Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، امید علاف اکبری، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل گفت: این مرکز به مرکزی پیشرو، فعال، کارآمد، موثر، مجهز و سرشار از هویت اسلامی، انقلابی و ایرانی در بین مراکز علمی کاربردی کشور تبدیل شده و پاسخگوی نیاز استان و کشور در زمینه آموزشی، تحقیقاتی و مهارت‌آموزی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با استفاده از ظرفیت طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مجوز رشته صنایع دستی- فرش دستباف را در مقطع کاردانی اخذ کرده‌ایم که در مهرماه سال جاری دانشجو پذیرش خواهد کرد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل گفت: این مرکز با اتحادیه فرش دستباف استان برای جذب دانشجو و بهره‌گیری از کارگاه‌های اتحادیه در آموزش‌های عملی این رشته همکاری خواهد کرد.

علاف اکبری افزایش تعداد دانشجو و مدرسان با مدارک علمی متناسب، اخذ مجوز برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آزمون‌های بین‌المللی زبان انگلیسی و کسب رتبه قابل قبول در بین مراکز علمی کاربردی کل کشور، رتبه پنجم در بین مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و رتبه اول در مناظره دانشجویی بین دانشجویان استان را از افتخارات مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل ذکرکرد.

او با بیان اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل با بهره‌گیری از کارکنان و مدرسان مجرب و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم توانسته جایگاه مناسبی در استان داشته باشد، ادامه داد: این مرکز از نظر فضای آموزشی، چون کلاس، آزمایشگاه و سایت کامپیوتری در مقایسه با مراکز دیگر استان در سطح مناسبی قرار دارد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل افزایش کیفیت تدریس و رشته‌های مقطع‌دار و کاربردی و ایجاد مرکز نوآوری و شکوفایی، توسعه دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و برگزاری وبینار و همایش مرتبط با رشته‌های موجود در مرکز را از برنامه‌های اولویت‌دار برای تقویت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل ذکرکرد.

او افزود: جهاد دانشگاهی یک نهاد پیشرو در عرصه علم و فناوری با روحیه‌ای انقلابی و جهادی بوده و می‌تواند پروژه‌هایی با ریسک بالا را با خودباوری شروع و با روحیه خستگی‌ناپذیر و کمترین هزینه به نتیجه مطلوب برساند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گیاهان دارویی صنایع دستی جهاد دانشگاهی رشته تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: کاشی هفت‌رنگ اصفهان سومین رشته صنایع‌دستی است که پس از رشته‌های میناکاری و پارچه قلمکار  موفق به دریافت نشان جغرافیایی بین‌المللی شده است.


امیر کرم زاده افزود: تدوین پرونده ثبت جهانی کاشی هفت‌رنگ اصفهان در معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با همکاری صمیمانه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان و اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان به نتیجه رسید، به گونه‌ایی که با همکاری این دوستان در طی سال گذشته، اطلاعات کامل و جامعی درباره این هنر ارزشمند، مانند نوع هنر، قدمت و تعداد کارگاه‌های تولیدی فعال جمع‌آوری شد.


او گفت: تعداد دیگری از رشته‌های صنایع‌دستی اصفهان نیز در حال ثبت جهانی‌شدن هستند، با این وصف زمانی که این رشته‌ها، نشان جغرافیایی بین‌المللی را دریافت کنند یعنی این رشته خاص در سطح جهان به نام این منطقه ثبت می‌شود.

استفاده از کاشی هفت‌رنگ از اواخر دوره تیموریان در سده نهم و آغاز دوره صفوی در سده دهم هجری قمری در تزیین بنا‌ها متداول شد به گونه‌ایی که مرمتگران سنتی از این کاشی‌ها بانام کاشی خشتی هم یاد می‌کنند.


در اواخر دوران تیموریان و در عصر شهریاران صفوی (از سده دهم تا پایان سده دوازدهم هجری قمری)، به‌تدریج تزیینات کاشی هفت‌رنگ جایگزین کاشی معرق شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود