Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، یک منبع مطلع از مکالمات به نیویورک تایمز گفت، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، اشرف غنی را که قبل از تسلط طالبان بر کابل به امارات گریخت، به عنوان «سرسخت و مغرور» در نظر می گرفت. اما با این حال، او با درخواست اشرف غنی برای تامین پشتیبانی هوایی از نیروهای افغان و نشان دادن خروج آمریکا «با شدت کم» تا اینکه این طور به نظر نرسد که واشنگتن «هیچ اعتقادی» به دولت غنی ندارد، موافقت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غنی همچنین درخواست کرد آمریکا در اعطای ویزا به مترجمان و دیگر افغان‌هایی که به ارتش آمریکا کمک کردند، «محتاطانه» عمل کند.

اما طبق این گزارش، اشرف غنی به توصیه رئیس جمهوری آمریکا عمل نکرد؛ اینکه نیروهای افغان برای مقابله با طالبان در هر جایی تلاش نکنند. بایدن ظاهرا توصیه‌ای را که از مقامهای آمریکایی دریافت کرده بود، تکرار کرد و میخواست غنی نیروهای افغان را در مکان‌های کلیدی نگه دارد تا شبه نظامیان نتوانند مدتی پیشروی کنند. اما براساس گزارش نیویورک تایمز، او هیچ وقت به این نصحیت عمل نکرد.

کد خبر 622149 برچسب‌ها افغانستان و آمریکا اشرف غنی احمد زی افغانستان طالبان جوزف بایدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: افغانستان و آمریکا افغانستان طالبان جوزف بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۱۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ دانشجویان بازداشت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، گزارش‌ها از تشدید تدابیر امنیتی در اطراف دانشگاه کلمبیا واقع در ایالت نیویورک امریکا حکایت دارد.

منابع خبری حضور و استقرار گسترده و شدید پلیس در مجاورت دانشگاه کلمبیا را تائید کرده‌اند.

همچنین صدها نفر از اعضای گروه نظامی واکنش استراتژیک پلیس نیویورک خود را به مجاورت دانشگاه کلمبیا رسانده‌اند.

حتی گزارش‌هایی در دست است که نشان می‌دهد مدیریت دانشگاه کلمبیا از دانشجویان خواسته است تا برای امنیت خود در اماکن امن پناه بگیرند.

به گفته تیم مدیریت اضطراری دانشگاه کلمبیا، عدم رعایت دستور اداری ممکن است منجر به اقدامات انضباطی علیه دانشجویان شود.

تیم مدیریت اضطراری دانشگاه کلمبیا افزوده است که به دلیل افزایش فعالیت نیروهای امنیتی در محوطه دانشگاه، از دانشجویان خواسته می شود در محل خود پناه بگیرند.

سی.ان.ان هم به نقل از یک مقام اجرای قانون گزارش داده است که انتظار می‌رود مسئولان دانشگاه کلمبیا در عرض دو ساعت درخواست تخلیه دانشگاه را به پلیس ارسال کند. همچنین گفته شده که افسران پلیس نیویورک در جریان تحصن در کالج شهر نیویورک، برخی از دانشجویان را دستگیر کردند.

همزمان نیویورک تایمز گزارش داده است که تعداد معترضان در خارج از ورودی دانشگاه کلمبیا در یک ساعت گذشته به طور پیوسته افزایش یافته است.

گفته شده که پلیس ورودی‌های دانشگاه سیتی کالج را بسته و به کسی اجازه ورود نمی‌دهد.

انجمن آمریکایی اساتید دانشگاه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که مسئولان دانشگاه کلمبیا مسئولیت آنچه را که در صورت مداخله پلیس ممکن است رخ دهد، بایستی بر عهده بگیرند.

همزمان سی ان ان گزارش داده است که پلیس نیویورک یورش به محوطه دانشگاه کلمبیا را آغاز کرده است.

رویترز نیز گزارش داده است که پلیس نیویورک در میان تظاهرات طرفداران فلسطینی وارد محوطه دانشگاه کلمبیا شد.

نیویورک تایمز گزارش داد که دانشجویان معترض در محوطه دانشگاه کلمبیا در حالی که پلیس به آنها نزدیک می شود دستانشان را به نشانه مقاومت روی هم قرار داده اند.

گفته شده است که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان و خبرنگاران را از مجاورت سالن همیلتون که قبلا توسط معترضان اشغال شده بود، تخلیه کرد و وارد این سالن شده است.

همزمان سی ان ان گزارش داد که پلیس شهر نیویورک اوضاع را در دانشگاه کلمبیا در کنترل دارد و تعدادی از معترضان را دستگیر کرده است.

اوضاع دانشگاه کلمبیا همچنان با یورش پلیس پرتنش گزارش شده و هنوز آمار دقیقی از تعداد بازداشتی‌ها اعلام نشده است.

خیزش دانشگاه‌های سراسر آمریکا در حمایت از مقاومت فلسطین و مخالفت با لشکرکشی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح سبب شده است تا بار دیگر این سوال در محافل علمی و رسانه‌ها مطرح شود که چرا نسل جوان یا به عبارت دقیق‌تر «نسل z» برخلاف پدران خود حامی فلسطین بوده و هیچگونه همدلی با اشغالگران قدس ندارد؟ افراد یا نهادهای نزدیک به لابی‌های اسرائیل یا همسو با سیاست‌های کاخ سفید سعی دارند تا این تجمعات دانشجویی- خیابانی را ناشی از فریب و انحراف نسل جدید دانسته و خواهان برخورد نیروهای امنیتی با حامیان مقاومت شوند.

امروز یکی از مهم‌ترین جلوه‌های همبستگی نسل جدید آمریکایی‌ها با مردم فلسطین، سلسله تظاهرات و اعتصابات دانشجویی در قلب ایالات متحده است. دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، براون، امرسون، هاروارد، جرج واشنگتن، نیویورک، فلوریدا، اموری، اوهایو، رایس، ماساچوست، میشگیان، ییل، تگزاس و … همصدا با سایر جامعه آمریکا خواستار توقف نسل کشی در غزه و خودداری رژیم صهیونیستی از لشکرکشی به رفح هستند. در میان افراد شرکت کننده در این تجمعات علاوه بر مسلمانان، عرب- آمریکایی‌ها، سیاه پوستان؛ نسل جوان و سفیدپوست آمریکا نیز دیده می‌شود که بر خلاف پدران خود حقیقت را بدون واسطه دنبال کرده و مخالف آپارتاید حاکم در فلسطین اشغالی هستند.

کد خبر 6093685

دیگر خبرها

  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴
  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا
  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ دانشجویان بازداشت شدند