Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:24:28 GMT

روسیه: نیازی به سیستم مشابه سوئیفت نداریم

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۹۳۶۳۹

روسیه: نیازی به سیستم مشابه سوئیفت نداریم

به گزارش ایرنا، دیمیتری بیریچفسکی روز دوشنبه به ریانووستی گفت: روسیه قصد ایجاد و راه انداری سیستمی مشابه سوئیفت در آینده نزدیک را ندارد. 

وی در مورد ایجاد سیستم سوئیفت روسی گفت: کارها در این زمینه در چارچوب سیاست تقویت استقلال سیستم مالی روسیه بطور منظم جریان دارد. 

رئیس اداره همکاریهای اقتصادی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به این پرسش که آیا تاریخ نهایی برای پایان کار ساخت سامانه سوئیفت روسی وجود دارد، اظهار کرد: خیر حتی چنین هدفی دنبال نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما با شرکای خود همکاری می کنیم با برخی در این تلاش ها پیشرفت بیشتری داشته و با برخی نیز مذاکرات را آغاز کرده ایم. 

بیرچفسکی خاطرنشان کرد که در زمان حاضر تهدیدی در مورد حذف روسیه از سوئیفت وجود ندارد. معتقدم که حذف روسیه از این سامانه تدبیری غیراقتصادی و صرفا سیاسی است و در زمان حاضر هیچکس برای چنین اقدامی آمادگی ندارد و همه از ان متضرر خواهند شد. 

سوئیفت یک سیستم تبادل و پرداخت داده بین بانکی است که بیش از ۱۱ هزار موسسه مالی تقریباً در همه کشورها به آن متصل هستند.

 گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا، اواخر ماه آوریل گذشته پیشنهاد کردند تا روسیه برای مجازات از سوئیفت کنار گذاشته شود. 
بر اساس اطلاعات رسانه های روسی، تهدیدها و تحریم های آمریکا باعث تلاش روسیه برای تقویت سیستم مالی سوئیفت اختصاصی خود و همچنین افزایش مشترکان و مشتریان به این سیستم روسی شده است.

به گزارش ایرنا،  دولت روسیه ۱۸ اردیبهشت ماه در گزارشی به نقل از اطلاعات بانک مرکزی روسیه نوشت: تعداد بانک ها و اشخاص حقوقی که از سوئیفت روسی موسوم به «اس. پ.ف. اس» استفاده می کنند در سال ۲۰۲۰میلادی به رقم ۴۰۴ رسید.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که روسیه برای حذف و کنار گذاشته شدن از سیستم سوئیفت آماده می شود.

 زاخارووا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی راشاتودی گفت: روسیه تلاش می کند تا ریسک های احتمالی در صورت کنار گذاشته شدن از سوئیفت را به حداقل برساند.

در سال گذشته ۱۹ بانک و شخص حقوقی به این سیستم روسی تبادل اطلاعات مالی پیوستند.  

آمریکا در سال گذشته همانند سالهای دیگر دهها بسته تحریم های اقتصادی و مالی در مورد روسیه و مقام ها و اتباع و شرکت ها و موسسات اعتباری این کشور وضع کرد و در زمان حاضر تعداد بسته های تحریمی آمریکا در مورد روسیه از مرز ۱۰۰ بسته گذشته است.  

برچسب‌ها روسیه وزارت امور خارجه روسیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه وزارت امور خارجه روسیه روسیه وزارت امور خارجه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • انهدام انبار مهمات ارتش اوکراین به دست روس‌ها
  • انهدام انبار مهمات ارتش اوکراین به دست روسها
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری