Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداد ناجا با اشاره به تجهیز و آماده سازی بیمارستان‌های ۹ گانه نیروی انتظامی سراسر کشور برای خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی از اختصاص بیش از هزار و ۷۰ تخت بستری به بیماران کرونایی و پذیرش بالغ بر ۴۵۰ هزار بیمار تنفسی در مراکز درمانی ناجا خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، سردار محمد رضا حسینی  در مراسم تجلیل از پزشکان و مدافعان سلامت ناجا که با حضور فرمانده ناجا و به صورت ویدئوکنفرانس با بیمارستان ها و معاونت های بهداد ناجا استان ها برگزار شد، افزود: دنیا در اوج پیشرفت های بهداشتی با قدرت نمایی و جنگ تمام عیار میکروب ها علیه انسان مواجه شده است، سپیدپوشان حوزه بهداشت و درمان، پزشکان و کادر درمانی، سربازان خط مقدم این ویروس کشنده هستند که با از خودگذشتگی مثال زدنی خود همانند آنچه در دوران دفاع مقدس از رزمندگان شاهد بودیم در حال  تلاش بی وقفه  برای مبارزه با این بیماری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر رشادت و جانفشانی این مجاهدان فی سبیل الله، تمام قد و دست برسینه ادای احترام می کنم و سالروز ولادت حکیم فرزانه، ابوعلی سینا و روز پزشک را به تمامی همکاران بزرگوارم در جامعه پزشکی ناجا تبریک عرض می کنم.

سردار حسینی در ادامه با اشاره به  نقش بی بدیل هیئت رئیسه ناجا به ویژه  سردار اشتری که با درایت و اشراف بر اهمیت اقدامات بهداشتی درمانی با اولویت پیشگیری بر درمان از معاونت بهداد ناجا در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا حمایت های بسیار ارزشمندی داشته اند قدردانی کرد و این حمایت ها را موجب قوت قلب پزشکان، پرستاران و کادر درمان عنوان کرد.

 معاون بهداد ناجا بیان کرد: خداوند بزرگ را شاکرم که به لطف و رحمت الهی تاکنون در این مسیر، سربلند بیرون آمده ایم و ان‌ شاء الله تا نابودی این ویروس منحوس در صحنه خدمتگزاری حاضر هستیم.

سردار حسینی سپس با تقدیر از نقش راهبردی قرارگاه بهداشت و درمان امام رضا (ع) در کنترل بیماری کرونا در ناجا و ایجاد وحدت رویه در پیشبرد اهداف بهداشتی و مقابله با بیماری در تشریح بخش هایی از عملکرد معاونت بهداد ناجا در ماموریت مقابله با کرونا به راه اندازی سامانه غربالگری بیماری کووید ۱۹  اشاره کرد و گفت: فعالیت این سامانه به عنوان اولین و تنها سامانه اختصاصی پایش بیماری در نیروهای مسلح در کنار سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت از جمله اقدامات ارزشمند معاونت بهداد ناجا در کنترل کرونا به شمار می رود.

وی اختصاص بیش از یک هزار و ۷۰ تخت بیمارستان های ناجا به بیماران کرونایی را اقدامی شاخص در بین نیروهای مسلح عنوان کرد وبا اشاره به توسعه سامانه تلفنی ۱۶۵صدای پزشک و امکان بهره مندی از ظرفیت سامانه تله مدیسین(پزشکی از راه دور) در راستای پیشگیری و مقابله با بیماری کووید۱۹ تصریح کرد: بهره برداری از این ظرفیت ها به وجود نیروی انسانی متخصص و متعهد از جمله پزشکان و تمامی کارکنان حوزه بهداشت و درمان معاونت بهداد ناجا وابسته است.

معاون بهداد ناجا سپس در خصوص برنامه های عملیاتی این معاونت در راستای خدمات رسانی در نقاط دوردست و صعب المعیشه به امکان دسترسی این مناطق به سامانه پزشکی از راه دور (تله مدیسین) در ۲۴ نقطه از کشور اشاره و در این باره اظهار کرد: در ۱۰نقطه استان سیستان و بلوچستان، ۴ نقطه کردستان و ۱۰ نقطه صعب المعیشه  استان آذربایجان غربی این سامانه راه اندازی شده است و راه اندازی ۳۰ سامانه دیگر در نقاط هدف در دستور کار سال جاری معاونت بهداد قرار دارد.

وی همچنین اجرای طرح طبیب دوار در قالب راه اندازی تیم های سیار بهداشتی درمانی و اجرای طرح انصارالمجاهدین با همکاری معاونت بهداد مرزبانی ناجا و همچنین معاونت بهداد ناجا و بهداد انتظامی تیم های سیار بهداشتی درمانی  را از دیگر برنامه های اجرایی معاونت بهداد ناجا با هدف خدمت رسانی در مناطق صعب المعیشه، دوردست و مرزی برشمرد و از برنامه ریزی برای ایجاد ۳۰ پست امدادی در مناطق عملیاتی و مرزی خبر داد.

سردار حسینی خاطرنشان کرد: به دنبال بحرانی شدن وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان سیستان و بلوچستان و در راستای اجرای فرمان فرمانده معظم و معزز کل قوا (مدظله العالی) در خصوص ورود همه جانبه نیروهای مسلح در مقابله با بیماری کووید ۱۹، معاونت بهداد ناجا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری و فرماندهی انتظامی استان و شهرستان زاهدان  در تیرماه سال جاری، بیمارستان ۶۴ تخت خوابه حاد تنفسی ناجا در زاهدان  را در کمترین زمان ممکن راه اندازی کرد.

معاون بهداد ناجا در ادامه با اشاره به از واکسیناسیون بالغ بر ۱۸۰ هزار نفر از کارکنان از ادامه رایزنی ها برای دریافت ۱۵۰ هزار دز واکسن  جدید  خبر داد.

 این مقام مسئول تصریح کرد: معاونت بهداد ناجا ضمن این که با تمام توان و ظرفیت برای مقابله و کنترل بیماری کرونا تلاش می کند به گونه ای برنامه ریزی می کند تا اجرای سایر ماموریت ها دچار اختلال نشود و کارکنان ناجا در سلامت کامل و به پشتوانه حضور تیم های بهداشتی، امدادی و درمانی به اجرای ماموریت بپردازند.

 سردار حسینی در پایان ضمن قدردانی از حمایت های  هیئت رئیسه ناجا و کلیه معاونت ها و رده های ناجا از کارکنان زحمت­کش و خدوم مراکز درمانی ناجا به ویژه از پزشکان در سراسر کشور که یکی از بازوان اجرایی سیاست­ های ابلاغی قرارگاه امام رضا (ع) بوده ­اند و به جد نقش­ آفرینی داشتند تقدیر کرد.

گفتنی است در ابتدای این آیین، پیام تبریک سرلشکر "محمد باقری" رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت روز پزشک از سوی کارمند رتبه ۱۸ دکتر"علی اکبر گل محمدی" قرائت شد و در پایان مراسم سردار اشتری از تنی چند از پزشکان نمونه ناجا با اهدای لوح یادبود و هدایا قدردانی به عمل آورد

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون بهداد ناجا بیمارستان ناجا بیماران کرونایی معاونت بهداد ناجا معاون بهداد ناجا بهداد ناجا نیروهای مسلح بیمارستان ها سردار حسینی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد

متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال‌ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی‌ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می‌کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی‌ها به ام اس مبتلا شد.

آن‌ها امیدوارند این آنتی بادی‌ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه‌های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آن‌ها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آن‌ها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال‌ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی‌های اتوآنتی بادی - آنتی بادی‌هایی که می‌توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می‌شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام اس می‌تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام‌ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ایسنا 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم