Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایرنا، نوید دانایی روز دوشنبه در آیین افتتاح دومین مرکز واکسیناسیون شهید سلیمانی دامغان که در محل سالن مدیریت بحران شهرداری برگزار شد، بیان کرد: زیرساخت لازم برای بیماران دیالیز در مجموعه برادران رضایی دامغان با ۱۶ تخت به عنوان بزرگترین و مجهزترین مرکز دیالیز استان سمنان آماده بهره‌برداری است که با افتتاح این مرکز، فضای دیالیز موجود در بیمارستان ولایت به دیگر بیماران اختصاص می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در زمینه انجام واکسیناسیون، دقت و سرعت مدنظر است که با توجه به اعلام آمادگی و حضور در صحنه بسیجیان و سپاه پاسداران، امیدواریم بتوانیم واکسن بیشتری جذب و روند واکسیناسیون را سرعت ببخشیم. 

دانایی اظهار داشت: به تمامی مردم استان سمنان قول می‌دهیم با توجه به تعداد نیرو و مراکز موجود در استان، در صورت تامین واکسن، تا یک ماه آینده تمامی افراد بالای ۱۸ سال واکسینه شوند.

وی خاطرنشان کرد: با انجام واکسیناسیون امیدواریم پیک دیگری از کرونا را شاهد نباشیم و با کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، بتوانیم با آرامش بیشتری زندگی کنیم. 

دانایی اضافه کرد: رفع کمبود نیروی درمانی مورد تاکید است که باید در این راستا تلاش شود و با کمک گرفتن از دانشجویان و جذب نیروهای بومی در جهت رفع مشکلات گام برداریم. 

وی ادامه داد: طی بازدید ماه گذشته از مراکز درمانی استان سمنان تلاش کادر درمان بدون شک ستودنی است و روحیه جهادی این افراد در بیمارستان ها سبب نظم و آرامش خاص در مراکز درمانی شده است و اکنون نیز پس از گذشت حدود ۲۰ ماه از ‌شرایط کرونا با همه توان همچون روز اول شیوع بیماری در حال فعالیت هستند. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه طی ۲ هفته اخیر ۱۲ نیروی جدید به بیمارستان ولایت دامغان معرفی شد، افزود: در تلاشیم تا از ظرفیت نیروهای طرحی که در آبان و آذر به مناطق خود اعزام می‌شوند، جذب داشته باشیم تا این کمبودها جبران شود.

به‌ گزارش ایرنا، دومین مرکز واکسیناسیون دامغان به همت سپاه ناحیه دامغان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان، با تبرک نام سردار «شهید حاج قاسم سلیمانی» با حضور سردار حمید دامغانی فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان سمنان و شهرستان دامغان در سالن شهرداری راه اندازی شد.

 این مرکز با ۶ غرفه و در ۲ شیفت آماده ارائه خدمات واکسیناسیون کووید-۱۹ به گروه‌های هدف خواهد بود. 

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا واکسن کووید 19 دانشگاه های علوم پزشکی دامغان واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا واکسن کووید 19 دانشگاه های علوم پزشکی دامغان واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • ۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن