Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، انگلیس خواستار این مسئله شده است که آمریکا عملیات تخلیه اتباع آمریکایی و اتباع دیگر کشورها را از کابل فراتر از مدت اعلام شده ۳۱ آگوست (۹ شهریور)، تمدید کند، با این ادعا که بدون آمریکایی ها دیگر کشورها چاره ای نخواهند داشت جز اینکه عملیات خود را برای کمک به افرادی که به جهت تسلط طالبان بر افغانستان فرار می کنند، متوقف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس در همین رابطه تصمیم دارد تا در نشست آتی سران گروه ۷ موسوم به «جی ۷» که قرار است فردا سه شنبه برگزار شود، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را (جهت تمدید مدت زمان خروج) تحت فشار بگذارد.

برخی مقامات ارتش انگلیس گفته اند که این کشور باید نظامیان خود را در فرودگاه کابل نگه دارد تا به عملیات تخلیه حتی در صورت خروج آمریکایی ها، ادامه دهند، اما «جیمز هیپی» وزیر نیروهای مسلح انگلیس امروز دوشنبه گفت: باید این واقعیت را پذیرفت که بدون روشی که آمریکا در حال انجام آن است، هیچ حمل و نقل هوایی بین المللی (از فرودگاه کابل) وجود نخواهد داشت.

وی همچنین افزود: اینکه بتوان آمریکا را متقاعد کرد که بماند یا نماند، مسئله ای است که به نخست وزیر و نشست فردای گروه ۷ بستگی دارد. وی ادامه داد که توافق با طالبان جهت تمدید مدت زمان خروج نیز ضروری است.

پیشتر نیز بایدن در یک نشست خبری در پاسخ به این پرسش که آیا ایالات متحده مهلت ۳۱ آگوست (۹ شهریور) را برای خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان تمدید خواهد کرد یا خیر، گفته بود: امیدواریم که مجبور به تمدید آن نشویم اما باید ببینیم که چقدر از این فرایند طی شده و بعد در این باره گفتگو کنیم.

موارد فوق در حالی است که سخنگوی طالبان امروز اعلام کرد که تمدید زمان خروج نظامیان آمریکا و ناتو از افغانستان خط قرمز این گروه محسوب می شود و این کار عواقبی در بر خواهد داشت.

«سهیل شاهین» سخنگوی طالبان امروز در مصاحبه ای با «اسکای نیوز» در «دوحه» پایتخت قطر، گفت: این خط قرمز است. بایدن اعلام کرد که تا ۳۱ آگوست (۹ شهریور) تمامی نیروهای نظامی را خارج خواهد کرد. بنابراین چنانچه آنها این زمان را تمدید کنند، به این معنی است که آنها در حال تمدید اشغالگری (خود) هستند در حالی که نیازی به این کار وجود ندارد.

وی افزود: چنانچه آمریکا یا انگلیس در پی زمان اضافه ای برای ادامه تخلیه هستند؛ پاسخ منفی است. در غیر این صورت عواقبی در کار خواهد بود. این کار باعث ایجاد بی اعتمادی بین ما می شود. اگر آنها قصد ادامه اشغال را داشته باشند، به این اقدامشان واکنش نشان داده خواهد شد.

درگیری‌ها میان طالبان و ارتش افغانستان همزمان با اعلام پایان فرآیند خروج نیروهای نظامی خارجی از این کشور تا یازدهم سپتامبر ۲۰۲۱- بیستمین سالگرد حملات تروریستی ادعایی به خاک آمریکا- در نهایت به پیشروی‌های نظامی و سریع طالبان طی هفته‌های اخیر و سقوط کابل به دست نیروهای طالبان در یکشنبه گذشته انجامید.

کد خبر 5287401

منبع: مهر

کلیدواژه: انگلیس ایالات متحده امریکا افغانستان طالبان تحولات افغانستان شهر کابل خروج نظامیان آمریکا بوریس جانسون گروه 7 افغانستان ایالات متحده امریکا طالبان عراق لبنان رژیم صهیونیستی طالبان افغانستان روسیه فرودگاه کابل جو بایدن ایران سوریه تحولات افغانستان آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۲۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند

دفتر کاپ گفته است که افغانستان در معرض یک «چرخه معیوب درگیری» قرار خواهد گرفت و تغییرات اقلیمی به عنوان یک تهدید چند برابر عمل می‌کند.

نشریه دیپلمات آسیا به نقل از دفتر کاپ اعلام کرد انزوای جهانی افغانستان و ناتوانی طالبان سبب ایجاد نگرانی‌ها مبنی بر گسترش بحران اقلیمی این کشور به منطقه و فراتر از آن شده است.

به گفته این نهاد، یکی از تأتیرات منفی به قدرت رسیدن دوباره طالبان در افغانستان، بازماندن این کشور از نشست‌های جهانی تغییرات اقلیمی، به‌شمول نشست‌های صندوق آب‌وهوای سبز (GCF) است.

بربنیاد این گزارش، افغانستان تنها می‌تواند ۴۰ درصد از برق مورد نیاز خود را تأمین کند که این تولید ناکافی، سبب مودجودیت حدود شش ساعت برق در مراکز صحی کشور شده است.

گفتنی است که افغانستان افزون بر بحران‌ سیاسی و اقتصادی با بحران تغییرات اقلیمی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

کاهش آب‌های زیرزمینی، سرازیرشدن سیلاب‌های ویران‌گر، بالا رفتن درجه حرارت، کاهش بارندگی، باران‌های بی‌موقع و تغییر رطوبت هوا از نشانه‌های تغییر اقلیم در افغانستان خوانده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است