Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مدت زمان کرونا تا پایان اسفند ۹۹ تعداد ۲۲ هزار نفر در مشاغل خانگی از تسهیلات کرونایی به مبلغ هزار و ۷۵ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند. جدیدترین آمار بهره‌مندی فعالان مشاغل خانگی از تسهیلات ویژه کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا از سوی دفتر مشاغل خانگی وزارت کار استخراج شد.

شیوع ویروس کرونا منجر به آسیب دیدن بسیاری از مشاغل به ویژه کسب و کار‌های خرد و نوپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت به منظور حمایت از مشاغل خانگی پرداخت تسهیلات به کسب و کار‌های آسیب دیده را در بخش مشاغل خانگی در دستور کار قرار داد که از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا پایان اسفند ۹۹ تعداد ۲۲ هزار و ۲۴۵ نفر فعال مشاغل خانگی درخواست بهره‌مندی از تسهیلات کرونایی داشته‌اند و تسهیلات پرداختی در این زمینه مبلغ هزار و ۷۵ میلیارد ریال شده است و این تسهیلات موجب تثبیت اشتغال ۲۲ هزار و ۲۴۵ نفر در مشاغل خانگی شده است.

همچنین براساس بند یک ماده ۱۳ دستورالعمل آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری تا سقف ۱۰ درصد از تسهیلات اشتغال روستایی به مشاغل خرد، خانگی و خوداشتغالی اختصاص می‌یابد و از محل تسهیلات روستایی و عشایری تا پایان سال گذشته به تعداد ۲۶ هزار و ۲۰۴ متقاضی مشاغل خانگی مبلغ ۶ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است که منجربه اشتغال ۳۲ هزار و ۸۰۰ نفر در کشور شده است.

همچنین یکی از اقدامات جانبی برای حمایت از مشاغل خانگی برپایی بازارچه و نمایشگاه برای فروش محصولات است که براساس ماده ۱۱ قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و ماده ۳۰ دستورالعمل اجرایی و در راستای ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی جهت عرضه محصولات تولیدی کلیه شهرداری‌ها مؤظفند به تناسب تعداد و تنوع کسب و کار خانگی مکان‌های مناسبی مانند بازار محلی موقت را برای عرضه محصولات خانگی به صورت دوره‌ای و در روز‌های مشخص هفته تأمین و از طریق رسانه‌های عمومی اعلام کنند.

طی سال‌های ۹۰ تا ۹۹ با همکاری دستگاه‌های عضو ستاد مشاغل خانگی تعداد ۱۲۴۰ بازار، بازارچه، بازار محلی موقت و نمایشگاه جهت عرضه محصولات مشاغل خانگی در استان‌های مختلف برگزار شده است. همچنین توافقاتی با شهرداری تهران هم انجام شده است.

همچنین برای معرفی مشاغل خانگی سامانه جامع ملی توسعه مشاغل خانگی به نشانی www.inhb.ir راه‌اندازی شده که در این سامانه با معرفی طرح‌های توسعه مشاغل خانگی امکان ثبت‌نام متقاضیان و کارآفرینان فراهم شده است.

همچنین سامانه مکان‌بازار به نشانی www.ohop.ir انجام شده که هدف از این سامانه رهگیری ظرفیت‌های مشاغل خانگی و تولید برند‌های ملی مبتنی بر فروش اینترنتی و آنلاین و کمک به معیشت فعالان مشاغل خانگی و رونق کسب و کار‌های ملی است که در حال حاضر ۴۹۱ فروشگاه فعال در سایت مذکور فعالیت می‌کنند.

یکی دیگر از خدمات مشاغل خانگی استانداردسازی شغلی ایسکو (Isco) است که یکی از عناصر مهم تجزیه و تحلیل و طبقه‌بندی اطلاعات مشاغل به شمار می‌رود. از سال ۹۶ با همکاری دستگاه‌های اجرایی استانداردهاسازی‌ها انجام شده و در حال حاضر ۳۰۰ شغل خانگی مصوب با طبقه‌بندی استاندارد شغلی آیسکو (Isco) مطابقت داده شده و مشاغل مصوب خانگی کدگذاری هفت رقمی دریافت کرده‌اند.

براساس مصوبه شورای عالی استاندارد جهت رونق و ارتقای کیفیت محصولات مشاغل خانگی امکان صدور گواهی انطباق برای محصولات تولیدی به جز مواد غذایی و فرآورده‌های مشمول مقررات استاندارد اجباری فراهم شده است. در سال ۹۹ شیوه صدور گواهی انطباق با همکاری وزارت تعاون و سازمان ملی استاندارد و نیز معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تنظیم شد که متقاضیان می‌توانند محصولات خود را در ۲۳ عنوان شغل خانگی تعیین شده با برند استاندارد به بازار ارائه کنند.

همچنین توانمندسازی ۲۰ هزار نفر از مشاغل خانگی در ۹ استان و توانمندسازی اقتصادی ۶۲۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار در ۲۴ استان و توانمندسازی ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر متقاضی مشاغل خانگی در ۳۱ استان در دستور کار قرار گرفته است.

/فارس برچسب ها: مشاغل خانگی ، تسهیلات کرونایی ، وزارت کار لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Oy3

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مشاغل خانگی تسهیلات کرونایی وزارت کار حمایت از مشاغل خانگی تسهیلات کرونایی مشاغل خانگی شده است همچنین مشاغل خانگی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۸۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!