Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کار واگذاری قطعات فاز نخست شهرک گلخانه ای نودهک تاکستان به پایان رسیده و ۶۲ هکتار زمین به سرمایه گذاران برای ایجاد گلخانه واگذار شده است.

وی یادآور شد: براساس مفاد قرارداد بین شرکت شهرک های صنعتی قزوین با سرمایه گذاران، سرمایه گذارانی که در شهرک گلخانه ای زمین دریافت کرده اند تا ۶ ماه پس از واگذاری اراضی مهلت دارند تا برای ساخت و ساز اقدام کنند در غیر این صورت اراضی در اختیار گذاشته شده به آنها خلع ید شده و به سرمایه گذاران جدید واگذار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول با بیان اینکه بیشتر قطعات آماده سازی در شهرک گلخانه ای نودهک دارای یک هکتار مساحت هستند، گفت: طی سال گذشته و امسال ۱۶ قطعه از اراضی واگذار شده از سرمایه گذارانی که به تعهدات خود عمل نکرده بودند خلع ید و بازپس گرفته شد که از این تعداد ۱۲ قطعه به سرمایه گذاران جدید واگذار شد.

وی یادآور شد: به طور میانگین برای ایجاد هر هکتار گلخانه در شرایط فعلی حدود ۶۰ میلیارد ریال اعتبار و سرمایه گذاری نیاز است.

مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی استان قزوین گفت: پیش بینی می شود با راه اندازی واحدهای تولیدی در فاز اول شهرک گلخانه ای نودهک سالانه بیش از ۱۵ هزار تن انواع محصولات کشاورزی گلخانه ای در این مجموعه تولید شود.

وی اظهار داشت: همچنین پیش بینی می شود با راه اندازی واحدهای تولیدی فاز نخست این شهرک گلخانه ای برای ۶۰۰ نفر اشتغالزایی شود.

حسینی با بیان اینکه ۱۰ واحد گلخانه ای با پیشرفت بالای ۴۰ درصد در شهرک گلخانه ای نودهک وجود دارد که امیدواریم کار ساخت و بهره برداری از آنها تا پایان امسال انجام شود ، افزود : ابلاغ دیر هنگام اعتبارات تسهیلات و مسایل و مشکلات سرمایه گذاران در دریافت وام از بانک ها کار ساخت واحدها را طولانی تر کرده است.

آماده سازی فاز دوم شهرک گلخانه ای نودهک معطل تامین آب از سد نهب

مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی استان قزوین در ادامه با بیان اینکه آماده سازی فاز دوم شهرک گلخانه ای نودهک را منوط به تامین آب از محل سد نهب در دستور کار قرار داریم ، افزود: با وجود موافقت برای تخصیص ۱۰ هزار متر مکعب آب از محل این سد به شهرک گلخانه ای نودهک به دلیل خشکسالی و مشکلات تامین آب هنوز این مهم عملیاتی نشده است.

وی افزود: سرمایه گذاران استقبال خوبی از فعالیت در حوزه گلخانه دارند و در صورت آماده سازی اراضی فاز دوم به نظر می رسد در زمان کوتاهی اراضی مربوطه واگذار شوند.

این مسوول همچنین در خصوص گازرسانی به شهرگ گلخانه ای نودهک نیز گفت: ۱۰ کیلومتر خط انتقال گاز در این خصوص انجام شده و یک محدوده ۴۰۰ متری باقی مانده که قبل از این به دلیل قرارگیری در مجاورت یک تپه باستانی کار آن ناتمام باقی مانده بود اما با کاوش های باستان شناسی و مجوز میراث فرهنگی به زودی خط انتقال این محدوده نیز عملیاتی می شود.

حسینی یادآور شد: تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال برای آماده سازی فاز نخست شهرک گلخانه ای نودهک تاکستان از محل اعتبارات دولتی هزینه شده که البته این مهم شامل هزینه اجرای طرح های زیرساختی بوده چرا که زمین این شهرک از محل اراضی ملی تامین شده است.

وی در ادامه با اشاره به مزایا و تسهیلات در نظر گرفته شده برای سرمایه گذاران در شهرک های گلخانه ای،گفت: سرمایه گذاران در ابتدا ۳۰ درصد هزینه های واگذاری زمین را می پردازند و مابقی را طی سه سال به شکل اقساطی پرداخت خواهند کرد.

این مسوول گفت: اگر خود سرمایه گذاران بخواهند زمینی خارج از شهرک گلخانه ای را برای ساخت گلخانه تهیه کنند باید هزینه های زیرساختی فراوانی را از جمله انتقال آب، برق و گاز متحمل شوند در صورتی که زمین در شهرک گلخانه ای نودهک به همراه این زیرساخت ها در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد.

ایجاد شهرک گلخانه ای نودهک از مصوبات ریاست جمهوری به استان قزوین در سال ۹۵ به شمار می رود.

در حال حاضر ۱۳۴ واحد گلخانه در استان قزوین دارای پروانه بهره برداری هستند.

این واحدها در فضایی به وسعت حدود ۷۰ هکتار به فعالیت می پردازند که با راه اندازی فاز اول شهرک گلخانه ای نودهک این میزان به بیش از ۱۳۰ هکتار افزایش می یابد.

برچسب‌ها کشت گلخانه ای کشاورزی استان قزوین سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشت گلخانه ای کشاورزی استان قزوین کشت گلخانه ای کشاورزی استان قزوین سرمایه گذاری شهرک گلخانه ای نودهک سرمایه گذاران استان قزوین آماده سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۷۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است

«محمد دهقان» معاون حقوقی رییس‌جمهور در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: امیدوارم مردم در دور دوم انتخابات با احساس مسوولیت شرکت کنند و انتخابات خوبی در این مرحله داشته باشیم و شاهد شروع با افتخار مجلس دوازدهم در هفتم خرداد ۱۴۰۳ باشیم.

وی افزود: خوشبختانه چهره‌های جدید به مجلس راه پیدا کرده‌اند که می‌توانند ایده‌های تازه‌ای به نمایش و اجرا بگذارند؛ این خاصیت انتخابات است که به صورت مداوم از کف جامعه، جوانان و متخصصین رویش کرده و بالا می‌آیند؛ آنان نظرات جدیدی برای حل مشکلات کشور ارایه می‌کنند و به تجربیاتی که در گذشته داشتیم، اضافه می‌کنند.

لزوم مسابقه بین شهرهای کشور برای «جذب سرمایه‌گذاری»

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در دوره جدید مجلس، حدود ۱۰۰ نفر افراد و چهره‌های کاملاً جدید داریم؛ تعدادی از نمایندگان ادوار هم به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند؛ همچنین نزدیک به ۱۱۰ نفر نمایندگان از مجلس یازدهم به دوره دوازدهم راه پیدا کرده‌اند؛ این آمارها نشان می‌دهد که آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌های نو به مجلس دوازدهم راه پیدا کرده‌اند.

دهقان با اشاره به شعار سال گفت: امیدواریم با توجه به اولویت کشور که مسایل اقتصادی است و به خصوص با توجه به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، نمایندگان مجلس آینده بتوانند نقشی ویژه در این زمینه ایفا کنند.

وی افزود: اگر بخواهیم مردم وارد صحنه شوند، طبیعتاً نمایندگان که به صورت روزانه با اقشار مختلف سر و کار دارند باید در جذب سرمایه‌گذاران مؤثر باشند؛ بین شهرهای کشور باید مسابقه برای جذب سرمایه‌گذاری ایجاد شود.

سرمایه بزرگ «۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی» برای کشور

عضو هیأت‌رییسه مجلس نهم با اشاره به فرصت نقدینگی بالا در کشور اظهار کرد: ما نزدیک ۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور داریم که سرمایه بزرگی است؛ بخشی از ایرانیان خارج از کشور هم سرمایه دارند و قطعاً حاضر هستند، در زادگاه خود آن را هزینه کنند و نامی نیک از خود به جا بگذارند.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: بنابراین اگر فرمانداران و نمایندگان مجلس از هر شهرستان، این افراد را شناسایی و از آن‌ها با احترام دعوت به کار و سرمایه‌گذاری کنند، دولت هم قطعاً از آن‌ها حمایت خواهد کرد.

دهقان با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در کشور اظهار کرد: با توجه به نیاز کشور، توقع مردم و فرمایشات رهبر معظم انقلاب، وظیفه دولت حمایت از سرمایه‌گذاران است. بنابراین بهترین کسانی که می‌توانند در جذب سرمایه‌گذاران استانی و شهرستانی، نقش ایفا کنند، نمایندگان مجلس دوازدهم خواهند بود.

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: من از نمایندگان مجلس دوازدهم دعوت می‌کنم تا کمک کنند و تقاضا دارم وارد میدان شوند؛ دولت این آمادگی را دارد که سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را برای کار در کشور جذب کند.

کد خبر 6090344

دیگر خبرها

  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است