Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «جو بایدن» رئیس جمهوری ایالات متحده شامگاه یکشنبه به وقت محلی در یک نشست خبری در کاخ سفید با اشاره به اینکه طالبان در توسعه محدوده امنیتیِ پیرامون فرودگاه کابل با نیروهای آمریکا «همکاری» کرده‌اند، اظهار داشت که وضعیت امنیتی در این فرودگاه «به سرعت در حال تغییر است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت: «در شرایطی که اقدامات برای خروج اتباع آمریکا و پناهجویان افغان به خارج از خاک افغانستان در دست انجام است، ایالات متحده نگران شهروندانی است که در محوطه بیرونی فرودگاه تجمع کرده و هر آن ممکن است در معرض حمله گروه‌های تروریستی قرار گیرند».

رئیس جمهور آمریکا در این نشست خبری همچنین گفت: «ما می‌دانیم که تروریست‌ها ممکن است از این وضعیت سو استفاده کنند. نخستین اولویت ما در کابل خارج کردن اتباع آمریکا از این کشور با سریع‌ترین و امن‌ترین روش ممکن است».

جو بایدن همچنین مدعی شد که واشنگتن نسبت به خارج کردن شهروندان آمریکایی و افغان‌های در معرض خطر از افغانستان، «تعهدی تزلزل‌ناپذیر» دارد.

وی در ادامه اضافه کرد: «روشن بگویم؛ خارج کردن هزاران نفر از کابل امری سخت و دردناک است و مسئله این نبوده که چه زمانی شروع شده. ما راهی طولانی در پیش داریم و هنوز امکان اشتباهات بسیاری وجود دارد».

رئیس جمهور آمریکا سپس گفت که به وزارت خارجه این کشور دستور داده تا با آمریکایی‌هایی که در افغانستان هستند، از طریق تلفن، ایمیل یا هر وسیله دیگری تماس حاصل کنند و ایالات متحده برای آوردن آنها به فرودگاه برنامه دارد.

بایدن در ادامه اظهاراتش گفت که دولت آمریکا «در حال اجرای طرحی» برای خروج اتباع آمریکایی است؛ طرحی که وزارت خارجه آمریکا آن را «انتقال امن و مؤثر اتباع (آمریکا) به محوطه فرودگاه (کابل)» می‌داند.

رئیس جمهور ایالات متحده از ارائه توضیحات بیشتر در مورد این طرح خودداری کرد، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دستکم یک مأموریت نجات با بالگرد را در داخل شهر کابل برای یافتن و انتقال اتباع آمریکایی اجرا کرده است.

آقای بایدن سپس تصریح کرد که ایالات متحده همچنین به افغان‌های متحد غرب و نیز آن دسته از افغان‌ها که در معرض خطر هستند، از جمله فعالان حقوق زنان و روزنامه‌نگاران، کمک خواهد کرد.

وی در ادامه این نشست خبری در پاسخ به این پرسش که آیا ایالات متحده مهلت ۳۱ آگوست (۸ شهریور) برای خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان را تمدید خواهد کرد، گفت: «امیدواریم که مجبور به تمدید آن نشویم، اما باید ببینیم که چقدر از این فرایند طی شده و بعد دراین‌باره گفت‌وگو کنیم».

کد خبر 5286936

منبع: مهر

کلیدواژه: فرودگاه کابل ایالات متحده امریکا افغانستان طالبان افغانستان جو بایدن افغانستان ایالات متحده امریکا طالبان عراق لبنان رژیم صهیونیستی طالبان افغانستان روسیه فرودگاه کابل جو بایدن ایران تحولات افغانستان آلمان سوریه ایالات متحده اتباع آمریکا خارج کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا امروز شنبه در سخنانی کمک‌های نظامی جدید این کشور به اوکراین را سرمایه‌گذاری در آمریکا عنوان کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد دلار به منزله سرمایه‌گذاری در ایالات متحده آمریکا خواهد بود.

بلینکن در ادامه این سخنان افزود: تقریبا تمامی دارایی‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در ایالات متحده و بخش صنعتی ما باقی خواهد ماند. این موضوع شغل‌های جدیدی را در آمریکا ایجاد می‌کند و از این طریق می‌توانیم به اوکراین کمک کنیم.

گفتنی است چندی پیش مجلس سنا آمریکا قانون کمک‌های خارجی این کشور به هم‌پیمانان ایالات متحده از جمله، اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را به تصویب رساند.

بیست‌وچهارم آوریل گذشته نیز «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا قانون کمک به هم‌پیمانان ایالات متحده را امضا کرد تا به این ترتیب آخرین مانع قانونی تداوم ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین بر طرف شود.

کد خبر 6096239

دیگر خبرها

  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است