Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان چای کشور گفت: با توجه به برداشت ۱۱۳ هزار تنی برگ سبز چای از چای‌کاران دو استان گیلان و مازندران، تولید برگ سبز چای نسبت به سال گذشته با رشد ۲۵ درصدی روبرو بوده است. حبیب جهانساز در گفت‌وگو با میزان، در توضیح آخرین وضعیت خرید تضمینی چای از چایکاران گفت: تاکنون ۱۱۳ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شده که ارزش آن بالغ بر ۶۴۰ میلیارد تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به پرداخت ۴۸۸ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران گفت: تاکنون ۷۵ درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شده است.   رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: باتوجه به برداشت ۱۱۳ هزر تنی برگ سبز چای از چایکاران دو استان گیلان و مازندران، تولید برگ سبز چای نسبت به سال گذشته با رشد ۲۵ درصدی روبرو بوده است.   جهانساز با بیان مصرف سالانه ۱۰۰ هزار تن چای خشک در کشور گفت: با اشاره به مصرف سالانه ۱۰۰ هزار تن چای خشک در کشور گفت: ۳۰ هزار تن از چای خشک مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود که در سال جاری تاکنون ۲۵ هزار و ۴۳۳ تن چای خشک در کشور تولید شده است.   وی افزود: پیش بینی می‌شود چین برگ سبز چای تا ۳۰ مهرماه ادامه یابد و تا آن زمان احتمالا میزان برداشت برگ سبز چای به ۱۴۰ هزار تن برسید.   رئیس سازمان چای کشور در توضیح روند پرداخت تسهیلات به چایکاران گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات به چایکاران پرداخت شده است که با توجه به از ابتدای سال تاکنون فصل به زراعی باغات را نداشتیم تمام تسهیلت پرداختی سرمایه در گردش بوده است.   جهانساز گفت: پیش بینی می‌شود تسهیلات به زراعی باغات، تسهیلات سرمایه در گردش، تسهیلات بهسازی کارخانجات و خرید ماشین آلات کشاورزی تا پایان سال ۱۴۰۰ به ۶۰ هزار میلیارد تومان برسد.    رکود در بازار چای با ادامه شیوع ویروس کرونا   وی در توضیح قیمت چای خشک در کارخانجات و خرده فروشی‌ها گفت: باتوجه به قرارگیری در فصل برداشت چای و تولید حداکثری چای در این فصل و کاهش رفت و آمد به واسطه شیوع ویروس کرونا قیمت چای درحال حاضر در رکود به سر می‌برد.   رئیس سازمان چای کشور تاکید کرد: قیمت هر کیلو چای در خردا فروشی بازار باتوجه به نوع و کیفیت بین ۶۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است و قیمت فروش هرکیلو چای در کارخانجات بین ۴۸ تا ۵۰ هزار تومان است.   بیشتر بخوانید: پرداخت۸۳ درصد از مطالبات چای‌کاران/ آغاز چین تابستانه از ۲۰ مرداد   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی سازمان چای چایکاران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی سازمان چای چایکاران رئیس سازمان چای کشور میلیارد تومان مطالبات چای برگ سبز چای چای از چای چای خشک هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۷۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان

به گزارش خبرنگار مهر، کیوان فرهنگ آسا، یکی از کارشناسان حوزه کشاورزی درباره قیمت خرید تضمینی کلزا به مهر گفت: معمولاً نرخ خرید تضمینی کلزا دو برابر قیمت خرید تضمینی گندم بوده که از سوی دولت اعلام می‌شود. امسال هر کیلو گرم کلزا ۳۵ هزار تومان تعیین قیمت شده است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ حدود ۳۲۰ هزار تن کلزا از سطح استان‌های کشور برداشت شود.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برداشت دانه‌های روغنی در استان‌های گرمسیر آغاز شده است، تصریح کرد: برداشت محصول در استان‌های گرمسیر از جمله ایلام، خوزستان، جنوب کرمان، هرمزگان و بوشهر از ۱۴ فروردین آغاز شده و همچنین برداشت کلزا استان‌های کرمانشاه و مازندران از هفته جاری آغاز می‌شود.

وی یادآور شد: تا کنون ۷۶ هزار تن کلزا برداشت شده که ۵۵ هزار تن آن مربوط به استان خوزستان، ۲۰ هزار تن ایلام و باقی مربوط به سایر استان‌ها است. پیش بینی‌ها حاکی از آن است بیشترین برداشت کلزا با رقم ۱۲۰ هزار تن مربوط به استان گلستان باشد. این عدد برای استان خوزستان نیز ۶۰ هزار تن برآورد شده است.

۵۰ درصد مطالبات کلزاکاران پرداخت شد

فرهنگ آسا درباره پرداخت مطالبات کلزاکاران هم گفت: بر اساس الزام وزارت جهاد کشاورزی پرداخت مطالبات باید یک ماهه باشد و تا کنون ۱,۱۰۰ میلیارد تومان معادل ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شده است.

وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی امسال وزارت جهاد کشاورزی از دانه‌های روغنی اظهار کرد: امسال ابلاغیه‌ای در راستای حمایت از تولید داخل این محصول از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر شده که واردکنندگان دانه‌های روغنی، روغن خوراکی و کنجاله را موظف کرده به میزان خرید از داخل، می‌توانند واردات داشته باشند. به همین دلیل شرکت‌های فعال در حوزه دانه‌های روغنی و روغن خوراکی نخست باید با کشاورزان قرارداد بسته و خرید تضمینی دانه‌های روغنی تولید داخل را انجام داده و در ادامه محموله‌های وارداتی آنها ترخیص می‌شود. دولت هم بر حسن انجام فعالیت‌ها نظارت خواهد داشت.

این کارشناس بخش کشاورزی درباره میزان نیاز کشور به دانه‌های روغنی گفت: نیازمندی کشور به دانه‌های روغنی بین ۳ تا ۳.۵ میلیون تن است که سویا به دلیل مصرف کنجاله و خوراک دام بیشترین درصد را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: با توجه به پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، ۳۲۰ هزار تن کلزا، ۵۰ هزار تن سویا، ۲۰ هزار تن آفتابگردان، ۱۰ هزار تن گلرنگ و ۷ هزار تن کاملینا تولید خواهد شد.

فرهنگ آسا با بیان اینکه برداشت کلزا در مناطق سردسیر مانند کردستان، همدان و لرستان تا مرداد ادامه دارد، تاکید کرد: استمرار سیاست گذاری دولت در حمایت از دانه‌های روغنی سبب می‌شود تا میزان تولید داخل افزایش پیدا کرده و دغدغه کشاورزان نسبت به اینکه چه کسی محصولات آنها را خریداری کرده و چه زمانی پول پرداخت می‌شود، کاهش پیدا کند.

کد خبر 6099462 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟
  • کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • پیش‌بینی بارش در برخی مناطق کشور طی هفته جاری
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل