Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر ضمن تاکید بر اثرگذاری نوسانات بازارطلا بر تعطیلی بسیاری از واحد‌های تولیدی‌جواهر، خاطر نشان کرد: در حال حاضر به دلیل نوسانات شدید بازار طلا میزان تقاضا مردم برای تعمیر طلای‌دسته دوم افزایش پیداکرده است. گروه بورس، بانک و بیمه بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «ابراهیم محمدولی» رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر درگفتگو با بازارنیوز به نوسانات بازار طلا و آثار منفی این مسئله بر وضعیت دستمزد و هزینه‌های تولیدکنندگان جواهر اشاره و در این خصوص توضیح داد: همکاران ما اگر تولید یک جواهر را در ابتدای کار گرمی ۲۰ هزار تومان تعیین می‌کنند با وجود تمامی نوسانات طلا سعی می‌کنند تغییری در دستمزد خود ایجاد نکنند؛ با یک حساب و کتاب جزئی می‌توان دریافت که این موضوع تاکنون ضرر‌های هنگفتی را بر تولیدکنندگان جواهر وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلاوجواهر افزود: تولیدکنندگان جواهر هنگام ساخت اینگونه محصولات به دلایل گوناگونی متحمل ضرر‌های زیادی می‌شوند و حتی اجرت بدست آمده از تولید جواهر نمی‌تواند این ضرر‌ها را پوشش دهد؛ بهتر است قبلا از شروع کار، فعالان این صنف با توجه به نوسانات طلا در ۶ ماهه نخست سال، مبنای کار خود در ۶ ماهه دوم سال را از یک هفته قبل به گونه‌ای تنظیم کنندکه دیگر تولیدکنندگان جواهر دچار ضرر نشوند.

وی تاکیدکرد: این نوسانات طلا در اصل به ضرر تولیدکنندگان جواهر است و اعضای این صنف از این قضیه خوشحال نیستند؛ در حقیقت اعضای این اتحادیه مایلند طلا قیمت ثابتی داشته باشد چرا که با آرامش اوضاع این بازار، مردم میل بیشتری برای خرید طلا دارند و این مسئله می‌تواند وضعیت بازار طلا را رونق ببخشد؛ علاوه بر این مواردی بوده که بعد از خرید جواهر، به فاصله چند ساعت طلا دچار نوسانات شده و در این بین فروشنده و یا خریدار متحمل ضرر‌هایی شده‌اند پس در نتیجه اولویت اعضای اتحادیه ما ثبات در بازار طلا است.

افزایش دستمزد تولیدکنندگان بر عهده اتحادیه نیست

محمدولی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر قصدی برای افزایش دستمزد تولید کنندگان دارد گفت: افزایش قیمت دستمزد خارج از وظایف اتحادیه است و ما تنها می‌توانیم بر وضعیت دستمزد‌ها نظارت داشته باشیم.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر افزود: افزایش میزان دستمزد تولیدکنندگان جواهر بستگی به متغیر‌هایی نظیر برند تولیدکننده جواهر، نوع کار، وزن کار و کیفیت جواهر دارد و تولید کننده می‌تواند دستمزد خود را بر حسب این مولفه‌ها تعیین کند، در کل افزایش و یا کاهش دستمزد مسئله‌ای نیست که در محدوده اختیار اتحادیه باشد.

تعطیلی ۴۰ واحد تولیدی جواهر در نیمه سال ۱۴۰۰

محمدولی در ادامه ضمن تایید تعطیلی تعدادی از کارگاه های‌تولیدی‌جواهرگفت: طی ۴ سال گذشته ۱۰۰ کارگاه تولیدی جواهر به دلایل گوناگون تعطیل شده اند، اما اگر بخواهیم به طور دقیق به این مسئله بپردازیم باید گفت که در نیمه سال ۱۴۰۰، تعداد واحد‌های تعطیل شده تولیدی‌جواهر به رقمی بالغ بر ۳۰ تا ۴۰ واحد رسیده و با ادامه روند نوسانات بازار طلا، پیشبینی می‌شود تا پایان سال جاری ۲۵ تا ۳۰ درصد واحد‌های تولیدی‌جواهر تعطیل خواهند شد.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلاوجواهر ادامه داد: علاوه بر این نوسانات بازار طلا در خرید جواهر توسط مردم تاثیرات مهمی برجا گذاشته است؛ به طور مثال اکنون پس از گذشت چند روز از بازگشایی اصناف و اتمام تعطیلی‌های ماه محرم هنوز بازار در وضعیت مورد پسندی قرار نگرفته است.

وی متذکر شد: با مقایسه میزان تقاضای مردم برای خرید جواهر درسال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، این نتیجه حاصل می‌شود که تقاضای مردم برای خرید این گونه کالا‌ها بسیار کاهش یافته و این موضوع  ناشی از نوساناتی است که باعث بی ثباتی و عدم قدرت خرید مردم شده است؛ در حال حاضر مردم سعی می‌کنند پس از فروکش کردن نوسانات بازار طلا به خرید یا فروش این کالا بپردازند.

تعمیرات «طلای دسته دوم» افزایش داشته است

محمدولی در مورد افزایش میزان تقاضای تعمیرات طلا‌های دسته‌دوم گفت: در حال حاضر آمار و ارقام جامع و دقیقی در این مورد وجود ندارد، اما با برسی وضعیت کارگاه‌های تولیدی‌جواهر به این نتیجه رسیده‌ایم که این موضوع کمی افزایش داشته است.

رئیس‌ اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر در ادامه به وضعیت تولیدکنندگان اشاره کرد و گفت: درحال‌حاضر شرایط صنف تولیدکنندگان و فروشندگان طلا و جواهر نسبت به گذشته بسیار ضعیف شده و در راس این موضوع تولیدکنندگان جواهر قرار‌دارند.

وی ادامه داد: به دلیل نوسانات بازار ارز، هزینه تولید تولیدکنندگان افزایش چشمگیری داشته و می‌توان ادعا‌کرد بین ۶۰ تا ۷۰ درصد ابزارآلات، ماشین آلات و مواد اولیه‌ای که در حوزه تولید جواهر استفاده می‌شوند همگی وارداتی هستند؛ با توجه به این موضوع همزمان با نوسانات بازار ارز، هزینه تولیدکنندگان هم دچار نوساناتی می‌شود، درکل باید گفت که اکنون وضعیت مناسبی در این صنف وجود ندارند.

محمدولی درآخر تاکید کرد: با ایجاد آرامش در شرایط بازار ارز و فروکش شدن شیوع کرونا، انتظار می‌رود تولیدکنندگان جواهر جبران مافات کنند؛ با کاهش آثار منفی کرونا، اقتصادکشور می‌تواند به سوی آرامش حرکت کند و نتیجه چنین شرایطی رونق تولید و افزایش تقاضا است؛ یقینا با تحقق این مولفه‌ها تولیدکنندگان می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند.

پایان پیام// برچسب ها: جواهر ، طلا ، قیمت طلا ، محمدولی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OyZ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: جواهر طلا قیمت طلا محمدولی تولیدکنندگان جواهر نوسانات بازار طلا تولیدی جواهر تولیدی جواهر ضرر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر

فعالیت ستاد‌های حمایت از اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان‌ها در سال ۱۴۰۲ احیای ۲ هزار و ۱۵۱ واحدی تولیدی را به همراه داشت و مانع بیکاری ۱۹۱ هزار و ۲۶۸ کارگر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های‌ خبرگزاری تسنیم، ‌به دلیل اهمیت موضوع اقتصاد، رهبر انقلاب چندین سال است که شعار سال را در رابطه با این موضوع و حمایت از تولید، اشتغال و مهار تورم اختصاص داده‌اند.

مقام معظم رهبری سال گذشته در پیام نوروزی، بر روی مسئله حمایت از تولید تاکید کردند و این سال را «مهار تورم و رشد تولید» نام گذاری کردند.سال 1403 نیز از سوی رهبر انقلاب سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگداری شده است که نشان می‌دهد ایشان همچنان بر روی مساله تولید و کار تاکید دارند.

رئیس قوه قضاییه در پیامی که به مناسبت سال 1403 منتشر کرد، اظهار کرد: در سال 1403 که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان و فعالان و سرمایه‌گذاران اقتصادی، با قوت و قدرت هر چه تمام‌تر اجرایی سازیم و موانع مشارکت فعالانه اقتصادی و تولیدی مردم را با همکاری سایر قوا، مرتفع کنیم. 

بدون تردید باید در سال جاری، با همدلی و همکاری همه‌جانبه، عقب‌ماندگی‌های حوزه تولید را جبران کنیم؛ در این مسیر خطیر، علاوه بر فعالان و سرمایه‌گذاران کلان و خرد اقتصادی و تولیدی، عموم مردم نیز می‌توانند یاریگر باشند؛ ما نیز در عدلیه تضمین می‌دهیم که از سرمایه‌های مردم که وارد عرصه تولید و اشتغال می‌شود، نهایت حفاظت و صیانت را داشته باشیم. 

وی همچین گفت:در سال گذشته که از جانب رهبر حکیم انقلاب با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده بود، دستگاه قضایی در چهارچوب مسئولیت‌ها و اختیاراتش، اقداماتی را در مسیر نیل به هدف مزبور انجام داد و برای تحقق امر مُعنونه، به دولت و مجلس، مساعدت‌هایی را داشت؛ علی‌رغم اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در هر سه قوه، معترف و مُقر هستیم که آنطور که مطمح‌نظر رهبر معظم انقلاب و شایسته مردم شریف ایران اسلامی بود، در تحقق شعار سال گذشته، توفیق حاصل نشد. 

قدر مسلم، این نقیصه باید در سال جدید با مساعی مضاعف، جبران شود؛ لهذا در سال پیش‌رو نیز قوه قضاییه حداکثر توان خود را در چهارچوب اختیاراتش برای کمک به رشد تولید و شقوق این امر خطیر، نظیرِ حمایت از تولیدکنندگان، تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و کاستن از موانع تولید، به کار خواهد بست.

قوه قضاییه در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات رئیس دستگاه قضایی در سال 1402 اقدامات زیادی در راستای حکایت از تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی انجام داده است.

ستاد‌های حمایت از اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان‌ها به صورت متناوب با تشکیل جلسه و بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی، اقدامات موثری در جلوگیری از تعطیلی این واحد‌ها و رفع مسائل پیش روی آن‌ها انجام داده‌اند.

با اقدامات دستگاه قضایی در جهت حمایت از تولید و رفع مشکلات حقوقی و قضایی کارخانه‌ها در سال گذشته، 2 هزار و 151 واحد تولیدی احیا و یا از تعطیلی آن‌ها جلوگیری شد که این امر در مجموع از بیکاری 191 هزار و 268 نیروی کار در سراسر کشور نیز جلوگیری کرده است.

در همین زمینه استان آذربایجان شرقی با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی 70 واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و 950 نیروی کار جلوگیری کرد. 

در استان آذربایجان غربی از تعطیلی 81 واحد تولیدی و بیکاری حدود 8 هزار کارگر جلوگیری شد. حل مشکلات صنایع آلومرول نوین اراک، ائل سون فولاد سلماس، مطالبات بانک صنعت و معدن از شرکت آجر ماشینی ارومیه، شرکت معدن کاوان گنجینه ظفر چالدران و مجتمع غذایی برادران فتحی میاندوآب نمونه از اقدامات دادگستری این استان است.

همچنین در استان اردبیل از تعطیلی 26 واحد تولیدی و بیکاری 6 هزار و 159 کارگر جلوگیری شد. 

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان اصفهان مشکلات 24 واحد تولیدی را رفع و به تداوم اشتغال 4 هزار و 449 نیروی کار کمک کرد و در استان البرز به ادامه فعالیت 43 واحد تولیدی و اشتغال 9 هزار و 369 کارگر کمک شد. 

در استان ایلام از تعطیلی 19 واحد تولید و بیکاری 126 کارگر جلوگیری شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان بوشهر به تداوم فعالیت 12 واحد تولیدی و اشتغال یک هزار و 120 کارگر کمک کرد. 

استان تهران نیز با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان از تعطیلی52 واحد تولیدی و بیکاری 6 هزار و 585 کارگر جلوگیری کرد و استان چهارمحال و بختیاری با جلوگیری از تعطیلی 4 واحد تولیدی مانع بیکاری 300 کارگر شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان جنوبی در سال گذشته مشکلات 19 واحد تولیدی را حل و به تداوم اشتغال 350 نیروی کار کمک کرد.

حل مشکلات تأمین زیرساخت‌های آب، برق، گاز و فاضلاب شهرک تخصصی غیردولتی در مجاورت شهرک صنعتی بیرجند به مساحت 10 هکتار و واحد تولیدی واشر در منطقه عشایری شهرستان سرایان با سرمایه‌گذاری 5 میلیارد تومان و اشتغال 42 نفری از جمله اقدامات این استان در حمایت از تولید است. 

در استان خراسان رضوی از تعطیلی 670 واحد تولیدی و بیکاری 51 هزار و 900 کارگر جلوگیری شد. 

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان شمالی با ادامه فعالیت 21 واحد تولیدی و اشتغال120 نیرو کار کمک کرد.

در استان خوزستان از تعطیلی 27 واحد تولیدی با 26 هزار و 342 نیروی کار جلوگیری شد و حل مشکلات حقوقی شهرک تخصصی خودرویی کاریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی 3 هزار نفر و شرکت تخته فشرده آریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی 300 نفر از اقدامات از استان در حمایت از تولید است.

در استان زنجان از تعطیلی 11 واحد تولیدی و بیکاری هزار و 570 نیروی کار جلوگیری شد و در استان سمنان با جلوگیری از تعطیلی 461 واحد تولیدی از بیکاری 4 هزار و 775 کارگر جلوگیری شد. 

در استان سیستان و بلوچستان به ادامه فعالیت 34 واحد تولیدی و اشتغال 377 کارگر کمک شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان فارس به احیای 20 واحد تولیدی با 3 هزار و 369 کارگر کمک کرد.

در ادامه فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان قزوین نیز از تعطیلی 22 واحد تولیدی و بیکاری 253 کارگر جلوگیری شد و در استان قم از تعطیلی 31 واحد تولیدی و بیکاری 2 هزار و 700 کارگر جلوگیری شد. 

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان کردستان از تعطیلی 21 واحد تولیدی و بیکاری837 کارگر جلوگیری کرد و در استان کرمان از تعطیلی 56 واحد تولیدی و بیکاری 9 هزار و 219 کارگر جلوگیری شد.

در استان کرمانشاه از تعطیلی 21 واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و 500 کارگر جلوگیری شد که حل مشکلات اتوترانس غرب، بتن آماده فرامان غرب، شرکت سرکش خودرو، مجتمع خدمات رفاهی همت زاده، شرکت لبن گستر و شرکت گلمهر غرب از جمله این اقدامات است.

در استان کهگیلویه و بویراحمد از بیکاری 3 واحد تولیدی و بیکاری 65 نیروی کار جلوگیری شد.

با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان گلستان به احیای 100 واحد تولیدی و جلوگیری از بیکاری2 هزار و 491 کارگر کمک شد و در استان گیلان نیز با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی 26 واحد تولیدی و بیکاری 6 هزار و 203 نفر جلوگیری شد.

در استان لرستان از تعطیلی 32 واحد تولیدی و بیکاری 634 کارگر جلوگیری شد و در استان مازندران به احیای 14 واحد تولیدی با 2 هزار و 9 نیروی کار کمک شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان مرکزی از تعطیلی 81 واحد تولیدی و بیکاری 8 هزار و 530 کارگر جلوگیری کرد و با فعالیت این ستاد در استان هرمزگان از تعطیلی14 واحد تولیدی با 105 کارگر جلوگیری شد.

همچنین در استان همدان ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی 114 واحد تولیدی باهزار و 288 کارگر جلوگیری کرد و در استان یزد نیز از تعطیلی 22 واحد تولیدی و بیکاری28 هزار و 573 کارگر جلوگیری شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • قیمت سکه امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • ببینید | اعتصاب و تعطیلی بازار طلای تهران صحت دارد؟
  • افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار ؛ ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر