Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@18:41:50 GMT

بدون استفاده از دارو، کمردرد را درمان کنید!

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۵۳۹۲

بدون استفاده از دارو، کمردرد را درمان کنید!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، درد کمر یکی از شایع‌ترین مواردی است که دومین عامل عجز و ناتوانی انسان در آمریکا و چهارمین عامل در جهان محسوب می‌شود. همچنین کمر درد یکی از پنج دلیل اصلی مراجعه مردم به پزشک است.

متاسفانه این بیماری مزمن باعث تحمیل هزینه‌های سنگین به بیماران می‌شود. با این حال، می‌توان با برخی اقدامات ابتدایی با کمر درد مقابله کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به طور معمول کمردرد به دسته‌های ذیل تقسیم می‌شود:

۱- کمر درد حاد به حالتی اطلاق می‌شود که درد در ناحیه کمر کمتر از چهار هفته بروز کند.
۲- نیمه حاد – مزمن که درد در ناحیه کمر نهایتا ۴ تا ۱۲ هفته طول می‌کشد.
۳- مزمن که فرد به دلیل مشکلات جدی شاهد کمر درد دائمی است.

خوشبختانه بیشتر کمر درد‌ها (نزدیک به ۸۵ درصد) به دلایل آسیب جدی بروز نمی‌کند. در این موارد درد مکانیکی کمر به دلایلی مانند اسپاسم عضلات، آرتروز و کشیدگی رباط است. با این وجود، متاسفانه درصد کمی از انواع مختلف کمر درد (۳ تا ۴ درصد) ناشی از مشکلات جدی مانند فتق دیسک (herniated discs)، دیسک‌های لغزشی (spondylolisthesis) و شکستگی فشاری مهره که ناشی از پوکی استخوان است، بروز می‌کند.

کمتر از یک درصد از انواع کمردرد نیز می‌تواند ناشی از التهابات، سرطان و عفونت‌های مختلف باشد. بسیاری از افراد پس از بروز کمردرد سریعاً به پزشک مراجعه کرده و خواستار دریافت دارو برای التیام آن هستند. این در حالی است که متخصصان آمریکایی تاکید دارند برای کمردرد‌های حاد و نیمه حاد بهترین و سالم‌ترین درمان، استفاده از دارو نیست.

حقیقت این است که بسیاری از درد‌های کمر حاد و نیمه حاد بدون مراجعه به پزشک و هزینه‌های سنگین، تنها با مرور زمان التیام و تسکین می‌یابد. این در حالی است که مصرف دارو‌های شیمیایی دارای عوارض جانبی جدی برای بدن است.

توصیه می‌شود پس از بروز کمردرد در گام نخست اقدام به انجام کار‌هایی مانند گرم کردن محل درد با کمک کمپرس آب گرم، ماساژ، طب سوزنی و استفاده از نوشیدنی‌های گیاهی کنید. با این حال، در صورتی که نمی‌توانید درد را تحمل کنید استفاده از قرص ایبوپروفن و ناپروکسن می‌تواند مفید باشد.

متاسفانه کمتر کسی می‌داند که این دارو‌ها می‌تواند باعث بروز التهاب و زخم معده شود. از عوارض جانبی مسکن‌هایی مانند ایبوپروفن و ناپروکسن می‌توان به احتمال بروز خونریزی داخلی و آسیب به کلیه به ویژه در افراد کهنسال اشاره کرد. از این رو استفاده دائمی از این مسکن‌ها برای درمان کمر درد توصیه نمی‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دارو التیام درد کمر درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟

 به گزارش تابناک به نقل از وری‌ول هلت،‌ اگر مدت‌زمان آلرژی از موعد انتظارتان بیشتر شد یا اینکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.
هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست
نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن
داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟