Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص بیوتکنولوژی به بیان توضیحاتی در خصوص گزارشی که چندی پیش از سوی سرپرست مدیریت آمار فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در خصوص آمار افراد واکسینه شده‌ای که بستری و یا فوت شده اند، منتشر شد و حاشیه‌‌های فراوانی را به دنبال داشت، پرداخت.

خبرگزاری میزان - چندی پیش گزارشی از سوی سرپرست مدیریت آمار فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در خصوص آمار افراد واکسینه شده‌ای که بستری و یا فوت شده اند، منتشر شد که طی آن آمار فوت افراد واکسینه شده در ایران به مقدار قابل توجهی بیشتر از میانگین جهانی گزارش شد و این موضوع واکنش‌های فراوانی را در رسانه‌های مختلف به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش مرکز آمار وزارت بهداشت شامل آمار خام گردآوری‌شده، است

علی کرمی در گفت‌وگو با میزان در این خصوص ضمن اشاره به اینکه این گزارش شامل آمار خام گردآوری‌شده، است، گفت: وزارت بهداشت بر اساس کد ملی واکسیناسیون را انجام می‌دهد و به طور کلی تمام اطلاعات حوزه سلامت بر روی کد ملی افراد ذخیره می‌شوند و متاسفانه در این گزارش اطلاعات خام بیرون آمده است و برای مثال هر فردی که به هر دلیلی بستری شده و واکسن تزریق کرده، جزء این آمار به حساب آمده و این در حالی است که ممکن است بیمار به دلایلی به غیر ابتلا به کرونا بستری شده باشد.

بیشتر بخوانید: پزشکان دلیل تجویز هر دارو را برای بیماران شرح دهند

درصد بسیار پایینی از افردی که دو دز کامل واکسن را تزریق کردند، به کرونای شدید مبتلا شدند

این متخصص بیوتکنولوژی ضمن اشاره به اینکه مرکز آمار وزارت بهداشت حق نداشته که این گزارش را رسانه‌ای کند، چرا که قرار بود این آمار در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد تا در ستاد کرونا و کمیته‌های علمی بررسی شود، افزود: این اطلاعات تحلیل نشده بودند و درصد بسیار پایینی از افردی که دو دز کامل واکسن را تزریق کردند، به کرونای شدید مبتلا و بستری شده اند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: متاسفانه برداشت نادرستی از این اطلاعات بسیار غلط صورت گرفته و عده‌ای که این گزارش را می‌خوانند، گمان می‌کنند که میانگین فوت و ابتلای شدید افراد واکسینه شده ۷۰ برابر جهان است، در حالی که این چنین نیست و تعداد بسیار کمی از افرادی که دو دز واکسن کرونا تزریق کرده اند به فرم شدید این بیماری گرفتار می‌شوند و یا فوت می‌کنند و این آمار در ایران بسیار پایین است و برای مثال تقریبا بیشتر جامعه پزشکی دو دز واکسن را تزریق کرده اند و حال این سوال مطرح می‌شود که چند نفر از آن‌ها دچار ابتلای شدید و یا فوت شده اند؟.

وی اظهار کرد: افرادی که چنین مسائلی را در فضای مجازی مطرح می‌کنند، اطلاعات بیمار را به ما بدهند و شفاف بگویند که فلان شخص که دو دز واکسن زده و ۲۲ روز هم از تزریق دز دوم آن گذشته است، در بیمارستان بستری و فوت شده و نام واکسن را هم بگویند؛ جالب است که هر کسی چنین اطلاعاتی به می‌دهد و ما به سراغ پروند بیمار می‌رویم و موضوع را بررسی می‌کنیم، متوجه می‌شویم که بیمار به دلیل دیگری از دنیا رفته است. ‎

مطالب نادرست توسط افراد ناآگاه و با اهداف مختلف در فضای مجازی منتشر می‌شود

این متخصص بیوتکنولوژی با بیان اینکه متاسفانه این مطالب توسط افراد ناآگاه و با اهداف مختلف در فضای مجازی منتشر می‌شود، توضیح داد: گزارش مرکز اطلاعات و آمار وزارت بهداشت هم متاسفانه در فضای مجازی منتشر شده و تحلیل‌های نادرستی در مورد آن صورت گرفته است.

واکسن جلوی ابتلا به کرونا را نمی‌گیرد

پروفسور کرمی ضمن تاکید بر اینکه واکسن جلوی ابتلا به کرونا را نمی‌گیرد، اما می‌تواند از فوت بیمار جلوگیری کند، متذکر شد: بسیاری از مردم گمان می‌کنند فردی که واکسن زده دچار این بیماری نمی‌شود، در حالی که این تفکر اشتباه است و ما به همه افراد از جمله آن‌هایی که واکسن زده اند، توصیه می‌کنیم که همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند چرا که در حال حاضر با سویه دلتا مواجه هستیم و به علاوه ممکن است سویه‌های جهش یافته دیگری هم در آینده بیایند.

افرادی که بعد از تزریق واکسن دچار عوارض می‌شوند، به سایت وزرات بهداشت گزارش دهند

وی با اشاره به اینکه من به عنوان یک متخصص در این رشته دنبال شناسایی افرادی هستم که واقعا دو دز واکسن را تزریق کرده اند و به کرونا مبتلا و بستری شده اند، بیان کرد: در کشور دو کمیته وجود دارد، یک کمیته واکسن و یک کمیته ارزیابی عوارض واکسن و برای بررسی عوارض قسمتی در سایت ثبت نام واکسن وزارت بهداشت وجود دارد که در آن نوشته شده، سایت عوارض واکسن و من توصیه می‌کنم افرادی که بعد از تزریق واکسن دچار عوارض می‌شوند، به آنجا مراجعه و عوارض خود را گزارش دهند.

این استاد دانشگاه ضمن بیان اینکه بعد از گزارش عوارض واکسن به افراد کد پیگری داده می‌شود، عنوان کرد: اگر عوارض جدی باشد و بیماری بستری شده باشد، پیگری انجام می‌شود و در خصوص عوارض بررسی‌هایی صورت می‌گیرد و بنابراین ما این شایعات فضای مجازی را تکذیب می‌کنیم.

واکسن ایرانی حدود ۸۰ درصد در برابر سویه دلتا ایمنی ایجاد می‌کند

وی با تاکید بر اینکه شایعاتی در خصوص واکسن به ویژه علیه واکسن ایرانی مطرح می‌شود که عنوان می‌کنند، این واکسن‌ها در مقابل سویه دلتا ایمنی ایجاد نمی‌کنند، متذکر شد: خیر، این چنین نیست و طی بررسی‌ها و آزمایش‌هایی که توسط دانشمندان واکسن ساز صورت گرفته، واکسن ایرانی حدود ۸۰ درصد در برابر سویه دلتا ایمنی ایجاد می‌کند، اما این دلیل نمی‌شود که فردی که یک دز واکسن تزریق کرده دیگر پروتکل‌ها را رعایت نکند و ماسک خود را بردارد و ما افرادی که دیدیم که با تزریق یک دز واکسن گمان می‌کنند، ایمن شده اند و دیگر پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، در حالی که اینگونه نیست و باید ۲۰ روز از تزریق دز دوم بگذرد تا اثربخشی واکسن کامل شود و همچنین در حال حاضر در دنیا بحث تزریق دز بوستر یا همان دز سوم مطرح است.

۹۸ درصد از ابتلا‌های شدید مربوط به بیمارانی است که واکسن نزده اند

این متخصص بیوتکنولوژی افزود: بنابراین این گزارش شامل اطلاعات خام و آنالیز نشده بوده است و متاسفیم که در فضای مجازی پخش شده و تحلیل‌های نادرستی در مورد آن صورت گرفته که اصلا صحت ندارند و تکیه ما در این خصوص پاسخ جامعی است که دکتر سوری در‌این باره ارائه داده اند و همچنین این موضوع است که هیچ کدام از شرکت‌های واکسن سازی ادعا نکرده اند که واکسن به طور صد در صد ایمنی ایجاد می‌کنند و احتمال ابتلا در صورت تزریق واکسن هم وجود دارد، اما افرادی در دز واکسن دریافت کرده اند، میزان مرگ‌ومیرشان بسیار کمتر از افرادی است که واکسن نزده اند که آمار آن موجود است و ۹۸ درصد از ابتلا‌های شدید مربوط به بیمارانی است که واکسن نزده اند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا وزارت بهداشت کووید 19

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا وزارت بهداشت کووید 19 متخصص بیوتکنولوژی افراد واکسینه شده واکسن را تزریق فضای مجازی واکسن ایرانی وزارت بهداشت تزریق واکسن ایمنی ایجاد دو دز واکسن تزریق کرده سویه دلتا بستری شده فوت شده شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران