Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@12:02:50 GMT

تصفیه‌خانه شرق اهواز پایان شهریور وارد مدار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۹۳۲۷۸

تصفیه‌خانه شرق اهواز پایان شهریور وارد مدار می‌شود

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اجرای پروژه‌های شبکه فاضلاب در اهواز گفت: تا پایان شهریورماه تصفیه‌خانه شرق اهواز وارد مدار می‌شود و کار در خصوص تصفیه‌خانه غرب اهواز نیز با فاینانس خارجی آغاز شده است.

محمدرضا کرمی‌نژاد با اشاره به مشکلات فاضلاب در شهر اهواز از دهه‌های گذشته و بالازدگی فاضلاب در سال ۵۲ در منطقه باغ شیخ، اظهار کرد: شبکه فاضلاب اهواز از ابتدا درست طراحی و اجرا نشده است و مشکل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالا آمدن سطح آب‌های زیرزمینی، نوع خاک و مسطح بودن اهواز، شرایط این شهر را متفاوت کرده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: همه کارها، وصله پینه‌ای انجام شده یا در حال انجام است تا شبکه فاضلاب سر پا نگه داشته شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به سیل سال ۹۸، گفت: پس از این سیل، حدود ۷۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب ریزش و مشکلاتی ایجاد کرد که مشکل بخش عمده‌ای از این نقاط حل شد.

وی بیان کرد: در شرایط فعلی شاهد پس‌زدگی فاضلاب هستیم که مشکلات این نقاط رفع می‌شوند. اکنون روزانه ۶۰ تا ۷۰ تماس با مرکز ۱۲۲ گرفته می‌شود که اگر مشکل در نقطه ریزشی خط فاضلاب نباشد، با یک مقدار کم و زیاد حل می‌شود اما کار در نقاط ریزشی زمان‌بر است.

کرمی‌نژاد افزود: در حال حاضر چهار پیمانکار با ۳۲۰ نیرو در حال کار هستند اما واقعیت این است که شبکه فاضلاب اهواز پیر، فرسوده و در واقع مرده است و باید زنده شود.

وی گفت: تاکنون برای شبکه فاضلاب اهواز تنها ۵۰ میلیون یورو با پیگیری مسئولان و عنایت مقام معظم رهبری در نظر گرفته شده است که چیزی دستگیر ما نشده است. قرارداد منعقد شده و پیمانکار پروژه نیز قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) است و کار در مرحله تجهیز کارگاه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: در سال‌های ۹۸ و ۹۹ شرکت آب و فاضلاب خوزستان، ۴۶ پیمان با ارزش ۴۰۰ میلیارد تومان برای ۹۰ کیلومتر لوله‌گذاری در ۱۵۵ نقطه ریزشی داشته است که این کارها انجام شد.

وی افزود: این شرکت امسال نیز ۳۴ پیمان با ارزش ۲۹۰ میلیارد تومان برای اجرای ۱۲۳ کیلومتر برای اصلاح نقاط ریزشی دارد. هفته گذشته نیز ۱۱ پروژه مهم نقاط ریزشی را در دستور کار قرار دادیم.

کرمی‌نژاد گفت: در همه کشور شبکه فاضلاب و شبکه دفع آب‌های سطحی از هم جدا هستند. اگر این اتفاق در اهواز نیز می‌افتاد، در زمان بارندگی تنها پس‌زدگی فاضلاب رخ می داد و مشکل رفع می‌شد اما اکنون حجم زیادی آب می‌آید که مشخص است آب باران است و این شبکه کشش جمع‌آوری این حجم آب را ندارد.

وی افزود: بیش از ۳۰ سال است که شبکه فاضلاب اهواز تنها ۴۱ درصد پیشرفت داشته است؛ تا سال ۹۹ تنها حدود یک هزار میلیارد تومان برای این پروژه در دست بود که اکنون با پیگیری‌های مسئولان و عنایت رهبری اعتباراتی در نظر گرفته شده و پروژه در حال حرکت است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به شناسایی ۵۶ نقطه فوق بحرانی در قالب ۱۴۳ پروژه گفت: بر این اساس، ۵۵ پروژه سهم شرکت آبفا بوده که کار در ۴۷ پروژه تمام شده است. کار در ۱۵ پروژه نیز با شهرداری مشترک بوده که کار در سه نقطه تمام شده است. پروژه‌های باقیمانده نیز در حال اجرا هستند. ۱۰ روز پیش نیز ۸۰ نقطه بحرانی برای فاز دوم این طرح شناسایی شد که ۳۳ پروژه از این تعداد سهم شرکت آبفا و تعدادی نیز با شهرداری اهواز مشترک است.

وی افزود: اجرای کار در این پروژه‌ها از اول شهریورماه آغاز می‌شود. پروژه‌ها بین پیمانکاران تقسیم شده است و کار باید تا پایان مهرماه تکمیل شود.

کرمی‌نژاد گفت: در حال آماده‌سازی خود و مهیا کردن شرایط برای عبور از بارندگی‌ها هستیم تا ببینیم خدا چه می‌خواهد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با ابراز نارضایتی از وضعیت امکانات فاضلاب اهواز، بیان کرد: در حال حاضر ۷۰ پمپ و تعدادی پمپ ویژه پمپاژ آب باران خریداری شده است و در حال خریداری ۱۰۰ پمپ دیگر هستیم. ۱۵۰ پمپ نیز در حال تعمیر هستند. لایروبی خطوط و منهول‌ها نیز در حال انجام است. این کارها نباید بی‌اثر باشد و قطعا اثرگذار خواهد بود.

وی افزود: تا پایان شهریورماه تصفیه‌خانه شرق اهواز وارد مدار می‌شود و کار در خصوص تصفیه‌خانه غرب اهواز نیز با فاینانس خارجی آغاز شده است.

کرمی‌نژاد تصریح کرد: اولین بارش، بطری‌ها و زباله‌ها و اجسام دیگر را را با خود وارد شبکه فاضلاب می‌کند بنابراین مهم‌ترین مساله، عبور از اولین باران است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در حال حاضر شرکت کیسون آمادگی پذیرش پروژه فاضلاب را دارد و در حال پایان کار است اما ما گیر عبور یک خط ۱۶۰۰ از زیر ریل صنایع فولاد هستیم که با پیگیری‌های انجام شده، توافقات گرفته شده و کار در حدود ۱۷ متر از ۴۸ متر انجام شده است که اگر این خط متصل شود، خط فاضلاب به تصفیه‌خانه باز می‌شود.

وی افزود: دو ماه دیگر فاضلاب از منطقه قلعه چنعان به سمت تصفیه‌خانه می‌رود و تاکنون سه مشتری برای خرید پساب آن مراجعه کرده‌اند.

کرمی‌نژاد در خصوص پرداخت حقوق کارکنان آبفای روستایی نیز گفت: در پی ادغام دو شرکت زیان‌ده آبفای روستایی و شهری، دولت دیگر حقوق کارکنان آبفای روستایی را پرداخت نکرد. درآمد از محل آب و فاضلاب روستایی ۲ میلیارد تومان است در حالی که باید ۱۵ تا ۱۶ میلیارد تومان حقوق پرداخت کنیم. امسال تاکنون کمک زیان به ما پرداخت نشده است بنابراین استاندار خوزستان اجازه داد از محل طرح‌های عمرانی ۱۰ میلیارد تومان برداشت و در این زمینه پرداخت کنیم.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: استاندار خوزستان ۵۰ میلیارد تومان دیگر نیز برای ما دریافت کرده است تا همه حقوق‌های معوق این کارکنان را تسویه کنیم که این رقم در یکی دو هفته آینده به حساب ما واریز می‌شود. از استاندار بابت این پیگیری‌ها تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان آب و فاضلاب فاضلاب مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان شبکه فاضلاب اهواز میلیارد تومان تصفیه خانه کرمی نژاد پروژه ها انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 

حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری نماینده ولی فقیه در استان در این دیدار ضمن آرزوی توفیق برای مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: بعضی از ادارات مسئولیت بسیار سنگینی بر عهده دارند که شرکت آب و فاضلاب هم به جهت ارتباط با پیمانکاران مختلف و انتظارات مردم از یک سو و همچنین کامل نبودن تاسیسات فاضلاب در برخی از شهر‌ها و کمبود اعتبارات از سویی دیگر، مسئولیت سنگین تری را برای مدیرعامل و پرسنل خود به همراه دارد.
نماینده ولی فقیه دراستان بر لزوم انگیزه و علاقه مندی در کار تاکید کرد و افزود: در یک مجموعه، کار و تلاش باید در تمام سطوح از بالاترین مقام تا پایین‌ترین آن مشهود باشد و تمام پرسنل می‌بایست با روحیه‌ای پرنشاط در مسیر رشد و تعالی و نیل به اهداف گام بردارند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان بجنورد با اشاره به اینکه مسئولیت، زمان و مکان نمی‌شناسد، عنوان کرد: تمامی مدیران باید بصورت ۲۴ ساعته پاسخگو باشند و همه‌ی پرسنل، با دیدن زحمات مدیران وظایف محوله را بطور کامل و دقیق انجام خواهند داد و کار‌ها به خوبی پیش خواهد رفت. 
آبرسانی از پلنگ دره و انتقال پساب بجنورد از مهمترین پروژه‌های استان است
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر انجام هر چه سریعتر پروژه‌های ناتمام استان گفت: آبرسانی از پلنگ دره و انتقال پساب بجنورد یکی از مهمترین پروژه‌های استان است که می‌بایست در اسرع وقت به نتیجه برسد.
وی اظهار داشت: طبق گفته‌های مسئولین شرکت پتروشیمی خراسان، ۱۲۰۰ همت اعتبار برای انتقال پساب از تصفیه خانه فاضلاب بجنورد به پتروشیمی از سوی این شرکت هزینه شده است و انتظار می‌رود تا سفر ریاست جمهوری به استان، به مرحله بهره برداری برسد.
در ادامه این دیدار رضا عطایی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی نعمات و خدمات زیادی در سایه الطاف حضرت ولی عصر (عج) و رهنمود‌های حکیمانه رهبر انقلاب به مردم رسانده است، گفت: در بخش تامین آب سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب از سدها، چاه ها، چشمه‌ها و قنات‌ها استحصال و در ۷۵۰ باب مخزن ذخیره سازی می‌شود و پس از تصفیه، کلرزنی و گندزدایی از طریق ۷۵۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع در اختیار هم استانی‌های عزیز قرار می‌گیرد. 
وی با اشاره به اینکه در استان خراسان شمالی پروژه‌های بسیار خوبی در حال انجام است، عنوان کرد: اتمام پروژه‌های ناتمام از جمله اقدامات اصلی این شرکت در سال جاری است.
عطایی در بحث اعتبارات استانی افزود: توزیع اعتبارات برای اجرای پروژه‌های بزرگ آبرسانی پاسخگو نیست و همکاری و همیاری کلیه مسئولین استانی و شهرستانی را در این رابطه می‌طلبد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه اظهار داشت: در حوزه تاسیسات هرچه داریم مربوط به بعداز انقلاب است و اگر هم تاسیساتی از قبل انقلاب وجود داشته به علت عمر زیاد از مدار بهره برداری خارج شده و مورد اصلاح قرار گرفته است.
وی بابیان اینکه مدیریت مصرف بهینه آب باید در جامعه نهادینه شود افزود: اگر تمام منابع آبی در مدار بهره برداری باشند، اما اگر از آب شرب برای مصارف غیرشرب مانند آبیاری باغچه ها، تامین آب دام، شستشو‌های غیرضرور استفاده نمایند باز هم در اقصی نقاط استان مشکل کمبود آب خواهیم داشت و امامان جمعه و جماعت تاثیرگذارترین افراد برای تبیین موضوع صرفه جویی و پرهیز از اسراف در جامعه و بین مردم هستند که کمک این عزیزان در زمینه فرهنگ مصرف بهینه آب اهمیت بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • هوای اهواز بر مدار نارنجی است / شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند