Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزشکار ۱۷ ساله بریتانیایی در حالی در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو شرکت می‌کند که مرگ را در دوران نوزادی تجربه کرد، اما زنده ماند تا رویاهایش را محقق کند.

به گزارش مشرق، بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو از فردا (سه‌شنبه) ۲ شهریور ماه به میزبانی کشور ژاپن آغاز می‌شود و ۴۴۰۰ ورزشکار از نزدیک به ۱۶۰ کشور با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر دوره از بازی‌ها، ورزشکارانی هستند که شرایط خاصی دارند و به واسطه همین شرایط نیز بیشتر از سایرین دیده می‌شوند. یکی از این ورزشکاران «اِلی چالیس» دختر شناگر ۱۷ ساله از بریتانیا است که در چهار ماده با حریفانش رقابت خواهد کرد. روزنامه «سان» گزارشی از زندگی این دختر ورزشکار منتشر کرد که بسیار جالب توجه بود.

اولین تصویر از چالیس ۱۵ سال قبل و در حالی که از پاهای مصنوعی استفاده می‌کرد، منتشر شد و حالا این دختر ورزشکار خود را برای حضور در پارالمپیک آماده می‌کند.

چالیس که معتقد است «همیشه راهی وجود دارد»، می‌گوید: «پدرم فکر می‌کرد من هرگز نمی‌توانم راه بروم. حالا اما نماینده کشورم در پارالمپیک هستم. من می‌خواهم به پارالمپیک بروم و همه تلاشم را کنم  و از هر دقیقه این رویداد لذت ببرم. نمی‌توانم تا شروع بازی‌ها صبر کنم.»

چالیس در ۱۶ ماهگی دچار مشکل «مننژیت» شد و تنها ۵ درصد شانس زنده ماندن داشت. پُل، پدر ۵۷ ساله اِلی درباره این شرایط دخترش در سال‌ها قبل عنوان می‌کند: «مننژیت واژه‌ای است که هر پدر و مادری از آن می‌ترسد. اِلی یک دختر خوش‌شانس بود. او در واقع به مدت ۲ دقیقه فوت کرد و قلبش ایستاد. من در اتاق بودم و او به مرگ نزدیک بود. دخترم پنج هفته در کُما بود. پس از آن نوک انگشتان دست و پای اِلی شروع به سیاه شدن کرد و این سیاهی بالا و بالا رفت.»

اِلی در سپتامبر ۲۰۰۵ به بیمارستانی در غرب لندن برده شد و چهار روز بعد هر دو پای او از بالای زانو و هر دو دستش از زیر آرنج به دلیل عفونتی که ایجاد شده بود، قطع شد. اِلی ۱۷ روز را در بیمارستان گذارند و سپس به خانه بازگشت.

نگرش دختر شناگر بریتانیایی خیلی زود خودش را نشان داد؛ نگرشی که چالیس معتقد بود «همیشه یک راه برای انجام کاری وجود دارد». او در سه سالگی اولین پروتز خود را به مبلغ ۲۰ هزار پوند و با کمک دوستان و همسایگان و برخی کسانی که پول ارسال کرده بودند، دریافت کرد، این در حالی بود که خانواده او درخواست پول از کسی نکرده بودند. پس از آن نیز تصویر اِلی چالیس در حالی که پروتزها را به پا کرده بود و تلاش به راه رفتن می‌کرد، در یکی از روزنامه‌های معتبر انگلیس چاپ شد. پُل چالیس در این باره می‌گوید: «شگفت‌انگیز است که آن عکس را دوباره می‌بینم و به این فکر می‌کنم که اِلی تا کجا پیش رفته است.»

اِلی چالیس هرگز معلولیت را مانعی بر سر راهش نمی‌دانست. او در دبستان با دوستانش که سالم بودند، فوتبال بازی می‌کرد و در ۱۴ سالگی اولین فرد قطع عضو در همه دست و پا در بریتانیا شد که بر اسنوبرد مسلط می‌شود. این دختر شناگر در این باره می‌گوید: «من خواهر و برادر بزرگتری دارم و مثل آنها بزرگ شده‌ و یاد گرفته‌ام که همه کارها را به تنهایی انجام دهم. ورزش برای من راهی برای درگیر شدن و حضور در کنار مردم بود. همه تصور می‌کنند تا زمانی که با شما ملاقاتی ندارند، نمی‌توانید کارهای زیادی انجام بدهید. من می‌خواهم کارهایی را انجام دهم که همه می‌گویند نمی‌توانم، فقط برای اینکه ثابت کنم آنها اشتباه می‌کنند.»

چالیس، شنا را از سال ۲۰۱۵ آغاز کرد و در آوریل ۲۰۱۹ در یک دوره رقابت بین‌المللی پاراشنا در شهر گلاسکوی اسکاتلند، موفق شد رکورد شنای پروانه بریتانیا و اروپا و همچنین رکورد شنای قورباغه جهان را بشکند. وی چند ماه بعد و در جریان مسابقات پارا شنای قهرمانی جهان در لندن صاحب مدال برنز شد و پس از آن چشم خود را به موفقیت در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو دوخت؛ رویدادی که البته به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد.

دختر شناگر ۱۷ ساله اهل بریتانیا در چهار ماده انفرادی در پارالمپیک شرکت خواهد کرد. بزرگترین الهام‌بخش او «اِلی سیموندز» است؛ شناگری که در ۱۳ سالگی جوان‌ترین عضو تیم اعزامی به پارالمپیک ۲۰۰۸ پکن بود و حالا قرار است در چهارمین پارالمپیکش شرکت کند و به ۵ طلایی که پیش از این کسب کرده، بیفزاید.

وضعیتی که چالیس اکنون پیدا کرده، باعث شگفتی دکتر «سیمون نادل» نیز شده است؛ همان پزشکی که در سال ۲۰۰۵ جان اِلی را نجات داد. او در این باره می‌گوید: «برای برخی بیماران، حتی بلند شدن و راه رفتن و رفتن به مدرسه یک موفقیت بزرگ است. درخصوص اِلی باید بگویم آنچه او بدست آورده، قابل توجه است.»

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو پارالمپیک مشرق دختر شناگر ۱۷ ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۶۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند

به گزارش قدس آنلاین کمپانی فرانس تی‌وی حق پخش جهانی فیلم بیوگرافی «منصور» به کارگردانی «رومالد بولانژه» را در اختیار گرفته که روایتی از زندگی منصور بهرامی تنیسور مشهور از ایرانی و مهاجرت او به فرانسه، دست و پنجه نرم کردن با فقر و سپس به شهرت رسیدن در فضای بین المللی است.

امیر جدیدی بازیگر ایرانی که بیشتر برای بازی در فیلم «قهرمان» برنده جایزه بزرگ کن ۲۰۲۱ به کارگردانی اصغر فرهادی در سطح بین المللی شناخته می شود، نقش منصور بهرامی را بازی خواهد کرد.

این فیلم محصول مشترک فرانسه و بریتانیاست و «داون مک دانیل» با همکاری «فیلیپ دی لیون» نگارش فیلمنامه این فیلم را بر عهده داشته‌اند.

منصور بهرامی تنیسور ۶۸ ساله متولد ایران، به دلیل سبک بازی سرگرم کننده و داستان زندگی خارق العاده اش، چهره ای محبوب در مسابقات بین المللی تنیس است.

او که در دهه ۱۹۵۰ در ایران به دنیا آمد، با استفاده از ماهیتابه به عنوان راکت شروع به یاد گرفتن تنیس کرد و از استخر به عنوان زمین بازی استفاده می‌کرد. او پس از انقلاب به فرانسه رفت و با فقر و بی‌خانمانی رو به رو شد و شبانه در خیابان های پاریس پرسه می زد و روزها در رختکن استادیوم رولان گاروس می خوابید، اما هرگز امید خود را از دست نداد.

این فیلم نشان می‌دهد که چگونه بهرامی از طریق اراده قوی و تیز هوشی، پیچیدگی‌های زندگی را به‌عنوان یک مهاجر غیرقانونی طی می‌کند، در حالی که پیوندهای پایداری با نمادهای تنیس که استعداد او را می‌شناختند، ایجاد می‌کند تا رویای دوران کودکی‌اش را برای بازی در رولان گاروس محقق کند.

بهرامی همچنین به نشریه ددلاین گفت: در طول سال‌ها خیلی‌ها به من گفته‌اند که داستان من برای اکران در سینما ساخته شده است، و بسیار مفتخرم که فیلمی بلند از زندگی من ساخته می‌شود و بسیار خوشحالم که رومالد بولانژه کارگردانی فیلم را بر عهده خواهد داشت. او نه تنها یک کارگردان هیجان انگیز است، بلکه مرد دوست داشتنی است. امیر جدیدی هم یک بازیگر استثنایی است و این واقعیت که او یک تنیس باز نیمه حرفه‌ای است یکی از آن شانس های بزرگ است. ممنون از داون مک دانیل برای نوشتن فیلمنامه زیبایی که همه ما به آن اعتقاد داریم. اگر داستان من بتواند الهام بخش مردم باشد و با آن لبخند بزند، مرد بسیار خوشبختی خواهم بود».

رومالد بولانژه نیز منصور بهرامی را یک قهرمان واقعی توصیف کرد که مقاومت و اشتیاق او الهام بخش افراد بی‌شماری بوده است و عنوان کرد که بسیار مفتخر است که سفر خارق‌العاده او را به پرده سینما می‌آورم.

فیلم «منصور» امسال در بازار جشنواره کن به خریداران بین‌المللی معرفی می‌شود.

دیگر خبرها

  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • جست‎جو برای یافتن دختر ۴ ساله در کلاله
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • دست‌درازی به دختر خردسال توسط پدر | مادر با مفتول شوهرش را کشت!
  • امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • راز قتل دختربچه ۱۱ ساله اصفهانی فاش شد