Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: پروانه کار رانندگان تاکسی که در طرح واکسیناسیون کرونا مشارکت نکنند و از تزریق واکسن امتناع کنند تمدید نمی‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مرتضی ضامنی افزود: تعدادی از رانندگان تاکسی در طرح واکسیناسیون رانندگان حمل و نقل عمومی و تاکسی‌ها مشارکت نمی‌کنند و اگر چنانچه این افراد بدون عذر موجه پزشکی از تزریق واکسن کرونا امتناع کنند، محدودیت‌هایی برای آن‌ها اعمال خواهد شد و پروانه فعالیت تمدید نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در بیشتر شهر‌ها بستر واکسیناسیون کرونا برای ناوگان حمل و نقل عمومی و تاکسی‌ها فراهم شده است و بنابراین واکسیناسیون به اجرا درآمده است.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور گفت: بنابراین رانندگان تاکسی که در طرح واکسیناسیون مشارکت نمی‌کنند باید بدانند که مشارکت در طرح واکسیناسیون کرونا اختیاری نیست و آن‌ها برای ادامه فعالیت با توجه به این که بستر واکسیناسیون در شهر‌های کشور برای رانندگان تاکسی مهیا شده است می‌بایست در این امر مشارکت کنند و اگر در این طرح واکسیناسیون کرونا مشارکت نکنند شهرداری‌های شهر‌ها موظف هستند برای ادامه فعالیت این گونه رانندگان تاکسی محدودیت قائل شوند.

ضامنی تاکید کرد: در بسیاری از شهر‌ها طرح واکسیناسیون رانندگان تاکسی فعال شده است و بسیاری از رانندگان تاکسی هم دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند و نوبت دوم تزریق واکسن نیز در اواسط شهریور ماه انجام خواهد شد.

وی در مورد علت امتناع برخی از رانندگان تاکسی در بعضی از شهر‌ها برای تزریق واکسن کرونا گفت: رانندگان تاکسی هم مانند برخی از افراد دیگر در جامعه که تمایل به استفاده کردن از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی ندارند نیز از تزریق واکسن امتناع می‌کنند.

پیش از این عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفته بود: از شروع شیوع ویروس منحوس کرونا ۱۰ هزار نفر از رانندگان تاکسی به این ویروس مبتلا شده‌اند که از این تعداد بیش از۷۰۰ راننده تاکسی فوت کردند.

ضامنی افزود: در حوزه حمل و نقل عمومی و همین طور در حوزه تاکسیرانی شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت می‌شود، اما از آنجایی که به طور میانگین هر راننده تاکسی در روز ۸۰ مسافر را جا به جا می‌کند و اکثر مسافران هم در پرداخت کرایه از وجه نقد استفاده می‌کنند، این موضوع می‌تواند عامل موثری در افزایش شیوع کرونا در بین رانندگان تاکسی باشد.

وی اعلام کرد: علاوه بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی چه توسط رانندگان تاکسی و چه مسافران، عامل مهمی که می‌تواند جلوی سرایت کرونا دربین رانندگان تاکسی را کاهش دهد، تزریق واکسن است.

ضامنی تاکید کرد: براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سهم حمل و نقل عمومی در انتقال و توسعه چرخه کرونا ویروس بیش از ۲۶ درصد است.

وی خاطر نشان کرد: هر راننده تاکسی که دارای پروانه فعالیت باشد مشمول دریافت واکسن کرونا خواد بود و با احتساب راننده‌های کمکی حدود ۴۰۰ هزار راننده تاکسی مشمول دریافت واکسن کرونا خواهند بودو همچنین ما این آمادگی را داریم که وزارت بهداشت را برای شناسایی رانندگان تاکسی کمک و همراهی کنیم.

در حال حاضر ۳۱۸ هزار تاکسی در کشور و بیش از ۷۶ هزار دستگاه تاکسی در تهران فعال هستند که مسافران را جابه جا می‌کنند. برچسب ها: کرونا ، واکسیناسیون ، رانندگان تاکسی ، حمل و نقل عمومی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا واکسیناسیون رانندگان تاکسی حمل و نقل عمومی طرح واکسیناسیون واکسیناسیون کرونا رانندگان تاکسی حمل و نقل عمومی راننده تاکسی تزریق واکسن واکسن کرونا شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۰۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عرب علیدوستی، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به سرخک در این شهرستان گفت: با توجه به نزدیکی استان کرمان به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر دلیل واکسن سرخک را دریافت نکرده‌اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد از شهروندان تقاضا کرده اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند.

وی افزود: خانواده‌های رفسنجانی واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن MMR انجام داده و در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک، جهت انجام نمونه‌گیری فوراً به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) مراجعه کنند.

.

کد خبر 6094301

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود