Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل امور استان‌های صندوق کارآفرینی کشور گفت: صندوق باید به عنوان اکوسیستم کارآفرینی کار کند.

تک دهقان، امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر صندوق کارآفرینی امید لرستان، اظهار کرد: یک همگرایی منطقه‌ای و استانی باید بین شعب ایجاد شود و بتوانیم زنجیره‌ای تشکیل دهیم که کارآفرینان در قالب آن بتوانند نیازهای خود را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک نگاه این است که مدیر جدید مشکلات گذشته را مرتفع کرده و در واقع دریچه‌های جدید کاری را برای اینکه بتوانیم نقشی برای تأمین اعتبار داشته باشیم، ایجاد کند.

دهقان عنوان کرد: صندوق یک سازمان کاملاً غیردولتی و غیرانتفاعی است، تسهیلاتی که ما در اختیار مردم قرار می‌دهیم به صورت کارمزدی است، در قرض‌الحسنه هرگونه مازاد بر اصل ربا محسوب می‌شود.

این مسئول اضافه کرد: صندوق کارآفرینی یک سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی است و انتفاع پذیر نیست در صندوق سپرده هایی که جذب می‌شوند حساسیت آن نسبت به نرخ سود کاملاً پایین است.

وی بیان کرد: انتظارات و نیازهای مشتریان، رشد نوآوری، افزایش کارآفرینی، توسعه منطقه‌ای و استانی امروز جوابگوی این نوع کسب و کار نیست، یعنی انتظارات از ظرفیت‌های خالی ما جلوتر حرکت می‌کند که اگر این فاصله هرچه بیشتر شود درایت و تدبیر ما برای انجام کار کوتاه می‌شود.

مدیرکل امور استان‌های صندوق کارآفرینی کشور با بیان اینکه فعالیت ما کاملاً قرض‌الحسنه است، اضافه کرد: پروسه‌ها و خدمات اعتباردهی را  باید کوتاه کنیم، هرچه کوتاه‌تر باشد جذابیت برای جذب مشتری بیشتر می‌شود.

وی افزود: نگاه پیشنهادی من این است که صندوق باید به عنوان اکوسیستم کارآفرینی کار کند، این طرح در سطح بالا معرفی شده است، که شعار ما ایده و طرح از کارآفرین و تأمین اعتبار از صندوق است.

دهقان افزود: با این کار کارآفرین می‌فهمد یک حامی دارد که در کنار اوست، این حامی دو ابزار دارد، یکی طرح پرستاری مشتریان که در بانک‌ها اجرا می‌شود و دیگری طرح مشاوره کسب و کار است.

مدیرکل امور استان‌های صندوق کار آفرینی امید عنوان کرد: صندوق باید بازاری را تحت عنوان بازار الکترونیکی ایجاد کند و برای هر کارآفرین یک پیج ایجاد شود، ابزار و بستر را می‌سازیم و در پشت صحنه به خریداران تسهیلات اعطا می‌کنیم.

وی تأکید کرد: تمام خطوط اعتبارات ما فیزیکی بوده و لازم است که به خط اعتبارات الکترونیکی نیز توجه ویژه شود.

دهقان افزود: مناطق کم برخوردار مانند لرستان نیازمند اعتبارات الکترونیکی هستند، طریق تکاثر اعتبار را می‌توانیم با اعتبارات الکترونیکی انجام دهیم. با کارکرد حاکمیتی و با هدف توسعه در استان‌ها تلاش خواهیم کرد و برای توسعه کسب و کار همچنین تشویق کارآفرینان کمک های لازم را انجام می‌دهیم.

مدیرکل امور استان‌های صندوق کار آفرینی امید کشور بیان کرد: ما در حال تشکیل یک زنجیره هستیم با عنوان باشگاه کارآفرینی، هرکه عضو باشد به او اعتبارات ارزان قیمت می‌دهیم.

وی افزود: یکی از نگاه‌های صندوق این است که از مردم برای مردم و ما نقش مشاور و تکمیل کننده این زنجیره را بر عهده داریم.

دهقان عنوان کرد: ما باید بپذیریم سیستم اقتصاد سنتی در حال جایگزینی با اقتصاد نیمه دیجیتالی است، بخش بانکی به عنوان تأمین کننده اعتیار باید سرعت خود را در این حیطه بالا ببرد.

گفتنی است در پایان این مراسم از زحمات سید هادی طاهری تقدیر و مرتضی دالوند به عنوان مدیر صندوق کارآفرینی امید لرستان منصوب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی لرستان بانک توسعه صندوق کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۶۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، اسلام جاودان خرد ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: طرح‌های حافظ محیط زیست در حوزه صنعتی، کشاورزی، طرح‌های کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاه‌های تولید انرژیِ پاک به خصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری‌ها شامل پرداخت این تسهیلات می‌شوند.

وی بیان داشت: واحدهای صنعتی، معدنی، شهرداری‌ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت‌های صنعتی و فرمانداران می‌توانند نسبت به معرفی طرح‌های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا محیط زیست استان برای مراجعه کنند.

جاودان خرد افزود: هیچ نهادی تاکنون برای ارائه طرح‌های زیست محیطی و دریافت تسهیلات به صندوق ملی محیط زیست مراجعه نکرده است.

وی اظهار داشت: صندوق ملی محیط زیست به عنوان یک مؤسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند.

وی اظهار داشت: این صندوق، تسهیلاتی با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می‌کند اما متأسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

جاودان خرد تصریح کرد: متأسفانه صنایع، شهرداری‌ها، شرکت‌های شهرک‌های صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرح‌های محیط زیستی و بهره مندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده نکرده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان داشت: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست و طرح‌هایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می‌شود.

کد خبر 6094198

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه‌اندازی می‌شود
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان