Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جلسه ستاد استان گفت: گزارش‌ها نشان می دهد با شروع هفته جاری کاهشی در مراجعان سرپایی را تجربه می کنیم که نویدبخش کاهش تعداد بستری و مرگ و میر در هفته های آینده است. البته در تهران میزان رسیدن به کاهش تعداد بستری و مرگ و میر و کاهش مراجعان سرپایی بر اساس تجربه در پیک های قبلی به طور متوسط با ۱۲ روز تاخیر اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی افزود: کاهش میزان یا ثبات بیماران در بخش مراقبت های ویژه نیز در پی این موضوع اتفاق خواهد افتاد. رشد میزان شاخص ترخیص نیز به گونه ای است که تراز بستری و تراز بیماران ترخیصی در استان تهران تغییراتی را تجربه کرده است. موضوعی که باید مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

کرونای لامبدا سوش غالب نشود

رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به سوش «لامبدا» اشاره و اظهار کرد: خاستگاه این جهش، کشور پرو است و در حال حاضر ۵۲ کشور در آمریکای مرکزی و آمریکای لاتین گرفتار این سوش شده اند. هرچند تعدادی ابتلا در کشور ایتالیا و فرانسه نیز گزارش شده است که نشان می دهد این سوش از مرزهای آمریکای لاتین و آمریکای مرکزی خارج شده است. لذا باید مراقبت کرد. چرا که سوش لامبدا متفاوت با سایر سوش ها است.

او تاکید کرد: باید مراقبت کرد که این سوش سوش غالب کشور ما نشود. متاسفانه این سوش واکسن‌گریزی و پاسخ به درمان های معمول را بیش از ۵۰ درصد نسبت به درمان متعارف و واکسن های موجود دارد و سرایت پذیری بسیار بالاتری دارد.

زالی گفت: سوش لامبدا در حال حاضر از مرزهای آمریکای مرکزی و آمریکای لاتین عبور کرده که باید به آن توجه بسیاری داشت. این سوش سرایت پذیری و درگیری بالای نوجوانان، طولانی تر شدن دوران نقاهت و علائم اعصاب مرکزی، گوارشی و حس بویایی را به همراه دارد.

وی ادامه داد: در مورد سوش دلتا وقتی نقاط داغ کشور در هرمزگان گرفتار این سوش شدند، اگر محدودیت های بیشتری بود گسترش آن با شیب کمتری اتفاق می افتاد. جا دارد از نیروی انتظامی به دلیل سختی هایی که برای اجرای محدودیت های اخیر متحمل شده است، قدردانی کنم. به صورت متوسط در کشور در تعطیلاتی که منتهی به پایان ساعت اداری روز شنبه بود، ۴۵ تا ۴۸ درصد تردد بین استانی در کل کشور کاهش پیدا کرد. در استان تهران نیز در مسیر قم – تهران این عدد به ۷۳ درصد کاهش نسبت به سال قبل رسید. در مسیر تهران – قزوین – رشت هم این عدد به ۷۰ درصد رسید.

زالی تاکید کرد: باید از اصناف هم در تعطیلات اخیر به علت همکاری قابل توجهشان تقدیر کنیم. همچنین به دلیل رشد چشمگیر واکسیناسیون در تهران باید از معاونان بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی هم تقدیر و تشکر کنیم.

مشکل ازدحام در مراکز واکسیناسیون

رئیس ستاد کرونای استان تهران در ادامه اظهار کرد: در حوزه واکسیناسیون مشکلاتی وجود دارد از جمله اینکه بخشی از مراجعان به مراکز افرادی هستند که در نوبت دوم دریافت واکسن قرار گرفتند و برای این افراد ساعتی مشخص وجود ندارد. لذا ممکن است این موضوع موجب ازدحام در مراکز شود که پیشنهاد داده شد برای افرادی که نوبت دوم را دریافت می کنند نیز ساعت مشخص شود. اگر این موضوع حل نشود، ممکن است در روزهای آینده مشکل جدی‌تر شود. بسیاری از مشاغل پرخطر تا آخر این هفته واکسیناسیون شان به پایان می رسد. هرچند گروه های جدیدی اعلام می شوند. بنابراین باید برای این مسئله تصمیمی گرفته شود.

زالی به اجرای طرح شهید سلیمانی در استان تهران اشاره کرد و افزود: در طرح شهید سلیمانی باید خیزش نوینی را شاهد باشیم. در جلسه ای با مسئولان مراکز بهداشتی و سپاه نواحی تهران مقرر شد هماهنگی هایی که در دور اول اجرای این طرح وجود داشت، با همان مدل حرکت ادامه پیدا کند. کار بسیار خوبی انجام شده است و به اسناد ستاد ملی کرونا نیز توجه شده تا راهبردهای جدید در دستور کار قرار گیرد.

آمار کرونا در تهران

رئیس ستاد مقابله با کرونا در تشریح آمار شیوع کرونا در استان تهران نیز گفت: در حوزه کل مراجعان ۳.۲ درصد کاهش را شاهد هستیم و در حوزه مراجعان سرپایی ۲.۷ درصد کاهش را مشاهده می کنیم. همچنین در حوزه بستری ها ۸ درصد کاهش و در حوزه بستری در بخش مراقبت های ویژه نیز کاهش ۷ درصدی را شاهد هستیم. با این وجود کماکان شهر تهران قرمز است و در حال حاضر ۹۷۲۵ بیمار در استان تهران بستری هستند که از این تعداد ۲۵۰۰ بیمار در بخش مراقبت های ویژه قرار دارند.

وی ادامه داد: ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۲۴۴۲ بیمار جدید بستری شده اند که از این تعداد ۲۴۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه هستند. همچنین ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۴۰ بیمار ترخیص شدند که عدد ترخیصی ها به عدد بستری های جدید نزدیک شده است.

زالی تاکید کرد: واکسیناسیون در تهران در ۱۱۴ مرکز فعال پیگیری می شود و روزانه از تزریق ۱۰۰ هزار دوز واکسن عبور کرده ایم. در مورد اثربخشی واکسیناسیون نیز در تهران به طور محسوس شاهد کاهش بستری و مرگ و میر در گروه سنی بالای ۶۰ سال هستیم. بالاترین میزان فوتی ما در گروه سنی ۵۵ تا ۶۰ سال و بعد از آن ۵۰ تا ۵۵ سال در پیک پنجم است. بیشترین میزان مرگ و میر نیز در روز ۲۰ مرداد ماه با تعداد ۲۱۶ نفر به ثبت رسید و از این تاریخ به بعد با شیب اندکی در حال کاهش است.

کد خبر 622211 برچسب‌ها كرونا در ايران علیرضا زالی تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران علیرضا زالی تهران بخش مراقبت های ویژه استان تهران درصد کاهش مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۴۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد

به گزارش همشهری آنلاین، علی اکبر فسایی با بیان این که در دوره کنونی مدیریت شهری یعنی از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تا امروز، میزان جلوگیری از ساخت‌وساز و تخریب سازه‌های غیرقانونی احداث‌شده در حریم شهر تهران، معادل ۱.۵ برابر ۱۰ سال قبل از آن بوده است، عنوان کرد: در ۱۸ ماه ابتدایی دوره ششم مدیریت شهری تهران یعنی در نیمه دوم ۱۴۰۰ و در طول سال ۱۴۰۲، میزان برخوردها با ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم پایتخت نسبت به سال‌های پیش از آن به‌شدت افزایش پیدا کرد، زیرا تلاش و سختگیری شهرداری در این زمینه بسیار بیشتر شد. همین مساله باعث شد که متخلفان متوجه شوند که در دوره کنونی مدیریت شهری نمی‌توانند به‌راحتی دست به تخلف بزنند، زیرا این کار برایشان هزینه مضاعفی به همراه خواهد داشت.

مدیرکل حریم شهر تهران ادامه داد: افزایش هزینه ارتکاب به تخلف ساخت‌وساز غیرقانونی در حریم پایتخت باعث شد که میل به انجام این تخلف در میان سودجویان کاهش یابد و به همین دلیل در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کمتر شدن ارتکاب به تخلف و در نتیجه، کاهش میزان برخورد با تخلفات مربوطه در حریم شهر تهران بودیم؛ به نحوی که آمار ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم پایتخت از ۸ هزار و ۶۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۳ هزار و ۴۴۴ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت. این در حالی است که در سال گذشته نیز مانند ۱۸ ماه نخست دوره کنونی مدیریت شهری، به‌شدت جلوی ارتکاب به تخلف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم شهر تهران را گرفتیم و سختگیری ما در این زمینه همچنان ادامه دارد.

او افزود: میل به تخلف ساخت‌وساز غیرقانونی در حریم تهران بیشتر مربوط به مناطق جنوب و جنوب غرب پایتخت است که البته ریشه این تخلفات عمدتا به وجود تداخلات مرزی بین تهران و شهرهای اطراف آن و تعارضات مربوط به اعمال مدیریت چندگانه بر بخش‌هایی از حریم پایتخت بازمی‌گشت، اما با ابلاغ طرح راهبردی حریم شهر تهران توسط استانداری، خوشبختانه این تعارضات برطرف شده و احتمال سوءاستفاده از قانون برای ساخت‌وساز در اطراف پایتخت توسط برخی سودجویان نیز کاهش یافته است.

کد خبر 847510 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهرداری سازمان نوسازی شهر تهران حریم شهر

دیگر خبرها

  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • تداوم نزولی قیمت طلا و سکه
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۸ اردیبهشت؛ تداوم نزولی قیمت طلا و سکه