Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، یک کشاورز ساکن شهرستان عنبرآباد در نخلستان  خود که دارای سیستم آبیاری تحت فشار قطره‌ای است با تعبیه‌ ظروف پلاستیکی و بازیافتی اقدام به ایجاد آبخور‌ی های کوچک کرده است.

او بیش از بیست آبخوری برای استفاده‌ پرندگان در فصل خرما پزان منطقه عنبرآباد نصب کرده است که در این گرمای طاقت فرسا آب مورد نیاز پرندگان را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرجان شاکری مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمان در این خصوص گفت: باغ‌ این کشاورز مسئولیت پذیر و حامی محیط زیست تبدیل به مکان امنی برای پرندگانی، از جمله گونه اندمیک و زیست بوم مرغ جیرفتی و سایر پرندگان شده است.

او افزود: من ضمن تشکر و قدردانی از این کشاورز دوستدار محیط زیست، از کشاورزان و باغداران خواهشمندم تا در این فصل تابستان و گرمای زیاد توجه ویژه‌ای به حیات وحش و حفظ محیط زیست داشته باشند.

دستگیری عاملان انتشار تصاویر شکار سه خرگوش در فضای مجازی

حمزه ابراهیمی سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ریگان گفت: مأموران یگان حفاظت این شهرستان با پایش فضای مجازی موفق به شناسایی متخلفان بی رحم شکار سه سر خرگوش شدند.

او افزود: متهمان پس از تعقیب خرگوش‌ها در دشت تیگر با موتورسیکلت، با ضربه چوب دستی حیوانات زبان بسته را از پای درمی آوردند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ریگان بیان کرد: این شکارچیان متخلف پس از تشکیل و تکمیل پرونده تخلف و پرداخت جریمه بابت ضرر و زیان به محیط زیست و حیات وحش به مراجع قضایی استان معرفی شدند تا مورد اعمال قانون قرار گیرند.

ابراهیمی اظهار داشت: متخلفان دستگیر شده به ازای شکار هر راس خرگوش نر باید به مبلغ چهارصد و پنجاه هزار تومان به عنوان ضرر و زیان وارده به طبیعت و حیات وحش به حساب محیط زیست واریز کنند و از جنبه عمومی جرم نیز قاضی پرونده نظر می‌دهد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه ماموران یگان حفاظت در صورت مشاهده متجاوزان به حیات وحش و تنوع زیستی بدون هیچ اغماضی با آنان بر اساس قانون و مقررات برخورد خواهند کرد، از عموم مردم به ویژه روستائیان منطقه خواست در صورت مشاهده شکارچیان در منطقه بلافاصله موضوع را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ریگان یا شماره تلفن ۱۵۴۰ اطلاع دهند تا اقدامات لازم قانونی در این خصوص صورت گیرد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محیط زیست نخلستان های حفاظت محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۹۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: قاچاق ۳۷ قطعه کبک وحشی به کشور عراق با هوشیاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج ناکام ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک‌ها، با اخذ حکم قضائی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به اینکه واحد حقوقی این اداره اقدام به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضائی کرده است، افزود: محیط‌بانان افزون بر این کبک‌ها، ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده‌اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رهاسازی می‌شوند.

حمیدی اضافه کرد: کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند، در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آنکه آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

به گزارش ایمنا، کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

کد خبر 748646

دیگر خبرها

  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند