Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جلالیان روز سه‌شنبه در نشست خبری افزود: در محدوده طلای هیرد تاکنون انجام عملیات استخراج و باطله‌برداری توسط سرمایه‌گذار مربوطه انجام شده است.

وی گفت: همچنین تکمیل اکتشاف در تارگت شماره یک با انجام حدود ۹ هزار و ۶ متر حفاری مغزه‌گیری و تکمیل اکتشافات در معدن از دیگر اقداماتی بوده که در این معدن انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مجتمع مواد معدنی خراسان جنوبی اظهار داشت: این مجتمع در پنج معدن آهن حنار، طلای هیرد، روی ملوند، آهن بیشه و طلای خونیک در خراسان جنوبی فعالیت دارد که تاکنون ۶ پروانه اکتشاف، یک گواهی کشف و چهار پروانه بهره‌برداری صادر شده است.

وی افزود: مجموع ذخایر اکتشاف شده فلزی در این معادن هفت میلیون و ۵۸۸ هزار تن و مجموع کل حفاری‌های انجام شده ۲۷ هزار و ۴۰۸ متر در ۱۷۹ گمانه است.

جلالیان عنوان کرد: میزان استخراج مواد معدنی معادن مجتمع از ابتدا تاکنون ۶۴ هزار و ۷۶۰ تن و میزان باطله‌برداری از معادن مجتمع نیز در این مدت یک میلیون و ۱۸۰ هزار و ۸۹۵ تن بوده است.

وی گفت: میزان اشتغال در ۶ معدن زیرمجموعه این مجتمع تاکنون ۲۷۵ شغل که در معدن طلای هیرد ۱۷۰ شغل، آهن حنار ۵۰ نفر، روی ملوند ۳۰ نفر، آهن بیه پنج، طلای خونیک ۱۰ و ازبکوه ۱۰ نفر بوده است.

مدیر مجتمع مواد معدنی خراسان جنوبی ادامه داد: میزان اشتغال در زمان بهره‌برداری از این معادن نیز ۴۲۰ نفر است که ۲۰۰ نفر در طلای هیرد، ۶۰ نفر در معدن آهن حنار، ۳۰ نفر در معدن روی ملوند، ۵۰ نفر در معدن بیشه، ۳۰ ازبکوه و طلای خونیک نیز ۵۰ نفر مشغول به کار می‌شوند.

وی گفت: مجموع سرمایه‌گذاری انجام شده در سه معدن طلای هیرد، روی ملوند و ازبکوه سه هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال است.

جلالیان با اشاره به اهم اقدامات عمرانی و زیرساختی انجام شده در معادن گفت: هزینه‌های مربوط به جبران خسارات و حقوق مرتع‌داران در اجرای خط انتقال آب مجموعه معادن هیرد پرداخت شده است.

وی از تکمیل فعالیت‌های احداث سوله نگهداری مغزه‌های حفاری با  پیشرفت فیزیکی بالای ۹۵ درصد خبر داد و افزود:  همچنین شبکه برق کارگاهی به سایت اداری کارخانه توسط سرمایه‌گذار انجام شده است.

مدیر مجتمع مواد معدنی خراسان جنوبی بیان کرد: اجرای خط انتقال آب از روستای سیب چاه به مجموعه معادن هیرد با اعتبار بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال و خرید حقابه از شرکت سهامی زراعی با اعتبار برآوردی ۱۰۰ میلیارد ریال در حال انجام است.

وی درباره معدن آهن حنار اظهار داشت:  تاکنون عملیات باطله‌برداری رویی پیت معدن با حجم برداشت ۱۷۳ هزار متر مکعب، انجام ۹ نوبت عملیات آتشباری در معدن و احداث بستر زیرساخت مخابراتی انجام شده است.

جلالیان گفت: در معدن روی ملوند نیز عملیات استخراجی از ابتدای آذر ۱۳۹۸ انجام و ۳۵ هزار و ۹۷۴ تن ماده معدنی استخراج شده است.

وی ادامه داد: نصب و راه‌اندازی باسکول در معدن و احداث شبکه برق رسانی توسط پیمانکار مربوطه نیز در حال انجام است.

مدیر مجتمع مواد معدنی خراسان جنوبی عنوان کرد: نبود زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، مخابرات، جاده، حمل و نقل ریلی از جمله مشکلات موجود در مناطق معدنی استان است که باعث کاهش تمایل سرمایه‌گذاران به فعالیت در استان می‌شود.

وی گفت: نبود نیروی انسانی مورد نیاز سرمایه‌گذران و پیمانکاران در مناطق معدنی استان از دیگر مشکلات است.

بنابر آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ۶ معدن طلا با ظرفیت کانسنگ ۳۳ میلیون تُن در خراسان جنوبی شناسایی شده که بزرگترین معدن طلای استان، معدن شادان خوسف با ذخیره بیش از ۲۷ میلون تُن است.

کارخانه فرآوری معدن طلای کودکان در شهرستان خوسف به عنوان اولین واحد استحصال طلای خراسان جنوبی خرداد امسال به بهره‌برداری رسید تا با تولید شمش طلا در این واحد قابلیت دیگری از این استان معدنی نمایان شود.

معدن طلای هیرد نیز حد فاصل شهرستان‌های نهبندان و خوسف قرار دارد که عملیات اجرایی کارخانه فرآوری طلای هیرد با هدف ایجاد ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ کیلوگرم شمش طلا از خرداد سال ۹۸ با استفاده از توان بخش خصوصی آغاز شد.

بنابر اعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی سه واحد فرآوری و استحصال طلا امسال در این استان به بهره‌برداری می‌رسد و اشتغال مناسبی را ایجاد می‌کند.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه ایران نهبندان خراسان جنوبی مواد معدنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه ایران نهبندان وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه ایران نهبندان خراسان جنوبی مواد معدنی انجام شده بهره برداری معدن طلای روی ملوند طلای هیرد معدن طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۵۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار می شود.

عبدالحمید سرتیپی گفت: در راستای استمرار روان‌سازی فعالیت‌های کسب‌وکار بخصوص توسعه اقتصادی معدنی استان، اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در نیم سال اول سال جاری ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری را که بنا به دلایلی راکد و یا غیر فعال شده بودند شناسایی کرده و جهت فعال سازی، این معادن را از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه ۷۶۰ محدوده معدنی و اکتشافی در سال گذشته به مزایده گذاشته شد، افزود: در راستای سیاست‌های ابلاغی وزارت صمت و همچنین روان‌سازی و توسعه کسب‌وکارهای استان علی الخصوص فعالیت‌های اقتصاد معدنی استان، اولین مزایده محدوده‌های معدنی استان در سال جاری از امروز آغاز و بر این اساس ۸۷ محدوده اکتشافی، ۱۱۳ محدوده اکتشافی دارای پروانه اکتشافی، ۷۴ معدن دارای پروانه بهره برداری، ۱۳ معدن دارای گواهی نامه کشف و ۲ محدوده دارای مجوز برداشت برای سرمایه گذاری جدید از طریق مزایده عمومی واگذار خواهد شد.

سرتیپی تصریح کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط برای شرکت در مزایده عمومی معادن استان باید در سامانه الکترونیکی دولت(ستاد) به نشانی www.setadiran.ir ثبت نام کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صمت استان، وی تاکید گرد: متقاضیان مزایده می‌توانند از روز شنبه ۸ اردیبهشت تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه از طریق سامانه ستاد مدارک لازم برای حضور در این مزایده را اخذ و پس از تکمیل مدارک درخواستی مجدد نسبت به بارگذاری آنها در سامانه ستاد اقدام کرده و اصل ضمانت نامه بانکی یا اصل برگ واریزی نقدی حداکثر تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت در قالب یک پاکت مهر و موم شده به دبیرخانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تحویل دهند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • کشف و توقیف ۲۵هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی