Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روز‌ها فوتبال ایران به شدت تحت تاثیر فضای نقل و انتقالاتی قرار گرفته است.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم های ایرانی این روز ها به دنبال جذب بازیکنان مد نظر خود هستند و به همین دلیل دفتر کاری باشگاه های لیگ برتری به خصوص دو باشگاه پر طرفدار پایتخت به شدت شلوغ است و بازار اخبار و شایعات بسیار داغ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

در فوتبال ایران سوژه های زیادی برای تقبیح و انتقاد وجود دارد به طوری که اگر قصد داشته باشید در قامت یک منتقد به با این قضایا برخورد کنید علاوه بر این که فوتبال ایران روی زشت ترش را به شما نشان می دهد و فقط باید لب به اعتراض بگشایید، از سوی اهالی فوتبال هم برچسب بهانه گیری و انتقادهای بیجا روی شما زده می شود اما یکی از آزار دهنده ترین قضیه هایی که این روزها با احساسات هواداران و روان اهالی فوتبال بازی می کند، سیرکی است که مقابل در باشگاه های مختلف راه انداخته شده و سکوت در قبال آن بسیار سخت است.

ما هم مقصریم

بگذارید اولین انتقاد را از خود اهالی رسانه مطرح کنیم، کسانی که شان خبرنگاری خود را زیر سوال برده و به صورت شبانه روزی مقابل در باشگاه ها حضور دارند تا گوشی به دست دنبال این یکی و آن یکی بدوند که شاید فرد مورد نظر منت بگذارد و چند کلامی با خبرنگار اعزامی صحبت کند. اگر هم فرد مورد نظر ببیند صحبت کردن هیچ سودی برایش ندارد و همین که رسانه ها خبر حضورش را به همراه سکوت منتشر کنند، به نفعش است و به نوعی خودش را نزد هواداران عزیز تر می کند تا روی مدیریت باشگاه فشار بیاورند، بدون توجه به این دویدن های خبرنگار به راهش ادامه می دهد و آنچه این وسط «له» می شود، شان و شخصیتا جامعه خبری است.

یک نمونه خارجی بیاورید

قبل از این که به دنبال رفع مشکلات داخل زمین باشید باید مشکلات خارج از زمین را برطرف کنید. کدام کشور موفق در حوزه فوتبال این گونه نقل و انتقالاتش را پیش می برد؟ کدام باشگاهی دفتر و مقرش را پاتوق هر کس و ناکسی می کند؟ کسانی که معلوم نیست به دنبال فروش بازی بازیکنانشان هستند یا با نیت بالا بردن قیمت بازیکن، وارد باشگاه شده اند؟ کدام مدیرعاملی جایگاه خود را تا حد مدیر نقل و انتقالات پایین می آورد و روبروی دلال می نشیند؟ کدام...، کدام... و کدام...؟ در مورد اتفاقاتی که طی چند روز اخیر مقابل باشگاه های استقلال و پرسپولیس رخ داده، می توان هزاران هزار سوال مطرح کرد.

مدیرعامل باشگاه اول از هر چیزی باید بداند دفتر باشگاه دارای جایگاهی ویژه و ارزشی بالا در چارت اداری هر مجموعه ورزشی است و این مکان نباید به محل سو استفاده برخی دلال ها برای بالا بردن قیمت بازیکنان شان تبدیل شود.

شاهد از ایتالیا رسید؛ لوکاتلی

برای این که متوجه شوید ما دقیقا کجای موضوع قرار گرفته ایم یک نمونه خارجی را بررسی کنید. برای مثال روند جذب مانوئل لوکاتلی و پیوستنش به یوونتوس را بررسی کنید. 2 ماه بحث پیوستن این بازیکن به یووه مطرح بود اما تا قبل از رسمی شدن قرارداد، هیچ مراجعه ای به دفتر باشگاه نداشت. باشگاه های ما نباید اجازه دهند بازیکن قبل از توافقات نهایی به همراه ایجنتش پایش را به دفتر باشگاه بگذارد. این فرایندی که ما نامش را مذاکره گذاشته ایم چیزی به جز یک شوآف تمام عیار نیست. مانوئل لوکاتلی در اولین گام راهی کدام بخش از باشگاه یوونتوس شد؟ اصلا جایگاه تست های پزشکی در نقل و انتقالات ما کجا قرار دارد؟ قرارداد بازیکن را می بندیم و بعدا اگر دلمان خواست بازیکنان را گله ای راهی ایفمارک می کنیم. همین چند فصل پیش بود که تراکتور با خرید بازیکن مریضی به نام کوین کنستانت بدون تست های پزشکی، یک میلیون دلار متضرر شد. 

در نحوه معرفی بازیکنان مان هم هیچ اثری از حرفه ای گری وجود ندارد و کافی است باز هم با نمونه های حرفه ای اش مقایسه کنید...

فصل نقل و انتقالات در تمام دنیا مجالی است برای تقویت تیم ها و از کنارش ایجنت ها هم به اندازه سهم خود، سود می برند اما در ایران فصل نقل و انتقالات فرصتی است برای کاسبی دلال ها و از کنارش شاید تیمی هم تقویت شود!

علی کلهری

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لوکاتلی نقل و انتقالات باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۶۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بمب نقل و انتقالات پرسپولیس از امارات می‌آید

سعید عزت‌اللهی هافبک ملی‌پوش کشورمان در سال‌های اخیر همواره گزینه جذابی برای تیم‌های آبی و قرمز پایتخت بوده است.

در خبرها داشتیم که باشگاه پرسپولیس به پشتوانه بانک شهر اسپانسر اصلی خود در تلاش است که فصل آینده سعید عزت‌اللهی را قرمزپوش کند.

تابستان سال گذشته، یحیی گل‌محمدی اسم عزت‌اللهی را در صدر لیست خرید خود قرار داد اما داشتن قرارداد با وایله دانمارک اجازه این جابه‌جایی را نداد. عزت اللهی نیز به امارات رفته و به عضویت شباب الاهلی پیوست. او در لیگ امارات هم بازی‌های خوب و قابل‌قبولی انجام داده و بعید است قراردادش تمدید نشود یا این‌که تیم دیگری در این کشور برای ادامه فوتبال خود پیدا نکند. بنابراین خرید سعید عزت‌اللهی بیش از یک میلیون دلار برای باشگاه پرسپولیس آب می‌خورد که مبلغ نسبتا سنگینی است.

 

تابستان گذشته دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در حالی برای خرید عزت‌اللهی با هم رقابت می‌کردند که گفته می‌شد می‌توانند با کمی صبر به شکلی منطقی او را خریداری کنند! در شرایطی که هافبک ملی‌پوش تیم وایله، فقط نیم‌فصل دیگر با باشگاه دانمارکی قرارداد داشت، هر دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در تلاش بودند که او را در پنجره نقل و انتقالاتی تابستان به خدمت بگیرند.

در آن مقطع اعداد متفاوتی برای مبلغ رضایتنامه عزت اللهی منتشر شد. از ۴۰۰-۵۰۰ هزار دلار تا ۶۰۰ و ۸۰۰ و در ادامه هم که مبلغ یک میلیون دلار شنیده شد. ارقامی که بالا رفتنش یک دلیل بیشتر نداشت؛ رقابت بیهوده استقلال - پرسپولیس و دندان طمع باشگاه دانمارکی!

 

باشگاه وایله به خوبی می‌دانست که عزت‌اللهی پیشنهاد جدی از تیم‌های خوب اروپایی ندارد و اگر می‌خواهد سود خوبی ببرد، باید او را به تیم‌های حاشیه خلیج فارس بفروشد. از طرفی آن‌ها می‌دانستند که اگر سر مبلغ رضایتنامه کوتاه نیایند و عزت‌اللهی در دانمارک بماند، در نیم‌فصل یک شیلینگ هم گیرشان نمی‌آید و سعید بازیکن آزاد خواهد بود. این برگ برنده‌ای بود که هم خود عزت‌اللهی و هم باشگاه‌های خواهان او می‌توانستند در مذاکرات از آن استفاده کنند. اما ماجرا برعکس شد.

باشگاه دانمارکی زمانی که پی برد چند تیم ایرانی به دنبال خرید سعید هستند مبلغ را بالا برد تا بتواند به حداکثر سود ممکن برسد. در این بین تنها راه چاره عقب‌نشینی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال بود تا باشگاه دانمارکی مجبور به فروش او شود. چرا که آن‌ها نتوانسته بودند عزت‌اللهی را به تمدید قرارداد راضی کنند و اگر او را نمی‌فروختند سعید می‌توانست آزادانه و بدون پرداخت هیچ پولی در نیم‌فصل جدا شود. عجیب آن که در اسفندماه سال گذشته سعید عزت‌الهی هافبک وایله بولدکلاب دانمارک پس از توافق با مدیران این باشگاه راهی امارات شد تا قرارداد رسمی با شباب الاهلی امارات ببندد.

آن‌چه در بالا بدان پرداخته شد از این بابت بود که چند سالی می‌شود دو باشگاه پرطرفدار پایتخت روی سعید عزت‌اللهی مانور و برای او بازارگرمی می‌کنند درحالی که این ستاره خوش‌اخلاق و ملی‌پوش تمایلی به بازگشت به ایران حداقل در این سن و سال ندارد! استقلال و پرسپولیس بر سر خرید سعید عزت‌اللهی رقابت می‌کنند اما او سر از قطر و امارات درمی‌آورد! بنابراین پیش‌بینی می‌شود این مرتبه نیز سعید عزت‌اللهی به پیشنهاد پرسپولیس پاسخ منفی داده و به فوتبالش در امارات، قطر یا دانمارک ادامه دهد.

 

ظریفی می‌گفت سعید عزت‌اللهی آن‌قدر خارج از کشور توپ می‌زند که در دوران بازنشستگی احتمالا به ملوان تیم زادگاهش بازخواهد گشت!

 

منبع:ورزش 360

دیگر خبرها

  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • برتری پرگل فاینورد در حضور علیرضا جهانبخش
  • بمب نقل و انتقالات پرسپولیس از امارات می‌آید
  • سرمربی لیگ برتری جریمه میلیاردی شد
  • سنگین‌ترین جریمه فوتبال ایران برای سرمربی لیگ برتری
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • امیدهای ژاپن قهرمان جام ملت‌های آسیا شدند
  • تیم فوتبال امیدهای ژاپن قهرمان جام ملت‌های آسیا شد