Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد قطری خبر داد که در میان پناهجویانی که از افغانستان گریخته‌اند، تعدادی از مقام‌های ارشد دولت سابق این کشور نیز حضور دارند.

به گزارش فارس، خبرنگار شبکه خبری «ان‌بی‌سی» آمریکا خبر داد که برخی مقام‌های ارشد دولت سابق افغانستان نیز به همراه پناهجویان از این کشور گریخته‌اند.

وی در پیامی در توییتر نوشت: «برخی مقام‌های دولت سرنگون شده افغانستان نیز به همراه پناهجویان گریخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مقام ارشد قطری به من گفت که در میان آنها، ژنرال "عبدالستار میزرکوال" وزیر سابق کشور ، یکی از معاونین وی و یکی از مقام‌های ارشد ارتش حضور داشته‌اند».

گروه طالبان روز یکشنبه ۱۵ آگوست (۲۴ مردادماه) بدون درگیری مسلحانه وارد کابل شد و ظرف چند ساعت کنترل کامل این شهر که پایتخت افغانستان است را برعهه گرفت.

در پی ورود طالبان به افغانستان، «اشرف غنی» رئیس‌جمهور این کشور به بهانه جلوگیری از خونریزی با میلیون‌ها دلار به امارات عربی متحده فرار کرد.

بسیاری از کشورها از یکشنبه هفته گذشته در حال خارج کردن شهروندان، دیپلمات‌ها و برخی از شهروندان افغان از این کشور جنگ زده هستند.

با این حال خروج اتباع افغان از افغانستان به یک معضل جدی تبدیل شده است و گزارش‌های منتشر شده در روزهای اخیر نشان می‌دهد که اکثر کشورهای اروپایی حاضر به پذیرش پناهجویان افغان نیستند و برخی از آن‌ها پیشنهاد داده‌‌‌اند که پناهجویان افغان در کشورهای آسیای مرکزی اسکان داده شوند.

از طرف دیگر، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اخیراً ایده اسکان پناهجویان افغان در کشورهای آسیای مرکزی را مضحک توصیف کرد.

«یانز یانشا» نخست‌وزیر اسلوونی روز گذشته (یکشنبه) در پیامی که در صفحه توییتری خود منتشر کرد، در خصوص موضع کشورهای اروپایی در خصوص پذیرش پناهجویان افغان نوشت که بین کشورهای اتحادیه اروپا هیچ‌گونه اجماعی در خصوص مسئله پناهجویان افغان وجود ندارد و حتی اکثریت این کشورها طرفدار پذیرش پناهجویان کشور افغانستان نیستند.

روز گذشته یک مقام ناتو، گفت دستکم ۲۰ نفر در هفت روز گذشته بعد از تسلط طالبان بر پایتخت افغانستان، در فرودگاه کابل و اطراف آن در حین تلاش‌ها برای خارج کردن نیروها و شهروندان خارجی و همچنین شماری از افغان‌ها، کشته شدند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پناهجویان افغان یک مقام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۵۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل

مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا در تداوم سیاه‌نمایی‌های غرب علیه نقش ایران در منطقه غرب آسیا، عنوان کرد که تهران در پی عملیات نظامی علیه (رژیم) اسرائیل جسورتر شده است.

به گزارش مشرق، هربرت ریموند مک‌مستر که در سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ این سمت را در دولت دونالد ترامپ برعهده داشت، مدعی شد که خطر تشدید تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی از بین نرفته است.

وی در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای ادعا کرد: «ایران راهبردی را در پیش گرفته که امیدوار است ما وانمود کنیم نمی‌دانیم دلیل این همه خشونت چیست؛ این کشور به شیوه‌ای وحشتناک و بدبینانه، مایل است در صورت لزوم، تمام عمر اعراب را صرف تحقق اهداف خود در بیرون راندن ایالات متحده، بریتانیا و متحدان ما از منطقه به عنوان اولین گام برای ایجاد قدرت هژمونیک در منطقه و نابودی اسرائیل کند.»

این مقام پیشین آمریکایی در تداوم حوسازی‌های رسانه‌ای علیه ایران ادامه داد: «به نظر من هرچه دیرتر اقدام کنیم، ایران به تشدید اقدامات وحشتناک خود برای تحمیل رنج انسانی به اسرائیلی‌ها ادامه خواهد داد.»

وی درباره پاسخ تنبیهی ایران به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی هم ادعا کرد: «به نظر می‌رسد ایران جسور شده است و ما باید به ایرانی ها بگوییم که هزینه های سنگینی را به شما تحمیل خواهیم کرد.»

مک مستر ادامه داد: «البته این هزینه‌ها لزوما نظامی نیستند. به نظر من فضای زیادی برای اجرای تحریم‌هایی وجود دارد که در حال حاضر دولت تصمیم گرفته است که آن‌ها را اجرا نکند»

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در بکارگیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابل
  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • شوک به آبی‌های پایتخت، فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی و تنها امید بایدن
  • شوک به آبی‌های پایتخت، تنها امید بایدن و فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی
  • هشدار مقام قطری درباره پیامدهای حمله اسرائیل به رفح
  • مقام ارشد حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا