Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@10:39:29 GMT

دُز دوم واکسن کرونا و چند پرسش پر تکرار

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۹۸۱۲۳

رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: برای مراجعین حضوری به مراکز بدون اینکه از قبل ثبت‌نام کرده باشند، واکسن تزریق نمی‌کنیم.

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: جعفرصادق تبریزی درباره علت تاخیر حدود یک هفته‌ای در بازگشایی سامانه ثبت نام واکسیناسیون به دنبال دستور وزیر بهداشت مبنی بر کاهش سه سال سن تزریق، گفت: باید به اندازه کافی واکسن در اختیارمان می‌بود که این اتفاق بیفتد، الان زمان تزریق واکسن نوبت دوم به کسانی است که پیش‌تر نوبت اول واکسن را دریافت کرده بودند و تعداد افراد زیادی به نوبت دوم منتقل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی مجموع کسانی که باید دُز اول واکسن را دریافت کنند باید به تعدادی باشد که واکسن کافی هم در دسترس داشته باشیم.

وی تاکید کرد: برای مراجعین حضوری به مراکز بدون اینکه از قبل ثبت‌نام کرده باشند، واکسن تزریق نمی‌کنیم. بدون اینکه افراد از قبل ثبت‌نام کرده باشند، صف طولانی برای واکسن به وجود می‌آید و اگر واکسن برای تزریقشان نداشته باشیم نیز دچار مشکل می‌شوند؛ بنابراین با تامین واکسن که از این هفته تعداد کافی به دستمان خواهد رسید گروه‌های سنی که جدیدا اعلام شده نیز امکان ثبت نام و تزریق واکسن برایشان فراهم شده است.

تبریزی با تاکید بر اینکه تاکنون واکسن کرونا از چرخه سیستم بهداشتی کشور خارج نشده است، در پاسخ به سوال ایسنا درباره گزارش‌هایی مبنی بر فروش واکسن آسترازنیکا با قیمت‌های حدود شش میلیون تومانی در بازار، اظهار کرد: تاکنون چنین موضوعی را نشنیدم.

وی افزود: ما مستقیما به هیچ کارخانه، کارگاه یا هر شغل، مرکزی و نهادی که مشمول دریافت واکسن شوند، واکسن ندادیم بلکه بر اساس لیست اعلام شده از واجدین شرایط مرکز مذکور واکسیناسیون انجام می‌شود و اگر تخلفی رخ دهد از محل حراست سازمان، ارگان یا کارخانه‌ای است که اسامی را اعلام کرده است. ما بر اساس لیستی که ارائه می‌شود اولویت‌بندی و نوبت‌دهی تزریق واکسن را انجام می‌دهیم و واکسیناتور از عوامل اجرایی وزارت بهداشت است که این تزریق را هم در سامانه‌های مربوطه به ثبت می‌رساند.

تبریزی ادامه داد: موقع ثبت اسامی افرادی که تزریق داشتند در سامانه نیز لیستی که پیش‌تر اعلام شده بود با اسامی چک می‌شود. از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده تخلف در زمینه واکسیناسیون این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند. اگر فردی خارج از لیست اعلام شده واکسن دریافت کند تخلف اتفاق افتاده و این موضوع متوجه حراست هر سازمان، نهاد یا کارخانه‌ای است که پیش‌تر اسامی را به ما اعلام کرده است.

رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، بیان کرد: تزریق واکسن بر اساس پرونده پزشک خانواری است که فرد در یک استان دارد. ۹ استان اکنون در گروه سنی پایین‌تر از ۱۳۵۰ تزریق واکسن دارند و در این استان‌ها تنها واکسن به کسانی تزریق می‌شود که پرونده سلامت در آن استان را دارند.

وی همچنین در ادامه صحبت هایش به سوالاتی درباره تزریق دوز دوم واکسنها، افزود: کسانی که در موعد تزریق دُز دوم واکسن خود در سفر هستند و در شهر محل سکونت خود نیستند می‌توانند تا یک ماه بعد از موعد تزریق به شهر خود بازگشته و واکسن را دریافت کنند. البته درصورتی که فرد از نظر محل کار یا اضطرار به استان دیگری منتقل شده باشد در این صورت با ارائه مدارک مربوطه امکان تزریق دُز دوم وجود دارد.

تبریزی درباره تزریق واکسن به معلمین بخش غیردولتی نیز اظهار کرد: ما بر اساس لیست اعلامی وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم تزریق واکسن به معلمین و اساتید را در پایگاه‌های اختصاصی خودشان انجام می‌دهیم. اگر سایر مراکز به جز مدارس، تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش باشند واکسیناسیون انجام می‌شود در غیر این صورت ما کار تزریق واکسن را انجام نمی‌دهیم.

وی درباره نحوه مراجعه به مراکز واکسیناسیون برای دریافت دُز دوم واکسن، گفت: در کارتی که افراد نوبت اول تزریق واکسن دریافت می‌کنند، تاریخ نوبت دوم درج می‌شود و با آن کارت می‌توانند به مرکزی که واکسن زده بودند مراجعه کنند؛ بنابراین برای کسانی که تاریخ دُز دوم درج شده است پیامک ارسال نمی‌شود؛ ولی برای کسانی که تاریخی بر کارتشان درج نشده است یا پیامک می‌رود و یا با آن‌ها تماس می‌گیرند.

تبریزی ادامه داد: اگر مرکزی که دُز اول واکسن را در آن تزریق کردند جابه‌جا و یا ادغام شده باشد اعلام می‌شود تا افراد برای دُز دوم به مرکز جدیدی که آدرسش مشخص است مراجعه کنند. ترجیح این است که برای دریافت دُز دوم هم به مرکزی که دُز اول را دریافت کردند مراجعه کنند؛ اما در غیر این صورت می‌توانند به مرکزی که تحت پوشش یک دانشگاه علوم پزشکی دیگر در همان شهر است نیز، مراجعه کنند.

وی درباره تزریق دُز سوم یا یادآور واکسن کرونا نیز اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که تزریق دُز بوستر پس از ۶ ماه از تزریق دُز دوم می‌تواند صورت گیرد. گروه پزشکی اکنون به ۶ ماه رسیده است و احتمالا در صورتی که مقرر شود دُز سوم تزریق شود، برای گروه پزشکی این تزریق آغاز می‌شود. نوع واکسن دُز سوم نیز توسط کمیته فنی اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: کاهش ۱۹ برابری بستری بیماران مبتلا به کرونا با شست وشو بینی و حلق!

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ویروس کرونا اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا تزریق واکسن مراجعه کنند ز دوم واکسن اعلام شده تزریق د ز بر اساس ثبت نام واکسن د د ز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است