Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های تحت پوشش بیماران کرونایی خبر داد و گفت: آماربستری‌ها، به یکباره بالا رفت و شرایط تا حدودی از کنترل خارج شد؛ با افزایش قابل‌ توجه بیماران مبتلا به کرونا در روزهای اخیر، ظرفیت بیمارستان ۲۲ بهمن و بخش مربوط به بیماران کرونایی در بیمارستان حکیم نیشابور تکمیل شده‌ است و در شرایط فعلی استقرار بیمارستان صحرایی از نیازهای فوری شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین، قاسم مشار موحد عنوان کرد: تعداد بیماران مبتلا به کرونا و به دنبال آن میزان بستری‌ها، از پنجشنبه هفته گذشته ۲۸ مرداد ماه با شیب تندی صعودی شد به طوری که تعداد بیماران بستری به یکباره به بالای ۳۰۰ نفر رسید.

مشار موحد اظهار کرد: ظرفیتی که از قبل برای بیمارستان ۲۲ بهمن پیش‌بینی کرده‌ بودیم ۲۷۸ تخت بود و تخت‌های پروانه‌دار مخصوص بیماران کرونایی را برای این بیمارستان از قبل آماده کردیم، اما متأسفانه آماربستری‌ها، به یکباره بالا رفت و شرایط تا حدودی از کنترل خارج شد.

وی افزود: به دلیل افزایش تعداد بیماران، تمام قسمت‌های بیمارستان ۲۲ بهمن را که به نوعی قابلیت نگهداری بیماران کرونایی را داشت از جمله اتاق استراحت پرسنل، آبدارخانه‌ها، فضاهای آموزشی و کلاس درس و بخش‌های اداری بیمارستان را هم زیر بار بردیم و ظرفیت بیمارستان را از ۲۷۸ تخت به ۳۲۰ تخت افزایش دادیم ولی این ظرفیت هم تا جمعه پر شد و اعلام عدم پذیرش کردیم.

مشار موحد ادامه داد: با توجه به اینکه از ظرفیت صد در صدی بیمارستان ۲۲ بهمن استفاده کردیم و در این بیمارستان دیگر جایی برای بستری بیمار نداشتیم یکی از بخش‌های بیمارستان حکیم را تخلیه و ایزوله کردیم و از این طریق نیز ۴۰ تخت برای بستری بیماران مبتلا به کرونا ایجاد کردیم و در کل ظرفیت تخت‌ها در بیمارستان‌های تحت پوشش را به ۳۶۰ تخت رساندیم.

تکمیل ظرفیت هر دو بیمارستان/ مجبوریم به دلیل کمبود تخت بیماران را زودتر از موعدد مقرر مرخص کنیم

وی با اشاره به اینکه حد نهایی پذیرش بیماران کرونایی بیمارستان‌های نیشابور، ۳۶۰ نفر است، تأکید کرد: در حال حاضر ظرفیت هر دو بیمارستان ما تکمیل است و حتی یک بیمار دیگر بیشتر از ظرفیت نمی‌توانیم پذیرش کنیم و امکان ارائه خدمات وجود ندارد.

او تصریح کرد: ظرفیت بیمارستان‌های ما تکمیل است و حتی مجبوریم برای جبران کمبود تخت، تعدادی از بیماران را زودتر از موعد مقرر مرخص کنیم تا ادامه روند درمان را در منزل سپری کنند و به جای آن‌ها بیمارانی را که در شرایط حادتری هستند، بستری می‌کنیم.

با درخواست استقرار بیمارستان صحرایی موافقت شده‌است

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور تصریح کرد: با توجه به اینکه روند بیماری همچنان افزایشی است و بعضی از بیماران هم به سمت بدحال شدن پیش می‌روند درخواست استقرار بیمارستان صحرایی دادیم که این درخواست به مرکز استان مخابره شد و خوشبختانه با این درخواست موافقت شده‌ است و در حال حاضر، نحوه ساز و کار استقرار این بیمارستان در شهرستان در حال بررسی است.

وی افزود: با استقرار بیمارستان صحرایی می‌توان از ظرفیت این بیمارستان برای بستری بیمارانی که مراحل آخر درمانی را پشت سر می‌گذارند و در حال حاضر به اجبار آن‌ها را برای ادامه روند درمان حتی با کپسول اکسیژن، به منزل می‌فرستیم استفاده کرد تا این بیماران در این بیمارستان بستری شده و تحت مراقبت باشند تا درمانشان کامل شود.

تنها موضوعی که می‌تواند یک تهدید برای بیمارستان باشد موضوع اکسیژن است

مشار موحد در زمینه داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی گفت: خوشبختانه تاکنون به لحاظ دارو هیچ گونه کمبود و یا مشکلی نداریم و تنها موضوعی که می‌تواند یک تهدید برای بیمارستان باشد، اکسیژن است.

وی ادامه داد: ما روزانه حداقل به ۱۲ تن اکسیژن نیاز داریم که این اکسیژن را شرکت فولاد خراسان تأمین می‌کند اما اگر خدای نکرده اتفاقی رخ دهد و شرکت فولاد خراسان به هر دلیلی در تأمین اکسیژن به مشکل بخورد این یک تهدید بسیار جدی برای بیمارستان‌های تحت پوشش ما خواهد بود.

مشار موحد گفت: تعداد فوتی‌ها در هفته گذشته افزایش چشمگیری نداشته و با وجود اینکه نیشابور بعد از مشهد بیشترین میزان بستری در استان را دارد اما آمار فوتی‌ها نسبت به تعداد بستری‌ها و نسبت به آمار کل کشور بالا نیست که این امر را مدیون تلاش‌های دلسوزانه و فداکارانه پزشکان و پرستارانمان هستیم که واقعا از جان و دل مایه گذاشتند.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: استقرار بیمارستان صحرایی یکی از نیازهای ضروری حال حاضر شهرستان است و امیدواریم استقرار بیمارستان صحرایی با سرعت اجرایی شود تا شرمنده مردم نشویم و بتوانیم آمار پایین فوتی‌ها را همچنان حفظ کنیم.

گفتنی است نیشابور به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز تیره است و بنا بر آخرین گزارش دانشکده علوم پزشکی نیشابور در تاریخ دوشنبه یکم شهریور ماه ۱۴۰۰، تعداد ۳۶۷ نفر به دلیل ابتلا به بیماری کرونا بستری هستند و ۶ نفر نیز در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند؛ همچنین کل فوتی‌ها از ابتداء شیوع بیماری تاکنون ۱۲۶۸ نفر گزارش شده‌ است.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشکده علوم پزشکی نیشابور استقرار بیمارستان صحرایی بیمارستان ۲۲ بهمن ظرفیت بیمارستان بیماران کرونایی برای بیمارستان حال حاضر بستری ها فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۰۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند

آفتاب‌‌نیوز :

کاهش فشار خون با سیر ما در این مقاله به موضوع کاهش فشار خون با سیر و نحوه مصرف سیر با این هدف می‌پردازیم.

فشار خون بالا از اصلی‌ترین عوامل بیماری‌های قلبی و عروقی است. یکی از روش‌های اولیه کنترل فشار خون بالا شامل تغییر در رژیم غذایی است. طبق گفته محققان بهداشت اضافه کردن سیر به رژیم غذایی می‌تواند فشار خون را به میزان متوسطی کاهش دهد.

سیر نقش مهمی در رژیم غذایی و همچنین دارویی تاریخ بشر داشته است و در فهرست فروش برتر ده گیاهان دارویی در بین مردم قرار گرفته است. این گیاه دارویی بیش از ۵۰۰۰ سال است که برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود و گزارشات کمی در مورد عوارض جانبی وجود دارد.

سیر (Allium sativum) سبزی‌ای است که از زمان‌های قدیم به‌عنوان یک داروی طبیعی برای کاهش فشار خون مورد استفاده قرار می‌گرفته است. طرفداران این روش درمانی بر این باورند که مصرف سیر به عنوان غذا یا مصرف عصاره سیر به شکل مکمل‌های غذایی می‌تواند به درمان فشار خون بالا یا جلوگیری از ایجاد فشار خون بالا کمک کند. در واقع، برخی از مطالعات گزارش می‌دهند که این دارو به اندازه دارو‌های استاندارد کاهش فشار خون موثر است، حتی با عوارض جانبی بسیار کمتر.

تصور می‌شود که سیر ممکن است تا حدی با تحریک تولید اکسید نیتریک (ترکیبی که نقش کلیدی در گشاد شدن رگ‌های خونی شما دارد) به کاهش فشار خون کمک کند. مروری بر چندین کارآزمایی بالینی نشان داده است که سیر باعث کاهش فشار خون سیستولیک و یا دیاستولیک می‌شود و اثر مفیدی در کنترل فشار خون بالا بالا دارد.

خواص کاهش فشار خون سیر با تولید سولفید هیدروژن و محتوای آلیسین آزاد شده از آلیین و آنزیم آلیناز مرتبط است. طبق یک تحقیق جدید، مکمل‌های سیر ممکن است فشار خون را به همان اندازه موثر کاهش دهند که برخی از دارو‌های مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا می‌توانند.

مکمل با فرآورده‌های سیر ممکن است گزینه درمانی جایگزین یا مکمل قابل قبولی برای فشار خون بالا باشد. علاوه بر این، کارشناسان معتقدند که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی سیر نیز ممکن است به توانایی آن در کاهش یا جلوگیری از افزایش فشار خون کمک کند.

سیر دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی طبیعی است. به کاهش کلسترول کمک می‌کند، از سرطان و چندین بیماری قلبی عروقی پیشگیری می‌کند و به طور همزمان به عنوان رقیق کننده خون عمل می‌کند. حتی می‌تواند ورم معده را درمان کند.

سیر حاوی ترکیبات حاوی گوگرد مانند آلیسین است که یکی از مفیدترین دارو‌های طبیعی فشار خون بالا است. آلیناز آنزیمی است که هنگام خرد کردن یا جویدن سیر خام آزاد می‌شود. سپس تحت یک سری واکنش‌ها قرار می‌گیرد و در نتیجه آلیسین تشکیل می‌شود. نحوه مصرف سیر برای کاهش فشار خون عبارتست از:

سیر خام: خوردن سیر تازه و خام یکی از دارو‌های گیاهی برای کنترل فشار خون بالا است. جویدن سیر خام آلیناز را برای آزادسازی حداکثر آلیسین فعال می‌کند. برای افزایش بهره‌مندی از خواص آن باید سیر طی یک تا دو ساعت پس از فعال شدن آلیسین مصرف شود. برای کنترل فشار خون می‌توانید این غذا را به طور منظم بخورید.

پودر سیر: گنجاندن سیر در رژیم غذایی روزانه می‌تواند فشار خون شما را کاهش دهد. حدود ۶۰۰ تا ۹۰۰ میلی گرم پودر سیر می‌تواند فشار خون را در حدود ۹ تا ۱۲ درصد کاهش دهد. دوز ۶۰۰ میلی گرم پودر سیر حاوی ۳.۶ میلی گرم آلیسین و ۹۰۰ میلی گرم حاوی ۵.۴ میلی گرم آلیسین است.

سالاد: همچنین می‌توانید ورقه‌های نازک سیر را مستقیماً به سالاد‌های مورد علاقه خود اضافه کنید. سیر خام خرد شده نیز گزینه خوبی برای تهیه سالاد‌های خوشمزه و در عین حال سالم است. این سالاد سیر رنده شده را بخشی از رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید و دیگر گیاهان گران قیمت برای فشار خون بالا را فراموش کنید.

ترکیب شیر و سیر: این نوشیدنی به عنوان دارو عمل می‌کند و برای سلامت کلی بدن شما نیز مفید است. برای تهیه این نوشیدنی به ده تا دوازده حبه سیر پوست کنده و خرد شده نیاز دارید. حبه‌های سیر را به شیر گرم اضافه کنید. حتی می‌توانید برای نتیجه بهتر یک قاشق غذا خوری عسل به نوشیدنی اضافه کنید.

یکی از درمان‌های خانگی توصیه شده برای کنترل فشار خون ترکیب ماست و سیر است. ماست و سیر باعث کاهش میزان چربی تجمع یافته در عروق و مسدود شدن آن‌ها می‌شود، در نتیجه مانع از افزایش فشار خون و همچنین گرفتگی رگ‌ها و حملات قلبی خواهد شد. بالا بودن سطح کلسترول مضر نیز یکی از علل گرفتگی شریان‌ها و افزایش فشار خون است، در این مورد نیز ماست و سیر با تاثیر مثبت در کاهش میزان کلسترل، به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

برای تهیه مخلوط ماست و سیر باید سیر له یا رنده شده را با ماست اضافه کرد و برای داشتن طعم بهتر مقداری نعناع به آن افزود. این پیش غذا باید برای مدتی با معده خالی میل شود تا خواص تغذیه‌ای آن به طور کامل دریافت شود.

فشار خون بالا کنترل نشده علاوه بر افزایش خطر بیماری قلبی، حمله قلبی و سکته مغزی، می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند آسیب کلیه، از دست دادن بینایی و حتی اختلال حافظه مرتبط شود. مسئله عوارض جانبی بر محبوبیت دار‌های طبیعی برای کاهش فشار خون نسبت به دارو‌های شیمیایی می‌افزاید.

از طرف دیگر با اینکه افزایش مصرف سیر ممکن است به بهبود سلامت و محافظت بدن در برابر فشار خون بالا کمک کند، مکمل‌های سیر نباید جایگزین مراقبت استاندارد فشار خون بالا استفاده شوند. هرچند سیر در مقادیر معمولی موجود در غذا احتمالاً برای اکثر افراد بی خطر است، اما مصرف بیش از حد آن عوارض جانبی متعددی (از جمله سوزش سر دل، حالت تهوع و اسهال) ایجاد می‌کند. همچنین افراد مبتلا به اختلالات خونریزی و زنان باردار یا شیرده نباید سیر مصرف کنند.

از آنجایی که سیر ممکن است لخته شدن خون را کندتر کند، مصرف آن همراه با دارو‌های رقیق کننده خون نیز می‌تواند خطر عوارض جانبی مانند خونریزی و کبودی را افزایش دهد. اگر قصد کاهش فشار خون با سیر را دارید، حتما قبل از شروع رژیم درمانی خود با پزشک خود مشورت کنید.

منبع: عصرایران

دیگر خبرها

  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد  + عکس
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد/ عکس
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • عکس| تصویر حسن شکوهی، بازیگر قدیمی، روی تخت بیمارستان/تغییر چهره عجیب همبازی مهران مدیری