Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@04:43:50 GMT

آیا واکسن کرونا برکت مانع ورود واکسن خارجی شد ؟!

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۰۱۱۹۳

 با شروع واردات واکسن کرونا به کشور واکسیناسیون انجام شد. در حال حاضر از 6 کشور واردات  واکسن کرونا صورت گرفت. واردات واکسن کرونا  تا واکسیناسیون عمومی ادامه دارد.

مجله فارس پلاس: رسانه‌های شیطان متناسب با ذاتشان، تلاش می‌کنند کشته‌های کرونا را گردن نظام بیاندازند و بی‌اعتمادی بسازند. به چه نحو؟ 

اول گفتند واکسن ایرانی یک بلوف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله بعد هم تلاش کردند عدم واردات واکسن خارجی را گردن تولید واکسن ایرانی بیاندازند. البته برخی نیز این ادعای عجیب را باور و عجیب‌تر اینکه برخی هم تکرار کردند؛ از جمله آقای شهریاری نماینده مجلس. البته خبرنگار خبرگزاری فارس با اقای شهریاری سه بار تماس می‌گیرد و سوال می‌کند این ادعای شما مستند به کدام سند است که او می‌گوید سندی ندارم. 

اما واقعیت چیست؟ 

یکم. ستاد فرمان امام اعلام کرد 50 میلیون دوز واکسن تولید می‌کند. این درحالی است که نیاز کشور حداقل 120 میلیون دوز است. سوال اینست که اگر واکسن ایرانی مانع واردات واکسن خارجی شده است این مابه التفاوت را چطور قرار بوده تامین کنند؟

دوم. رئیس ستاد فرمان امام، در دی ماه سال گذشته اعلام می کند که برکت بخشی از نیاز واکسن را تامین می کند و بقیه را دولت باید وارد کند. مدعیان با این خبر چه می کنند؟ چرا تولید کننده خودش درخواست واردات می کند؟ 

سوم. می گویند مخبر به عنوان تولید کننده، اجازه واردات نداده است. سوال اینست که مگر مخبر کیست؟ چرا باید چنین حقی داشته باشد؟ چرا باید وزیر بهداشت حرف مخبر رو گوش دهد؟ فرض کنیم وزیر بهداشت هیچ، چرا باید روحانی حرف مخبر را بپذیرد؟ ضمن اینکه مگر روحانی اعلام نکرد واکسن وارد می کنیم؟ دروغ گفت؟ پس چرا وزیر خارجه قرارداد خرید واکسن بست؟ چرا پول دادند؟

چهارم. رسانه اهریمن مدعی است برکت به خاطر به دست گرفتن انحصار در بازار اجازه واردات نداده است. حال سوال اینست که پس واکسن هایی که تا پیش از تائید واکسن برکت وارد شده است چه منطقی داشته است؟ توضیح مدعیان درباره این 27 میلیون دوز واکسنی که تاکنون وارد شده است چیست؟ 

جهت اطلاع، تا زمان تائید واکسن برکت در اواخر خرداد ماه 1400، حدود 575 هزار دوز واکسن در اسفند 99، بیش از 1.3 میلیون دوز در فروردین، بیش از 3.6 میلیون دوز در اردیبهشت و 1.2 میلیون دوز واکسن در خرداد وارد کشور شده است. آیا این اعداد را منکرند؟  

پنجم. همه اینها به کنار. یک سوال ساده. برکت چرا باید مخالف واردات واکسن باشد؟  فرض کنید از همان روز اول، بازار واکسن با واردات اشباع شود و دیگر واکسن برکت به کار نیاید، آن وقت سوال این است که برکت سود می برد یا زیان؟

در حال حاضر، دولت واکسن برکت را حدود 8 دلار قیمت‌گذاری اولیه کرده است. اما چندین کشور مثل پاکستان و آفریقا حاضرند همین واکسن را الان بین 10 تا 12 دلار بخرند. برای برکت کدام یک سود ده ترست؟ مصرف داخل یا صادرات؟

نهایت اینکه؛

خناس‌ها خدعه می‌کنند؛ اما سوال اینست چرا برخی در داخل نوچه این دیاثت رسانه‌ای می شوند؟ آیا این ظلم نیست که مهمترین دستاورد علمی کشور را که تنها در انحصار 6 کشور دنیاست، اینطور به دست خودمان بی‌آبرو کنیم؟ 

دستاورد دانشمندان ایرانی را اول گفتن بلوف ودروغ است. بعد که مشخص شد  به جهت کرونا و تحریم‌ها دوماه تاخیر کاملا طبیعی در تحقق وعده ها داریم، کارشان به جایی رسیده است که می گویند واکسن داخلی اجازه نداده است واکسن خارجی وارد شود و خون کشته‌های کرونا گردن برکت است. حماقت نیست؟ 

ظلم به انقلاب هیچ. حداقل به دانشمندان این کشور ظلم نکنیم. به دانشمندان هیچ، به روح و روان مردم ظلم نکنیم. مردم هیچ، به خودمان ظلم نکنیم.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دی ماه دولت وزیر بهداشت وزیر خارجه پول رسانه پاکستان دلار انقلاب دولت دی ماه واردات وزیر بهداشت وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۱۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!
  • «مافیای خودرو» مانع ورود خودروهای برقی به کشور
  • تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی
  • مافیای خودرو مانع ورود خودروهای برقی به کشور است
  • مافیای خودرو مانع ورود خودروهای برقی به کشور
  • مافیای خودرو تلاش می‌کند مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور شود
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری