Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بهترین واکسن نخستین واکسن است هرچند که درباره میزان تاثیرگذاری واکسن‌ها مقالاتی نوشته شده اما هر نوع واکسن سبب می‌شود که از بدحالی و فوت افراد جلوگیری شود. - اخبار استانها -

عبدالرسول همتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  شیراز ، با اشاره به تزریق یک میلیون و 400 هزار دوز واکسن در استان فارس به تاثیر تحریم‌ها در روند کند واکسیناسیون پرداخت و اظهار داشت: در زمینه واردات واکسن یکی از عوامل تاثیرگذار تحریم‌هاست، حتی اگر به صورت مستقیم هم نباشد به صورت غیرمستقیم تاثیر خود را خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: در صورت تاثیر مستقیم از دادن واکسن به دیگر کشورها جلوگیری می‌شود که این امر موضوعی است که مسئولان ارشد وزارت خانه باید درباره آن اظهارنظر کنند اما درباره تاثیر غیرمستقیم مشکلاتی برای ارسال پول و تحویل واکسن وجود دارد بنابراین تحریم‌ها بر واردات واکسن تاثیرگذار بوده است. 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره کمبود واکسن نیز افزود: کشورهای تولیدکننده واکسن مشکلی در این زمینه ندارند چون در ابتدا واکسن را برای مردم خودشان تزریق می‌کنند اما کشورهای دیگر باید منتظر بمانند تا واکسن به آنها برسد بنابراین این امر موضوعی کلی و عمومی است. 

دوشنبه بدون کرونا در چین/ تزریق واکسن به دو میلیارد دوز نزدیک می‌شودفقط افرادی که زمان تزریق نوبت دوم واکسن آن‌ها فرا رسیده به مراکز تجمیعی مراجعه کنند/ تا پایان هفته کمبود واکسن در اصفهان برطرف می‌شودسرلشکر سلامی: با تمام توان برای مقابله با کرونا در صحنه هستیم / به دشمنان سازنده سلاح بیولوژیک برای واردات واکسن اعتماد نداریم

همتی با اشاره به تولید داخلی واکسن نیز بیان کرد: واکسن تولید داخل هنوز به اندازه کافی نیست هرچند تقاضا برای آن زیاد است و در استان فارس مردم متقاضی واکسن ایرانی هستند اما واردات واکسن نیز در کنار تولید در حال انجام است. 

وی با بیان اینکه طبق وعده رئیس‌جمهور و رایزنی‌های انجام شده قرار است در روزهای آینده وضعیت منابع واکسن بهتر شود، عنوان کرد: ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های تزریق واکسن وجود دارد اما باید واکسن بیشتری به استان‌ها ارسال شود. 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره نوع تاثیرگذاری واکسن‌ها نیز تصریح کرد: بهترین واکسن نخستین واکسن است هرچند که درباره میزان تاثیرگذاری واکسن‌ها مقالاتی نوشته شده اما هر نوع واکسن سبب می‌شود که از بدحالی و فوت افراد جلوگیری شود. 

وی با بیان اینکه این فرد واکسن سینوفارم دریافت کند یا واکسن دیگری تفاوت چندانی ندارد، گفت: با هر نوع واکسنی نیز امکان ابتلا فرد وجود دارد اما واکسن کمک می‌کند فرد دچار بدحالی و بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نشود. 

همتی درباره تاثیر واکسن ایرانی نیز اضافه کرد: تاکنون 100 هزار دوز واکسن ایرانی در استان فارس تزریق شده و مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که تاثیرگذاری‌اش اگر از واکسن‌های خارجی بیشتر نباشد کمتر هم نیست کما اینکه از برخی از واکسن‌ها نیز موثرتر است. 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه مردم با خیال راحت می‌توانند واکسن‌های تولید داخل را تزریق کنند، گفت: با توجه به تقاضایی که در استان فارس برای این واکسن وجود دارد امیدواریم که میزان بیشتری به استان اختصاص پیدا کند. 

انتهای پیام/424/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز استان فارس واردات واکسن واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند