Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@15:04:52 GMT

مشکلی که کرونا برای نخلداران خوزستانی رقم زد

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۸۲۳۰

مشکلی که کرونا برای نخلداران خوزستانی رقم زد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، سید محمد موسوی افزود: استان خوزستان با تولید حدود ۲۳۲ هزار تن خرما یکی از مهمترین استان‌های خرماخیز کشور محسوب می‌شود که براساس آخرین گزارش مسئولان ذیربط استان به علت شیوع بیماری کرونا و سایر محدودیت‌های صادراتی، حدود ۱۰ هزار تن خرمای رقم صنعتی استعمران تولیدی سال قبل علیرغم خرید از باغداران در کارگاه‌ها و کارخانجات فرآوری خرما، انبار دلالان، واسطه‌ها و نیز انبار خانگی و کوچک تعداد قلیلی از نخلداران باقی مانده و صادر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این موضوع سبب شد تا کارگاه داران، تولید کنندگان و صادرکنندگان خرمای استان همانند سال‌های قبل جهت تعیین قیمت توافقی اقدام به موقع  نکرده و کارگاه‌داران، صادرکنندگان و بخش خصوصی در آماده کردن و تجهیز مراکز خرید، تهیه و تحویل صندوق (جعبه چوبی) و نیز پیش پرداخت به نخلداران جهت خرید به موقع خرمای تولیدی سال جاری، اقدام نکنند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی افزود: با توجه به وظیفه ذاتی وزارت جهاد کشاورزی و سیاست‌های حمایتی دولت، این مهم در دستور کار این سازمان قرار گرفت که در طول بیست روز گذشته طی جلسات مشترک با مدیران استان‌های خرماخیز و نیز مشورت با استاندار، رؤسای سازمان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی استان خوزستان و نیز جلسه مشترک با معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد وزارت جهاد کشاورزی، موضوع بررسی و براساس آخرین مذاکره با استاندار خوزستان مقرر شد پیشنهادات استان با مشارکت تولیدکنندگان، تجار و کارگاه‌داران به فوریت به این سازمان ارسال تا پیشنهاد نهایی برای اتخاذ تصمیم به معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی و دبیرخانه شورا قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی ارسال شود.

موسوی تصریح کرد: سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران بنا به وظیفه ذاتی و قانونی خود با ایجاد و تجهیز مراکز خرید، آمادگی لازم را ایجاد و به محض ابلاغ قیمت حمایتی خرمای استعمران و تأمین اعتبار توسط شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی، آمادگی کامل دارد تا به فوریت نسبت به خرید تضمینی و یا حمایتی خرمای تولیدی سال جاری از نخلداران طبق مصوبه شورای مذکور، اقدام کند.

کد خبر 622059 برچسب‌ها صادرات خرما وزارت جهاد کشاورزی استان خوزستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: صادرات خرما وزارت جهاد کشاورزی استان خوزستان وزارت جهاد کشاورزی تعاون روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۸۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان