Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ عباس علی آبادی با اشاره به اینکه مشترکین می‌توانند با ذخیره‌ساز انرژی یک تا دو کیلو وات برق ذخیره کنند افزود: این راهکار کوتاه مدت در زمان بروز محدودیت در تامین برق است تا دولت پروژه‌های بلند مدت را عملیاتی کند.

وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از بروز خاموشی باید صرفه جویی کرد گفت: آب و برق در کشور ما ارزش ندارد و همین موضوع دلیل بی‌تفاوتی مشترکین در نوع مصرف آن‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی آبادی با بیان اینکه باید به این کالا ارزش داد تا مصرفش کاهش یابد، ادامه داد: ۸۵ مگاوات نیروگاه برق در کشور نصب شده که اگر دولت از ما حمایت کند مپنا می‌تواند در دو سال آینده ۶ هزار مگارات نیروگاه بسازد که البته این کار چاره ساز نیست بلکه باید مصرف درست شود.

ارسال چهارمین توربین کلاس F مپنا به نیروگاه سهند
امروز چهارمین توربین کلاس F گروه مپنا با توان ۲۳۰ مگا وات برای نصب در نیروگاه سهند تبریز ارسال شد.

آقای عباس علی آبادی مدیر عامل گروه مپنا، با اشاره به اینکه این توربین بالاترین فناوری را دارد گفت: توربین کلاس F ساخت گروه مپناست و نمونه خارجی ندارد، توان تولیدی این توربین ۲۳۰ مگا وات بوده که ۲۰۸ مگاوات آن قابل عرضه است.

وی افزود: بهره وری سیکل ترکیبی این توربین، ۶۰ درصد و سیکل ساده آن ۴۰ درصد است البته این توربین از بهترین توربین‌های جهان محسوب می‌شود که بزودی یک واحد از آن نیز در نیروگاه بعثت تهران نصب خواهد شد.

علی آبادی با اشاره به اینکه ما در خصوص صنعت نیروگاه سازی با تکیه بر گزارش‌های مجله‌های معتبر بین المللی در تراز بسیار خوبی قرار داریم ادامه داد: توربین‌های ام، جی ۸۰ که به توربین‌های کلاس F مشهور هستند در داخل کشور ساخته می‌شود که تاکنون دو توربین از این مدل در نیروگاه بندرعباس نصب شده، توربین سوم در اندیمشک و توربین چهارم نیز به نیروگاه سهند تبریز ارسال می‌شود.

مدیر عامل گروه مپنا با اشاره به اینکه همه تجهیزات جانبی از جمله دیزل ژنراتور این توربین در گروه مپنا ساخته شده و همراه با آن ارسال می‌شود، گفت: ساخت این توربین باوجود فشار مالی بسیار سختی که در آن قرار داریم انجام شده است، زیرا گروه مپنا به مردم ایران تعهد دارد و همه تلاش خود را برای ساخت، ارسال و نصب این توربین انجام داده است.

علی آبادی با اشاره به اینکه توربین‌های ساخته شده در کشور برای پاسخگویی به نیاز صنعت برق مناسب هستند و ساخت توربین‌های بزرگتر تلفات را افزایش می‌دهد افزود: ما برای توسعه صنعت برق علاوه بر نیروگاه، باید شبکه هم احداث کنیم، زیرا بیشترین مشکلات ما در این بخش است ضمن اینکه ما در این صنعت باید از تجهیزاتی استفاده کنیم که قابل اعتماد باشند و در اثر تحریم و یا دیگر مشکلات از دسترس ما خارج نشوند.

وی اضافه کرد: تشخیص ما این است که توربین‌هایی که در کشور طراحی شده، کفایت لازم را برای صنعت برق دارد، اما اگر نیاز به توربین پیشرفته‌تر باشد با توجه به اینکه فناوری آن نیز در کشور موجود است، در ساخت آن محدودیتی نیست.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مپنا عباس علی آبادی خاموشی علی آبادی گروه مپنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۱۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از آغاز برنامه‌های آموزش مهارتی نیروگاه‌های برق خورشیدی در استان خبر داد و گفت: دوره آموزش انرژی خورشیدی و پاک از برنامه‌های مهم امسال است. - اخبار استانها -

عبدالمجید دراهکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهرف فراهم شدن اشتغال جوانان را از سیاست‌های مهم آموزش مهارت‌آموزی دانست و اظهار کرد: در راستای توانمندسازی نیروی انسانی، آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار ارائه می‌شود و این مهارت‌ها برای ورود به بازار کار در اختیار بنگاه‌های اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.

وی فراهم شدن اشتغال بیش از 70 درصد مهارت‌آموزان فنی و حرفه‌ای را از مزیت‌های این آموزش‌ها دانست و خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌های مهم استان بوشهر در سال جاری ویژه مددجویان نصب نیروگاه‌های برق خورشیدی است که بر این اساس آموزش این حرفه برای جامعه هدف در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از آغاز نصب و راه‌اندازی نیروگاه برق خورشیدی خبر داد و بیان کرد: با راه‌اندازی آموزش فنی و حرفه‌ای در  زمینه نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های برق خورشیدی ضمن ایجاد اشتغال‌زایی و درآمدزایی زمینه فرهنگ بهره‌مندی مردم از انرژی پاک افزایش می‌یابد.

دراهکی از آغاز برنامه‌های آموزشی نصب، راه‌اندازی و تعمیر نیروگاه‌های برق خورشیدی در استان خبر داد و گفت: دوره آموزش انرژی خورشیدی از برنامه‌های مهم امسال است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دشتستان هم از برگزاری نخستین دوره نصب و تعمیر نیروگاه برق خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد خبر داد و بیان کرد: در راستای تفاهم‌نامه آموزشی با کمیته امداد امام خمینی (ره) و برای اولین بار در استان بوشهر دوره نصب و تعمیر نیروگاه برق خورشیدی برای متقاضیان مددجویان کمیته امداد اقدام شده است.

هادی توسلی  با اشاره به ضرورت ایجاد بستر و زمینه مناسب برای آموزش تخصصی مددجویان خاطرنشان کرد: امید است با توجه به فضای همدلی و همکاری خوب مسئولان کمیته امداد بتوانیم از این فرصت برای اشتغال و توانمندسازی اقشار نیازمند جامعه بهره ببریم.

وی افزود: توانمندسازی نیروهای تحصیل‌کرده و مددجویان کمیته امداد از برنامه‌های مهم فنی و حرفه‌ای است که سبب می‌شود آمار بیکاران در این قشر نسبت به سایر اقشار جامعه کاهش یابد.

توسلی اضافه کرد: مددجویان با کسب مهارت شغلی می‌توانند برای خود شغل ایجاد کرده و در مسیر خودکفایی گام بردارند و برگزاری دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای نیز در راستای توانمندسازی مددجویان نقشی اساسی دارد.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دشتستان با اشاره به اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای نقش مهمی در مهارت‌آموزی مددجویان دارد اضافه کرد: مددجویان با کسب مهارت شغلی می‌توانند برای خود شغل ایجاد کرده و علاوه بر درآمدزایی در بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت خانواده نیز موثر باشند .

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • خاموشی صدایی ماندگار
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود