Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست در گفتگوی زنده خبری گفت: از زمانی که ویروس کرونا وارد بدن می شود تا حداقل دو و حداکثر چهارده روز و به طور متوسط یک هفته طول می کشد تا علائم آن ظاهر شود.

یونسیان به این نکته اشاره کرد که: در همه افراد علائم بروز پیدا نمی کند، و ممکن است برخی بدون علامت مبتلا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمانی که علائم در فرد ظاهر می شود تا زمانی که بیماری در فرد به اوج خود برسد، چند روزی طول می کشد.

یونسیان گفت: طبق آمار ارائه شده در خصوص رنگ بندی شهرها در نرم افزار ماسک که تصمیم گیری ها هم مبتنی بر آن است، حداقل ده روز بعد از گذشت اولین علائم، بیمار در بیمارستان بستری می شود.

او افزود: خوشبختانه روند کاهشی ابتلا به کرونا در برخی استان های نوار شمالی و جنوبی کشور دیده شده است. در کل کشور نیز تعداد بستری ها کاهشی بوده است.
وضعیت مرگ و میر افراد کرونایی

یونسیان در خصوص میزان مرگ بر اثر کرونا گفت: بیمارانی که بر اثر کرونا فوت می کنند، به طور متوسط بعد از گذشت دو تا سه هفته از ابتلا جان خود را از دست می دهند.

این اپیدمیولوژیست گفت: بنابراین این روند کاهشی در برخی مناطق شمالی و جنوبی کشور رخ داده است و متاسفانه در استان های غربی کشور این روند کاهشی همچنان دیده نشده است، انتظار می رود شاهد کاهش آمار مرگ و میر در روزهای آینده باشیم، به شرط آن که تجمعات و اتفاقات این روند را به تعویق بیاندازد.

او گفت: مردم باید تاخیر زمانی در این ویروس را جدی بگیرند و بلافاصله پس از یک روز از رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی فکر نکنند که دیگر به کرونا مبتلا نشده اند، بلکه بروز علائم، بستری و مرگ زمان بر است.

یونسیان افزود: نمی توان انتظار داشت که با رعایت بسیار خوب شیوه نامه های بهداشتی آمار ابتلا و مرگ پایین بیاید.

او گفت: آمار بسیار بالای مرگ و میر بیماران کرونایی نتیجه ی آمار بالای بستری های چند وقت اخیر است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1107885 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۵۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • قدرت نفوذ رسانه در بازتاب اعتراضات آمریکا و اروپا نمایان شد
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد