخورد و اگر تعارض منافع موجب عقب ماندن، شده آن را بررسی کنید.

عباسی بیان کرد: براساس چشم‌انداز ۱۴۰۴ باید جایگاه نخست علمی در منطقه باشیم و یکی از راه‌های رسیدن به آن بین المللی کردن دانشگاه هاست. شما برای بین‌المللی کردن دانشگاه‌های علوم پزشکی که متولی آن خواهید بود و همچنین در بحث پذیرش دانشجوی خارجی چه برنامه‌ای دارید.

وی خطاب به وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: مجموعه‌ای را در اختیار می‌گیرید که فقط  ۲۱۰ هزار دانشجو دارد اما در برنامه‌های شما اسمی از فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی برای دانشجویان در عرصه بهداشت و درمان وجود ندارد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کرج سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری رای اعتماد به دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کرج سازمان غذا و دارو مجلس شورای اسلامی کرج سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان غذا و دارو وزیر پیشنهادی وضع مطلوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه