Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی طالبان گفت که ادامه حضور نظامیان آمریکایی و ناتو در افغانستان فراتر از تاریخ تعیین شده برای خروج، به معنی ادامه «اشغال» و خط قرمز طالبان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، پس از اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مبنی بر احتمال ادامه حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان فراتر از تاریخ تعیین شده برای خروج، «سهیل شاهین» سخنگوی طالبان تصریح کرد که تاریخ تعیین شده «خط قرمز» این گروه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهین به «اسکای نیوز» گفت: بایدن پیش از این اعلام کرده بود که همه نظامیان آمریکایی تا 31 آگوست خارج می‌شوند، بنابراین تمدید حضور این نیروها به معنی تمدید اشغال است، درحالیکه نیازی به این کار نیست.

وی افزود: اگر آمریکایی‌ها یا انگلیسی‌ها بدنبال وقت اضافه برای ادامه روند تخلیه باشند، پاسخ ما منفی است و این کار پیامدهایی خواهد داشت.

عضو ارشد دفتر سیاسی طالبان ادامه داد: این اقدام سبب ایجاد بی‌اعتمادی بین ما می‌شود، اگر آن‌ها قصد ادامه اشغال را داشته باشند، این منجر به واکنش خواهد شد.

پیش از این بارها سران طالبان تاکید کرده بودند که خروج آمریکا در زمان تعیین شده گام اساسی برای حل مشکلات افغانستان است.

واشنگتن برای خروج آمریکایی‌ها از افغانستان از طالبان اجازه می‌گیردجزئیات تازه از روند خروج آمریکا؛ چه مقدار بار از افغانستان خارج شده است؟روسیه: خروج آمریکا از افغانستان نباید منجر به اعزام دوباره نیرو در منطقه شودآغاز حملات طالبان؛ دلیل خروج آمریکا از افغانستان

«ملاعبدالغنی برادر» معاون سیاسی و رئیس دفتر طالبان نیز چندی قبل در دیدار با خلیلزاد اظهارداشت که نیروهای خارجی در زمان تعیین شده افغانستان را ترک کنند زیرا این گام اساسی برای حل مشکلات این کشور است.

گروه طالبان بارها تاکید کرده است که به تعهداتش در توافقنامه قطر پایبند است و آمریکا نیز به آن متعهد بماند.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا طالبان اخبار افغانستان اخبار آمریکا طالبان اخبار افغانستان نظامیان آمریکایی تاریخ تعیین شده خروج آمریکا برای خروج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۱۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم

حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز پیروزی مجاهدین در افغانستان اعلام کرد برای حفظ دستاوردهای جهاد مردم این کشور تلاش می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت 8 ثور/اردیبهشت، سالروز پیروزی مجاهدین بر حکومت کمونیستی در افغانستان نوشت «سی و دومین سال پیش در چنین روزی، پس از 14 سال مبارزه پدیده شوم کمونیسم و در کنار آن شوروی در کشور ما شکست خورد و ملت مجاهد افغان توانست آخرین اداره کمونیستی را سرنگون و کشور را به گونه کامل آزاد سازد».

بیانیه افزود: «هشتم ثور 1371 هـ ش روز کامیابی و آزادی مردم افغانستان است که قربانی‌های ملت مجاهد نتیجه داد و مردم و کشور ما از شر هیولای کمونیسم نجات یافتند».

حکومت طالبان همچنین در این بیانیه کودتای کمونیستی 7 ثور در سال 1357 را نیز روز سیاه افغانستان نامید و تأکید کرد: «کشور ما پس از 20 سال جهاد از یک اشغال دیگر نیز آزاد شد و نظام اسلامی برقرار گردید، بنابراین امارت اسلامی با تمام توان تلاش می‌کند تا  ثمره قربانی‌ها و مبارزات چندین ساله ملت ما یکبار دیگر ضایع نگردد و نظام اسلامی را که آرمان شهدا است، به گونه کامل نافذ می‌کند».

گزارش تسنیم| «هشتم ثور»؛ شیرینی که با اختلاف به کام مردم افغانستان تلخ شد«8 ثور» روزی پر افتخار در تاریخ افغانستان

کودتای هفتم اردیبهشت توسط حزب دموکراتیک خلق افغانستان منجر به روی کار آمدن حکومت کمونیستی در این کشور شد. حکومت کمونیستی که برای تحمیل عقاید الحادی و مارکسیستی بر مردم افغانستان تلاش می‌کرد، اما با واکنش جدی مردم روبه‌رو شد و رفته‌رفته قیام‌های مردمی در این کشور شکل گرفت.

وقتی نظام «داوود خان» براثر کودتای کمونیستی سقوط کرد و چپی‌ها به قدرت رسیدند، با شکل‌گیری آهسته‌آهسته مقاومت در برابر آن‌ها، سربازان روس برای حمایت از نظام دست‌نشانده‌شان وارد افغانستان شدند.

در نهایت مردم متدین افغانستان پس از 14 سال جنگ و مقاومت، حکومت کمونیستی و ابرقدرت تا دندان مسلح را شکست دادند و هشتم ثور سال 1371 نیروهای مجاهدین آخرین سنگر حکومت کمونیستی در کابل را تصرف کردند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • واکنش رسانه های بیگانه به اعتراض دانشجویان آمریکایی
  • خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ