Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ملل موافقت خود را با خروج صلحبانان اتیوپیایی از منطقه « ابیی» که مورد اختلاف سودان با سودان جنوبی است، اعلام کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه سودان تریبون، به دنبال افزایش تنش میان سودان و اتیوپی، دولت خارطوم طی نامه رسمی از سازمان ملل خواست تا صلحبانان اتیوپیایی که در منطقه « ابیی» مستقرند، از این منطقه خارج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ملل به دولت سودان اطلاع داد که با خروج صلحبانان اتیوپیایی از منطقه « ابیی» موافقت کرده است.

به دنبال این موافقت، وزیر خارجه سودان با نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور شاخ آفریقا درباره خروج صلحبانان اتیوپیایی از منطقه ابیی به گفت‌وگو نشست.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه سودان، در این گفت وگو توافق شد، صلحبانان اتیوپیایی طی سه ماه آینده از منطقه ابیی خارج شوند.

به نوشته این روزنامه سودانی، 3 هزار و 306 نظامی اتیوپیایی به عنوان صلحبانان سازمان ملل درمنطقه ابیی مستقرند.

انتظار می‌رود سازمان ملل صلحبانانی از سایر کشورها به منطقه ابیی اعزام خواهد کرد تا جایگزین صلحبانان اتیوپیایی شوند.

برگزاری نشست بین‌المللی لیبی

وزارت خارجه دولت موقت وحدت ملی لیبی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: نشست بین‌المللی درباره تحولات لیبی به زودی برگزار می‌شود.

به نوشته پایگاه خبری الوسط - لیبیا، این بیانیه به دنبال دیدار وزیر خارجه دولت موقت وحدت ملی لیبی با نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور این کشور منتشر شده و در آن آمده است: در دیدار خانم «نجلا المنقوش» با « یان کوبیس »  دو طرف درباره مقدمات برگزاری نشست بین‌المللی لیبی با یکدیگر گفت وگو کردند.

توافق بر سر طرحی فوری برای اخراج نیروهای بیگانه از لیبی

این وزارتخانه در بیانیه خود تاکید کرده است: نشست بین‌المللی لیبی به ریاست طرابلس و با مشارکت سازمان ملل و تمام بازیگران فعال در عرصه لیبی برگزار خواهد شد و طی آن مصوبات نشست برلین (یک و دو) ، قطعنامه‌های 2570 و 2571 شورای امنیت و برنامه ایجاد ثبات در لیبی که توسط دولت موقت وحدت ملی ارائه شده است، بررسی خواهند شد.

به نوشته این پایگاه خبری، قرار است الجزایر نشستی را در سطح وزیران خارجه کشورهای همجوار لیبی در هفتم و هشتم شهریور ماه برگزار کند که هدف از آن کمک به روند سیاسی در لیبی و حل و فصل مشکلات مرزی این کشور است.

انتظار می‌رود نمایندگانی از سازمان ملل و اتحادیه آفریقا در این نشست حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نشست بین المللی منطقه ابیی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۲۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است

به گزارش خبرآنلاین، «حسین عوض علی» وزیر خارجه سودان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور شواهد و مدارکی را در اختیار دارد که نشان می‌دهد فرودگاه‌های چاد میزبان بیش از ۴۰۰ فروند هواپیمای حامل مهمات جنگی برای نیروهای واکنش سریع سودان از امارات بودند.

به گزارش شبکه خبری «المیادین»، وزیر خارجه سودان اظهار کرد: چاد دو فرودگاه «ام جرس» و «ابشی» را به پروازهایی اختصاص داده که از امارات سلاح و مهمات نظامی برای «شبه‌نظامیان تروریست» می‌آورند.

به گزارش ایسنا، حسین عوض علی در ادامه گفت: بیش از ۴۰۰ پرواز برای انتقال سلاح و مهمات انجام شد که توسط دستگاه‌های ملی سودان و آژانس‌های بین‌المللی ویژه، اطلاعات دقیق این پروازها و مسیرهای هوایی و تاریخ فرود و تخلیه بارهایشان رصد شدند.

او در ادامه نیز گفت که ارتش سودان با تعدادی از کاروان‌هایی که از چاد سلاح به داخل کشور منتقل می‌کردند، پس از ورودشان به خاک سودان مقابله کرد.

وزیر خارجه سودان با اشاره به اینکه چاد همچنان پایگاهی برای فرماندهی نیروهای واکنش سریع است و نشست‌ها و دیدارهای آنها در این کشور برگزار شده و عملیات‌های سربازگیری، جذب نیرو و جمع‌آوری پول در این کشور انجام می‌شود، علاوه بر این زخمی‌های آنها در بیمارستان‌های چاد درمان می‌شوند و یا ترتیب سفر آنها به آنجا برای درمان داده می‌شود، از دولت چاد خواست از حمایت از نیروهای واکنش سریع دست بردارد.

پیش از این امارات اعلام کرده بود که به هیچ یک از دو طرف درگیری در سودان سلاح و مهمات نمی‌دهد و از هیچ کدام از آنها جانبداری نمی‌کند.

جنگ در سودان ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ میان ارتش این کشور به فرماندهی عبد الفتاح البرهان و نیروهای واکنش سریع به فرماندهی محمد حمدان دقلو (حمیدتی) آغاز شد.

برخی طرف‌های عربی‌، آفریقایی و بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس میان دو طرف سودانی وارد عمل شدند اما این میانجیگری‌ها نتیجه‌بخش نبود.

این جنگ تاکنون موجب کشته شدن هزاران تن در سودان شده و این کشور آفریقایی با ۴۸ میلیون جمعیت را در آستانه قحطی قرار داده، در این جنگ زیرساخت‌های ضعیف سودان ویران شده و طبق اعلام سازمان ملل، بیش از ۸.۵ میلیون سودانی آواره شده‌اند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903199

دیگر خبرها

  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • تلاش روسیه برای افتتاح کنسولگری در بنغازی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • تاریخچه آتش‌سوزی، پیوست ساخت‌وسازها باشد/بیمه در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کند