Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروفسور میرحسن عامری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وزیر پیشنهادی آیت الله رئیسی برای وزارت علوم‌ از سابقه علمی بالایی برخوردار بوده و همچنین به خرد جمعی اهمیت می‌دهد.

وی اظهار داشت: وزیر پیشنهادی آیت الله رئیسی، مدیری برخوردار از روحیه انقلابی و جهادی بوده و همچنین معتقد به خرد جمعی است، بدون شک مدیری موفق خواهد بود که این ویژگی ها را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه ادامه داد: "زلفی‌گل" از بدنه دانشگاه است و در حوزه های مختلف دانشگاه نظیر ریاست حضور داشته و با توجه به اینکه رییس دانشگاه در واقع نماینده وزیر است، وی در دوران تصدی مسوولیت های محوله خوب عمل کرده و ‌مهمتر از همه صاحب تجربه وسابقه علمی بالایی است.

وی بیان کرد: وزیر پیشنهادی علوم ۵۰۰ مقاله متعدد درسطح ارشد ارایه کرده که همه این ها نشان از سابقه بالای علمی وی است.

پروفسور عامری گفت: وزیر پیشنهادی برای وزارت مهم علوم به تمام بخشنامه های دانشگاهی آگاه بوده و مدیریت هم‌افزایی و خرد جمعی را سرلوحه کارهای خود قرار داده است.

به گزارش ایرنا، "محمد زلفی گل" در روستای صالح آباد از حومه شهرستان آشتیان درسال ۱۳۴۵متولد شد؛ مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه اراک درسال ۱۳۶۹، کارشناسی ارشد از دانشگاه صنعتی اصفهان درسال۱۳۷۲ و مدرک دکتری خود را درسال ۱۳۷۶ از دانشگاه شیراز در رشته شیمی اخذ کردکه دراین مقطع به عنوان دانشجوی دکترای نمونه دانشگاه شیراز انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

محمدعلی زلفی گل استاد شیمی، رییس سابق دانشگاه بوعلی سینا و همچنین قایم مقام سابق بنیاد ملی نخبگان است.

او در صدر فهرست پر استناد ترین محققان ایرانی موسسه ISI قرار دارد و تاکنون بیش از ۵۰۰ مقاله نوشته است.

همچنین یکی از خیابان های شهر همدان به اسم‌ او نامگذاری شده است.

او یکی از برگزیدگان چهارمین دوره جایزه علمی علامه طاطبایی بنیاد ملی نخبگان درسال ۱۳۹۴است.

زلفی گل درسال ۱۳۸۰ به رتبه علمی دانشیاری و در سال ۱۳۸۴ به رتبه استادی ارتقا یافت و به عنوان شیمیدان برجسته زیر ۴۰ سال کشور جایزه دکتر ارشیاآزاد به وی اهدا شد.

گزینه پبشنهادی آیت الله رییسی به عنوان وریر علوم‌تحقیقات وفناوری، درسال ۱۳۷۱در نهمین گردهمایی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای داخل وخارج از کشور در دانشگاه فردوسی مشهد شرکت کرد و با ارایه مقاله علمی مستخرح از پایان نامه کارشناسی ارشدخود، رتبه اول را در بخش علوم‌ پایه کسب کرد و بلافاصله پس از مقطع دکتری دردانشگاه بوعلی سینابه عنوان استادیار مشغول به تدریس وتحقیق شد.

برچسب‌ها رای اعتماد سید ابراهیم رییسی آذربایجان غربی وزیر علوم تحقیقات و فن آوری ارومیه دولت سیزدهم پروندهٔ خبری رای اعتماد به دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رای اعتماد سید ابراهیم رییسی آذربایجان غربی رای اعتماد سید ابراهیم رییسی آذربایجان غربی وزیر علوم تحقیقات و فن آوری ارومیه دولت سیزدهم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۷۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم