Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: سویه لامبدا، واکسن گریز بوده و سرایت پذیری بالایی دارد که در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، خطر بسیار جدی در استان خواهد داشت.

دکتر عباسعلی درستی سه شنبه شب، دوم شهریورماه، در گفت‌وگوی خبری، در خصوص وضعیت واکسیناسیون، اظهار کرد: متاسفانه تامین واکسن کرونا از طرف وزارت بهداشت، همیشه به موقع و کافی انجام نمی‌گیرد در حالی که ما الان می‌توانیم بیش از سه برابر ظرفیت موجود اقدام به واکسیناسیون افراد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به گسترش مراکز واکسیناسیون، گفت: قبلا در شهر تبریز چهار مرکز تجمیعی واکسیناسیون داشتیم اما الان ۱۲ مرکز تجمیعی را راه اندازی و تجهیز کردیم و تنها منتظر دریافت واکسن کافی هستیم.

وی با اشاره به وجود بیش از ۱۲۷ مرکز واکسیناسیون در استان، افزود: بیش از ۳۴ درصد جمعیت استان واکسینه شده‌اند که بیش از متوسط کشوری با حدود ۲۷ الی ۲۸ درصد است.

درستی تاکید کرد: از تمامی افرادی که می‌توانند پیگیری کنند، خواهشمندیم تا برای تامین واکسن استان تلاش کنند.

وی متذکر شد: واکسن به تعداد لازم برای فردا در استان وجود ندارد و پس فردا نیز هیچ تزریق واکسنی نخواهیم داشت. پس فردا، محموله جدید واکسن توزیع می‌شود و در نهایت روز جمعه واکسیناسیون ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به وضعیت حاد کرونایی در استان، اظهار کرد: موارد فوتی در استان تقریبا دو برابر شده و اکنون بیش از ۱۷۵۰ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به روند افزایش بیماری در استان، افزود: بیش از ۳۰۰ بیمار در بخش‌های ویژه استان بستری بوده و بیش از ۱۰۰ نفر از آن‌ها به ونتیلاتور وصل هستند که میزان مرگ و میر در روزهای آتی را بالا می‌برد.

وی با بیان این‌که موارد جدید روزانه بیماری به بیش از ۱۰۰۰ نفر رسیده است، ادامه داد: غیر از واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل‌ها، هیچ اسلحه دیگری نداریم.

وی با ییان این‌که تقریبا تمامی شهرهای استان در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی روز به روز در حال کاهش است. 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۶۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فرآیند واکسیناسیون تکمیلی مرحله اول فلج اطفال ویژه اتباع خارجی در کردستان به اتمام رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جهانبخش یوسفی اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم اردیبهشت تا روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت تا یکم خرداد سال جاری اجرا خواهد شد.

یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا شد و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شدند.

کد خبر 749770

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • جزئیات جدید از تقسیم استان تهران / کدام شهر‌ها مرکز می‌شوند؟
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟
  • ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی