Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  باشگاه خبرنگاران، یک ماه دیگر وارد دومین پاییز کرونایی خواهیم شد که همزمانی آن با آنفلوانزا و برودت هوا می‌تواند موج سنگینی از تلفات این بیماری را به همراه داشته باشد. هم اینک در آمریکا ۹۹ درصد موارد ابتلا به کووید ۱۹ مربوط به نوع جهش یافته کرونای دلتاست.

به گزارش سی ان ان، کرونای دلتا مسری‌تر است و قابلیت انتشار بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویروس بیشتر باعث وخامت حال بیماران و بستری شدن آن‌ها در بیمارستان می‌شود و متاسفانه مرگبارتر از انواع دیگر آن است. محققان می‌گویند مردم باید دیگر به زندگی با واکسن کرونا خود را وفق داده و به آن عادت کنند.

دانشمندان آمریکایی برای وفق دادن زندگی خود با ویروس کرونا راهکار‌های ذیل را پیشنهاد می‌کنند:

۱- با موضوع راحت برخورد کنید

به مانند هر بیماری دیگری، زندگی با همه‌گیری کرونا نیازمند کنترل خود است. سعی کنید همزمان که بر زندگی خود مسلط هستید، فضا را برای فعالیت ویروس تنگ کنید. بکوشید تفریحات فردی و بهتر مانند کتاب خواندن و فیلم دیدن را جایگزین تفریحات خطرناکی همچون دور هم جمع شدن، ورزش‌های جمعی و رویداد‌های هنری همچون کنسرت کنید. برای اینکار باید خلاقیت خود در زندگی را افزایش دهید.

۲- واکسن بزنید

ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین راهکار برای مقابله با کرونا، تزریق واکسن است. کمتر کسی می‌داند که تزریق دو دوز واکسن ۴ تا ۶ هفته زمان می‌برد تا در بدن ایمنی کامل ایجاد کند. برخی افراد به دلیل آنچه خطرات تزریق واکسن می‌دانند، از تزریق آن امتناع می‌کنند، اما آن‌ها به این نکته توجه ندارند که واکسن یگانه سلاحی است که هم اینک بشر برای مقابله با کووید ۱۹ در اختیار دارد.

۳- از ماسک به مانند چتر استفاده کنید

همانطور که در روز‌های بارانی عادت به استفاده از چتر دارید، باید همواره برای انجام هر کار خارج از منزل نیز ماسک بزنید. متخصصان حتی به افرادی که هر دو دوز واکسن خود را دریافت کرده اند همواره توصیه می‌کنند که از ماسک در مکان‌های عمومی استفاده کنند.

برخلاف انواع دیگر ویروس کرونا، کرونای جهش یافته دلتا می‌تواند در بینی و بخش بالایی گلوی افرادی که واکسن زده اند، زندگی کرده و باعث انتقال آلودگی به دیگران شود. تحقیقات نشان داده است افرادی که واکسن کرونا را دریافت کرده اند، همچنان در خطر ابتلا به کووید ۱۹ قرار دارند. گرچه این افراد کمتر علائم بیماری را بروز می‌دهند و به ندرت نیازمند بستری شدن در بیمارستان هستند.

۴- عوامل کلیدی برای باز کردن مدارس

متخصصان نگران همزمانی موج جدید کرونا و بازگشایی مدارس هستند. از همین رو، دانشمندان همواره تاکید دارند هر گونه تصمیم گیری درباره بازگشایی مدارس باید منوط به ۳ نکته باشد: ۱- سیستم تهویه مناسب ۲- استفاده از ماسک ۳- انجام مستمر تست کرونا.

یافته‌های متعدد موثر بودن استفاده از ماسک در جلوگیری از ابتلا به کرونا را نشان داده است. همچنین سیستم تهویه مناسب باعث تصفیه دائمی هوا و جلوگیری از انتشار ویروس از این طریق می‌شود. انجام تست مداوم کرونا از افراد مشکوک نیز می‌تواند به شناسایی افراد بیمار و قرنطینه آن‌ها کمک کرده و مانع از آلوده شدن دیگران به این ویروس شود.

پربیننده ترین ۲۱ مزیت شگفت انگیز کدو سبز سیاه شدن دوباره موهای سفید ممکن است؟ عوارض واکسن‌ های تزریق‌شده چیست؟ + فیلم ۱۷ فایده چغندر برای سلامتی ! امید به واکسنDNA برای نجات از کرونا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور