Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌ جمهور روسیه گفت: روسیه مخالف استقرار پناهندگان افغان در آسیای مرکزی است چون با بهره برداری از رژیم لغو روادید در بین آنان شبه نظامیان می‌توانند وارد قلمرو روسیه شوند.  

وی افزود: الان موضوع مورد توجه افغانستان است که این موضوع به امنیت ما ارتباط مستقیم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوتین تاکید کرد: کشورهای غربی اصرار دارند پناهندگان افغان تا موقع دریافت روادید به آمریکا و دیگر کشورها در کشورهای آسیای مرکزی مستقر شوند.

رئیس‌ جمهور روسیه ادامه داد: پس، این کشورها می‌توانند پناهندگان را بدون روادید به کشورهای مجاور ما اعزام کنند، ولی خودشان نمی‌خواهند بدون روادید از ایشان پذیرایی کنند. این یک برخورد تحقیر آمیز نسبت به حل و فصل این موضوع است.  

به گفته وی، این موضوع در نشست روسای کشورهای سازمان پیمان امنیت جمعی و دیگر قالب‌ها بررسی خواهد شد.

پوتین گفت: فکر کنید، پناهندگان وارد این کشورها شدند. ما از کجا می‌فهمیم که در بین این پناهندگان چه کسانی هستند. آنها می‌توانند هزار یا صد هزار و ممکن است میلیون‌ها نفر باشند. ما با هم پیمانان نزدیک و همسایگان هیچ محدودیت روادیدی نداریم، ولی هزارها کیلومتر مرز مشترک داریم. آنها با هر وسیله‌ای حتی سوار ماشین و حتی با احشام می‌توانند از طریق صحرا راهی شوند. در این صورت ما چه کار می‌توانیم انجام دهیم.  

وی ادامه داد: ما نمی‌خواهیم شبه نظامیان دوباره به عنوان پناهنده در کشور ما حضور یابند. ما نمی‌خواهیم در کشور ما حوادث سال های 90 و اواسط سال‌های 2000 که در حقیقت در قفقاز شمالی اقدامات نظامی صورت گرفت، تکرار شود.  

پیشتر «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در دیدار پوتین با نمایندگان «روسیه واحد» گفته بود «طالبان» فعلا به وعده‌های خود مبنی بر توقف اقدامات نظامی و آغاز دیالوگ ملی در افغانستان عمل کرده و نخستین روابط خود را با نمایندگان نیروهای اصلی سیاسی کشور آغاز کردند.  

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: پناهندگان افغانستان آسیای مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۲۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟

با هماهنگی صورت گرفته از سوی مجموعه وزارت امور خارجه سفیران کشورهای مختلف از جمله برزیل، کوبا، قرقیزستان، تاجیکستان و پاکستان آمادگی خود را برای حضور در نخستین رویداد بین المللی اقتصاد دریامحور ایران در جزیره قشم اعلام کرده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش روز شنبه خبرگزاری تسنیم از قشم، هماهنگی و مذاکرات مختلفی با کشورهای دیگری نظیر روسیه، چین، هند، عمان، عراق، امارات متحده عربی، اندونزی و چندین کشور دیگر برای حضور سفرا و شرکت های فعال آنها در این رویداد صورت گرفته است.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته از سوی دبیرخانه نخستین رویداد بین المللی اقتصاد دریامحور ایران و با هماهنگی وزارت امور خارجه، بخش ویژه ای به عنوان پاویون بین‌الملل پیش‌بینی شده است که سفیران کشورهای مختلف و هیات همراه در آن مستقر خواهند شد.

با توجه به استقبال کشورهای مختلف برای حضور در این رویداد، پیش‌بینی می‌شود بخش بین‌الملل نقشی اثربخش در توسعه همکاری‌های تجاری در سطح بین‌الملل ایفا کند و شرکت‌کنندگان در این رویداد می‌توانند با هماهنگی دبیرخانه جلسات مذاکره با نمایندگان کشورهای مختلف را حول محورهای درخواستی خود برگزار نمایند.

بنا بر این گزارش، نخستین رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران با هدف بررسی فرصتها، چالش‌ها و راهکارها و بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال، با تمرکز بر سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با حضور دستگاه های عمومی، دولتی و غیردولتی، شرکت‌های خصوصی، شرکت‌های دانش بنیان و سفرای کشورهای مختلف جهان 25 تا 27 اردیبهشت ماه سال جاری در جزیره قشم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد