Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مهرپور رئیس بیمارستان شریعتی و جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی امشب یکم شهریور ماه با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی دغدغه‌های جامعه پزشکی و مشکلات آن‌ها پرداختند.

سعید رضا مهرپور رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به اینکه موج پنجم بیماری کرونا طولانی شده است به طوری که این موج حدود ۲ ماه است که ادامه دارد، گفت: شاید یکی دو روزی روند مبتلایان و فوتی‌ها کاهش پیدا کرد، اما دوباره عدد‌ها بالا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در طول یک سال و نیم گذشته جامعه پزشکی در کنار جامعه پرستاری فداکارانه جنگیدند و این جنگ همچنان ادامه دارد، افزود: فراموش نمی‌کنیم شب‌های اولی که کرونا آمد ترس بدی در وجود همه افراد ایجاد شد، به طوری که آن زمان بیماری را نمی‌شناختیم و درمانی وجود نداشت، تنها چیزی که می‌دانستیم این بود که بیماری کشنده و واگیردار است، اما پزشکان، پرستاران، کادر درمان و رزیدنت‌ها که مظلوم‌ترین قشر این جامعه به حساب می‌آید فداکارانه جانفشانی کردند.

مهرپور با اشاره به اینکه رزیدنت‌ها دوره تخصصی خودشان را با حداقل حقوق می‌گذراند و شاید اعداد آن برای مردم باورکردنی نباشد اظهار کرد: آن‌ها با مشکلات عدیده‌ای دست به گریبان هستند، اصل بار کرونا را بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی به عهده گرفته است، کسانی که شبانه‌روز عرق می‌ریزند دستیاران و رزیدنت‌های ما هستند به طوری که رزیدنت با فشار کاری بالا بر سر بالین بیمار حضور پیدا می‌کند.

رئیس بیمارستان شریعتی بیان کرد: برخی اوقات برخی از چالش‌ها و پشتیبانی‌ها را شاهد بودیم به طوری که واکسیناسیون کاردرمان از ۲۲ بهمن ماه سال گذشته شروع شد، کرونا درمانی ندارد و تنها چاره آن واکسیناسیون است.

او با اشاره به اینکه در موج پنجم کرونا فشار زیادی روی دوش کادر درمان، پزشکان و پرستاران به لحاظ جسمی و روحی وارد شد گفت: بچه‌های ما تحت فشار هستند ولی میدان را ترک نمی کنند، در موج پنجم پزشکان، پرستاران و کادر درمان درگیر بیماری کرونا شده اند اما کسانی که دو دوز از واکسن را تزریق کرده اند دچار بیماری خفیف کرونا شده اند لذا قشر پزشک بدون هیاهو در خط مقدم در حال خدمت رسانی است.

رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به اینکه در موج پنجم درگیری کادر درمان بیشتر شده است، افزود: موج پنجم کار را برای ما سخت تر کرده است لذا تعداد زیادی از کادر درمان در تمام قشرهای پزشکی، پرستاری دچار کووید شده اند و به مرخصی می‌روند، گرچه خوشبختانه آنهایی که دوز دوم واکسن را دریافت کردند دچار بیماری خفیف شده‌اند اما آنها از مسیر خدمت‌رسانی خارج می‌شوند.

مهرپور تصریح کرد: خواسته به حق ما این است که واقعاً دوز یادآور را به کادر درمان اختصاص دهند زیرا سربازان ما در خط مقدم کرونا قرار دارند، اگر سرباز بر روی زمین بیفتد کسی نیست که مردم را درمان کند ،خیلی از کشورها دوز سوم را شروع کردند و کادر درمان باید دوز یادآور را تزریق کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا در ایران رئیس بیمارستان شریعتی کادر درمان موج پنجم شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا