Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان های بین المللی حقوق بشر به دنبال اقدامات سرکوبگرانه رژیم آل سعود علیه اهالی الحویطات از شرکت‌هایی که در پروژه نئوم مشارکت دارند خواستند که این پروژه را متوقف کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از الواقع السعودی، سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری از شرکت‌هایی که در پروژه « نئوم» کار می‌کنند خواسته‌اند تا مشارکت خود را در ساخت این پروژه واقع در استان «تبوک» که با هزینه زمین‌های قبیله « الحویطات» ساخته می‌شود، متوقف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله برجسته‌ترین شرکت‌هایی که تحت نظارت « محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی مشاوره و خدمات ارائه می‌دهند عبارتند از: «أولیور ویمن»، «مک کینزی» و «گروه مشاوره بوستون».

در فراخوان حقوق بشر آمده است: مشارکت این شرکت‌ها در این پروژه آثار زیانباری بر حقوق بشر ساکنان منطقه ، از جمله نقض حق استفاده از زمین و مجازات برای کسانی که زمین خود را ترک نکردند، بر جای گذاشت. این فراخوان بر لزوم مسئولیت اخلاقی و حقوقی شرکتها در فهرست حقوق تجارت و حقوق بشر صادره از سوی سازمان ملل متحد تاکید کرد، به ویژه اینکه این نقض‌ها همزمان با تخریب خانه‌های شهروندان استان تبوک و اخراج اجباری آن‌ها همراه بوده است.

همچنین به دنبال اقدامات ناقضانه آل سعود قبیله الحویطات خشم خود را نسبت به اقدام مقامات سعودی در تخریب خانه های آنها در استان تبوک و اخراج اجباری آنها ابراز کرده و آن را محکوم کردند.

مرکز امور امنیتی صوفان اعلام کرد که کاهش بی سابقه قیمت پایین نفت و تشدید سرکوب‌گری ، برنامه‌های آینده بن سلمان را با چالش‌های بزرگی مواجه می‌کند.

کارشناسان آلمانی در گزارشی اعلام کردند که پیش بینی می‌شود پروژه نئوم به دلیل شیوع ویروس کرونا، سقوط تاریخی قیمت نفت، جنگ یمن و تشدید تنش میان اعضای خاندان حاکم سقوط کند و این پروژه سرابی بیش نیست.

زمانی که پروژه نئوم با شکست فاجعه بار در جذب سرمایه گذاران خارجی روبرو است، کمپین‌های بازداشت علیه قبیله الحویطات ادامه دارد، که به دلیل آوارگی اجباری آنها با خطر انقراض روبرو هستند.

پروژه نئوم در زمینه جذب سرمایه‌گذاران به دلیل نقض حقوق بشر دچار سردرگمی زیادی است. مدافعان حقوق بشر جزئیات سفر نافرجامی را که اخیراً توسط « احمد الخطیب» وزیر گردشگری عربستان سازماندهی شده است را فاش کردند.

حقوقدانان اعلام کردند که وزیر سعودی از بازرگانان داخلی و سرمایه گذاران خارجی برای سفر به این کشور دعوت کرد تا آنها را به سرمایه گذاری در سواحل دریای سرخ تشویق کند. با وجود امکان پذیری اقتصادی پروژه‌هایی که ارائه کرد، هیچ کس به دلیل کارنامه سیاه حقوق بشری در این کشور تشویق نشد.

عربستان| رفتارهای غیرانسانی با کارگران خارجی در اجرای پروژه نئومرسانه صهیونیستی: پروژه «نئوم» عربستان شکست خورده استافشای فساد در پروژه نئوم عربستان

پیش از این روزنامه انگلیسی ایندیپندنت فاش کرد که اعضای قبیله « الحویطات» عربستان سعودی از سازمان ملل متحد خواسته‌اند که وضعیت آن‌ها را بررسی کند؛ چراکه عربستان در راستای اجرای پروژه «نئوم » اعضای این قبیله را وادار به ترک سرزمین‌شان کرده و این به معنای نابودی یک قوم بومی است.

مقامات سعودی تعدادی از اعضای قبیله الحویطات را که صدها سال در این منطقه زندگی کرده‌اند، به دلیل امتناع از فروش زمین اجداد خود به دولت عربستان برای ساخت پروژه عظیم نئوم، بازداشت کردند.

این سازمان‌ها از نقض پی در پی حقوق بشر از سوی مقامات سعودی در تبعید اهالی قبیله الحویطات ابراز نگرانی کرد و استمرار حمایت از پروژه گردشگری تجاری «نئوم» را نقض حقوق بشر عربستان دانستند و سازمان‌های جامعه بین المللی را به توقف جنایت انسانی علیه هزاران شهروند عربستانی دعوت کردند.

در این زمینه، سازمانها مسئولیت‌های اخلاقی و حقوقی شرکتها را تحت اصول راهنمای تجارت و حقوق بشر سازمان ملل متحد برجسته کرده و از آنها می‌خواهند که با صدور بیانیه فوری عمومی در محکومیت تخلفات همراه با این پروژه به این نگرانی‌ها پاسخ دهند. همچنین از این شرکت‌ها خواستار ارزیابی مجدد مشارکت خود در این پروژه و تعلیق این مشارکت در صورت عدم امکان رسیدگی به این آثار مضر بر حقوق ساکنان منطقه شدند.

«سعید بن ناصر الغامدی» استاد دانشگاه عربستان در صفحه توئیتر خود با اخراج اجباری قبیله الحویطات مخالفت کرد و گفت: این اقدامات مقامات سعودی شبیه اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب منازل و دزدی سرزمین و زندانی کردن مخالفان در فلسطین است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قبیله الحویطات مقامات سعودی پروژه نئوم سازمان ها حقوق بشر شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری

رئیس سازمان نظام پرستاری از درخواست جذب سالانه ۱۵ هزار نیروی پرستاری برای رفع کمبود پرستاران خبر داد و گفت: جذب و استخدام نیروی پرستاری در تناسب با رشد تعداد تخت‌های بیمارستانی نیست. - اخبار اجتماعی -

محمدتقی جهانپور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که در حال حاضر با کمبود حدود 100 هزار نفر نیروی پرستاری در کشور مواجه هستیم، اظهار کرد: وقتی یک پرستار به دلیل اتمام طرح یا مهاجرت یا بازنشستگی از سیستم درمان خارج می‌شود 200 ساعت بار کاری اضافی به سایر پرستاران تحمیل می‌کند که این امر موجب فرسودگی شغلی جامعه پرستاری شده است.

وی افزود: رشته پرستاری به خودی خود دارای سختی‌های زیادی است و فرسودگی شغلی ناشی از کمبود نیرو نیز این سختی‌ها را بیشتر می‌کند. 

جهانپور با اشاره به اینکه در دوسال اخیر با زحمات دولت سیزدهم 16 هزار تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های کشور اضافه شده، گفت: با وجود این تامین پرستار کافی برای این تعداد تخت صورت نگرفته البته در سال گذشته بیش از 8 هزار پرستار جذب شدند ولی باید تامین نیروی انسانی برای خدمت‌رسانی به مردم متناسب با این تعداد تخت نیز در نظر گرفته شود‌.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

رئیس سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: عدم تناسب تعداد تخت‌های بستری با تعداد پرستاران باعث می‌شود در ارتقای کیفیت خدمات پرستاری دچار مشکل شویم و پرستاران نیز دچار آسیب‌های ناشی از فشار کاری زیادشوند که این امر، یکی از دلایل مهاجرت‌ و ترک خدمت نیروهای پرستاری به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی با همکاری سازمان نظام پرستاری استاندارد پرستار به تخت بیمارستانی را به طور دقیق مشخص و برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی کند، تصریح کرد: درخواست ما این است که سالانه حداقل 15 هزار نفر به جامعه پرستاری در حوزه بالینی اضافه شود‌؛ در زمان حاضر میزان جذب و تربیت نیروهای پرستاری کمتر از ایت تعداد است و افزایش تعداد نیروها با صدور مجوزهای استخدام نیروهای پرستاری قابل انجام خواهد بود‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • درخواست روسیه برای تحقیق درباره گورهای دسته جمعی در غزه
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • درخواست مخاطبان برای تولید نون‌ خ ۶
  • جواد افهمی با یک رمان در محور مقاومت به نمایشگاه می‌آید
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • توقف ساخت المان غواصان دریادل در زنجان