Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، جدیدترین آمار بهره‌مندی فعالان مشاغل خانگی از تسهیلات ویژه کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا از سوی دفتر مشاغل خانگی وزارت کار استخراج شد.

شیوع ویروس کرونا منجر به آسیب دیدن بسیاری از مشاغل به ویژه کسب و کارهای خرد و نوپا شد. دولت به منظور حمایت از مشاغل خانگی پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده را در بخش مشاغل خانگی در دستور کار قرار داد که از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا پایان اسفند 99 تعداد 22 هزار و 245 نفر فعال مشاغل خانگی درخواست بهره‌مندی از تسهیلات کرونایی داشته‌اند و تسهیلات پرداختی در این زمینه مبلغ هزار و 75 میلیارد ریال شده است و این تسهیلات موجب تثبیت اشتغال22 هزار و 245 نفر در مشاغل خانگی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین براساس بند یک ماده 13 دستورالعمل آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری تا سقف 10 درصد از تسهیلات اشتغال روستایی به مشاغل خرد، خانگی و خوداشتغالی اختصاص می‌یابد و از محل تسهیلات روستایی و عشایری تا پایان سال گذشته به تعداد 26 هزار و 204 متقاضی مشاغل خانگی مبلغ 6 هزار و 740 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است که منجربه اشتغال 32 هزار و 800 نفر در کشور شده است.

همچنین یکی از اقدامات جانبی برای حمایت از مشاغل خانگی برپایی بازارچه و نمایشگاه برای فروش محصولات است که براساس ماده 11 قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و ماده 30 دستورالعمل اجرایی و در راستای ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی جهت عرضه محصولات تولیدی کلیه شهرداری‌ها مؤظفند به تناسب تعداد و تنوع کسب و کار خانگی مکان‌های مناسبی مانند بازار محلی موقت را برای عرضه محصولات خانگی به صورت دوره‌ای و در روزهای مشخص هفته تأمین و از طریق رسانه‌های عمومی اعلام کنند.

طی سال‌های 90 تا 99 با همکاری دستگاه‌های عضو ستاد مشاغل خانگی تعداد 1240 بازار، بازارچه، بازار محلی موقت و نمایشگاه جهت عرضه محصولات مشاغل خانگی در استان‌های مختلف برگزار شده است.همچنین توافقاتی با شهرداری تهران هم انجام شده است.

همچنین برای معرفی مشاغل خانگی سامانه جامع ملی توسعه مشاغل خانگی به نشانی www.inhb.ir راه‌اندازی شده که در این سامانه با معرفی طرح‌های توسعه مشاغل خانگی امکان ثبت‌نام متقاضیان و کارآفرینان فراهم شده است.

همچنین سامانه مکان‌بازار به نشانی www.ohop.ir انجام شده که هدف از این سامانه رهگیری ظرفیت‌های مشاغل خانگی و تولید برندهای ملی مبتنی بر فروش اینترنتی و آنلاین و کمک به معیشت فعالان مشاغل خانگی و رونق کسب و کارهای ملی است که در حال حاضر 491 فروشگاه فعال در سایت مذکور فعالیت می‌کنند.

یکی دیگر از خدمات مشاغل خانگی استانداردسازی شغلی ایسکو (Isco)  است که یکی از عناصر مهم تجزیه و تحلیل و طبقه‌بندی اطلاعات مشاغل به شمار می‌رود. از سال 96 با همکاری دستگاه‌های اجرایی استانداردهاسازی‌ها انجام شده و در حال حاضر 300 شغل خانگی مصوب با طبقه‌بندی استاندارد شغلی آیسکو (Isco) مطابقت داده شده و مشاغل مصوب خانگی کدگذاری هفت رقمی دریافت کرده‌اند.

براساس مصوبه شورای عالی استاندارد جهت رونق و ارتقای کیفیت محصولات مشاغل خانگی امکان صدور گواهی انطباق برای محصولات تولیدی به جز مواد غذایی و فرآورده‌های مشمول مقررات استاندارد اجباری فراهم شده است. در سال 99 شیوه صدور گواهی انطباق با همکاری وزارت تعاون و سازمان ملی استاندارد و نیز معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تنظیم شد که متقاضیان می‌توانند محصولات خود را در 23 عنوان شغل خانگی تعیین شده با برند استاندارد به بازار ارائه کنند.

همچنین توانمندسازی 20 هزار نفر از مشاغل خانگی در 9 استان و توانمندسازی اقتصادی 6200 نفر از زنان سرپرست خانوار در 24 استان و توانمندسازی 54 هزار و 300 نفر متقاضی مشاغل خانگی در 31 استان در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: تسهیلات مشاغل خانگی اشتغال زنان سرپرست خانوار تسهیلات کرونایی حمایت از مشاغل خانگی مشاغل خانگی مشاغل خانگی کسب و کارهای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دیگر خبرها

  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • محصولات دانش بنیان دانشجویان فنی و حرفه‌ای به فروش می‌رسد
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان