Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قم از مدیران تعاونی روستایی و همچنان مسئولان بخش بذرهای اصلاح شده گندم و جو که قم رااز این کالای بسیار مهم خودکفا کردند تقدیر کرد.

مراسم تقدیر از اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی استان قم برای کسب رتبه برتر در تولید بذور اصلاح شده جو ، گندم با حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قم و مدیر سازمان تعاون روستایی استان قم و جمعی از مدیران تشکل ها و تعاونی های روستایی و کشاورزی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم مسئولان بخش های مختلف به ارایه چگونگی کسب رتبه برتر قم در زمینه تولید بذرهای اصلاحی پرداختند.

عباس پورمیدانی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قم در این مراسم گفت: بسیاری هنوز تصور می کنند که گندم از دانه گندم کشت می شود ولی تفاوت بین بذر و دانه را باید در نظر بگیریم.

وی افزود: اگر بخواهیم از میان گیاهان، گندم را مثال بزنیم باید بگوییم که دانه گندم با بذر گندم متفاوت است. بذر گواهی شده بذر اصلاحی و شناسنامه دار است که ممکن است تولید آن 15 سال طول بکشد. مقدارش در حد چند کیلو است و بعد باید تکثیر شود که کشاورزان بتوانند آن را بکارند. پس دارای پروسه تولید طولاتی است.
وی اظهارکرد: درد تولید محصولات حاصل یک بذر استاندارد است. معیار سلامت غذایی همین بذرهای اصلاحی است.هر استان در این زمینه تعهداتی دارد که نسبت به استان خودش. تعهدات قم نسبت به خود استان به خوبی در حال انجام است.

رئیس سازمان جهاکشاورزی استان قم بیان کرد: در پاییزگذشته بذرها کم بود در بازاردر قم وضع خوبی داشتیم. در قم 100درصد تعهدات انجام شده است. در خصوص جو نیز وضعیت تامین بذر در حد عالی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۷۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گندم را به ۱۹ میلیون تن می رسانیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  مجتبی خیام نکویی افزود: میانگین برداشت گندم آبی از هر هکتار ۴ تن و ۴۰۰ کیلوگرم است که اگر به این میزان یک تن اضافه شود تولید گندم به ۱۱ میلیون تن می‌رسد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور  افزود:  برداشت گندم دیم از ۴۰۰ کیلوگرم در هر هکتار به یک تن و ۴۰۰ کیلوگرم رسیده است که اگر این مقدار به ۲ تن افزایش یابد مجموع تولید گندم دیم هشت میلیون تن خواهد شد.
به گفته خیام نکویی، نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن و برای صنف و صنعت یک و نیم میلیون تن است که در مجموع نیاز کشور به گندم ۱۳ و نیم میلیون تن است.
خیام نکویی گفت: از مجموع ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان و فناور در کشور ۷۰۰ شرکت در حوزه کشاورزی فعالیت می‌کنند که هفت درصد را شامل می‌شود و این تعداد باید به ۲۰ درصد برسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • تولید گندم را به ۱۹ میلیون تن می رسانیم
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در نظرآباد
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند