Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محسن دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس و سیدنظام‌الدین موسوی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس امشب دوم شهریور ماه در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی متن و حاشیه جلسات رای اعتماد به وزرا پرداختند.

سیدنظام الدین موسوی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه مطابق ماده ۲۰۲ آیین‌نامه داخلی مجلس رئیس‌جمهور بعد از مراسم تحلیف دو هفته فرصت داشت تا وزرای پیشنهادی را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در تصریح شکل‌گیری دولت، رئیس‌جمهور یک هفته پیش از پایان موعد قانونی وزرا را معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مطابق آیین‌نامه داخلی مجلس در کمیسیون‌ها به مدت یک هفته وزرای پیشنهادی باید بررسی می‌شدند گفت: تدبیری که اتخاذ شد برای آشنایی بیشتر نمایندگان با برنامه‌ها، کارنامه و بررسی صلاحیت وزرا بود لذا همه ۱۹ وزیر پیشنهادی در همه کمیسیون‌های مجلس حضور پیدا کردند، در کمیسیون‌های مرتبط حدود ۲ ساعت و در کمیسیون‌های غیر مربوطه حدود یک ساعت حضور داشتند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه کمیسیون‌ها با دیدگاه‌ها و برنامه‌های وزرا آشنا شدند، ادامه داد: برای اینکه نمایندگان بیشتر بتوانند قضاوت کنند، معاونت نظارت مجلس سامانه تطبیق برای برنامه‌های وزرا را مطابق اسناد بالادستی طراحی کرده بود و بر اساس شاخص‌هایی نمره‌دهی انجام می‌شد.

موسوی با اشاره به اینکه جلسات بسیار با نشاط، چالشی و تفصیلی برگزار شد اظهار کرد: وزرای پیشنهادی در فراکسیون‌ها و مجامع استانی هم حضور پیدا کردند و دیدگاه‌ها و نگاه‌های آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و خلاصه این حضور و مباحث مطروحه در کمیسیون‌ها در هفته جاری که نوبت بررسی وزرا در صحن علنی بود در صحن علنی مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: قریب به ۲۷۰ جلسه ظرف یک هفته برگزار شد و نمایندگان در صحن علنی با برداشت دقیق‌تر و کارشناسانه تری از برنامه‌ها و کارنامه‌های وزرای پیشنهادی در صحن علنی موضوعات را مورد بررسی قرار دادند، در ابتدای هفته رئیس جمهور به مجلس تشریف آوردند و بر اساس آیین‌نامه برنامه دولت را ارائه کردند و به معرفی وزرای پیشنهادی پرداختند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه در همه ادوار مجلس رای رئیس مجلس و اعضای هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌ها با بقیه برابر است اظهار کرد: ما نماینده‌تر نداریم همه نماینده هستند، لذا همه یک رای دارند، مجلس شورای اسلامی ساختاری دارد و مانند هر سیستم دیگری نیازمند نظاماتی است، خود نمایندگان مجلس این نظامات را تعیین می‌کنند.

موسوی تصریح کرد: در هر جامعه و هر اجتماعی به طور طبیعی افراد از هم تاثیر و تاثر می‌پذیرند. در بررسی وزرای پیشنهادی نگاه‌ها به صورت تخصصی است، قوانین و مصوباتی در مجلس داریم لذا مباحث طیف متنوعی را در بر می‌گیرد، ممکن است بین نمایندگان مجلس مانند هر اجتماعی دیگری به یک نوعی تاثیر و تاثر و مراجعه به دیگری وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: در مجلس طیف متنوعی از دیدگاه‌های سیاسی را داریم که بر اساس آن نگاه و تفکر رای نمی‌دهند، ممکن است لیدر‌های داشته باشید که تاثیرگذاری بر بقیه داشته باشند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس عنوان کرد: مجلس جای پویایی است گفت: رئیس مجلس و هیئت رئیسه مجلس نظامات داخلی مجلس را می‌پذیرند، در عین حال که وحدت در عین کثرت و کثرت در عین وحدت داریم مجلس برآیند اکثریت است.

موسوی با اشاره به اینکه در مجلس رئیس مجلس ممکن است راجع به موضوعات مختلف نظر داشته باشد و ما نمی‌توانیم بگوییم که، چون رئیس مجلس است باید سکوت کند گفت: اینکه کسی بخواهد اثرگذاری غیرمنطقی داشته باشد برای نمایندگان این را حقیقتاً در مجلس کنونی ندیدیم و روابط به صورت احترام آمیز است.

سید محسن دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس در ادامه برنامه با اشاره به برگزاری ۳۷ ساعت جلسه برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس افزود: از روز شنبه تاکنون ۴ جلسه در صحن علنی مجلس با ۳۷ ساعت مفید در چند شیفت برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه ما نمایندگان مردم هستیم و طبق قانون اساسی، مجلس موظف به بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی از سوی رئیس جمهور است اظهار کرد: مجلس بنا دارد به دولت کمک و با آن همکاری کند، تا دولت سریع‌تر تشکیل شود و در این حین از حقوق اساسی ملت که بررسی دقیق وزرای پیشنهادی است کوتاهی نخواهیم کرد.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کابینه پیشنهادی دولت رای اعتماد کمیسیون های مجلس سخنگوی هیئت رئیسه مجلس بررسی صلاحیت وزرا وزرای پیشنهادی کمیسیون ها صحن علنی رئیس جمهور رئیس مجلس برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۷۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، نام نویسی از متقاضیان ریاست در فدراسیون شطرنج در حالی طی روزهای ۱۵ تا ۲۹ فروردین انجام شد که در مجموع ۱۵ نفر نسبت آمادگی خود را برای تصدی این پست اعلام کردند اما در نهایت پرونده ۱۳ کاندیدا برای بررسی صلاحیت مدیریتی در اختیار وزارت ورزش قرار گرفت.

فاطمه ابوالقاسمی، مجتبی ارشدی، احمد علی بابایی، مهرداد پهلوان زاده، کمال جوانمرد، علیرضا خسروی، شهریار رحمانی اصل، وحیده صوابیه، حمزه علی پور، حمید گودرزی، محمدرضا محمدی بهابادی، مسعود ناموری آذر و امیرعرفان هاشمی ۱۳ نفری هستند که در پروسه انتخابات فدراسیون شطرنج برای تصدی این فدراسیون قرار گرفته اند.

به گفته کاظم دستگردی سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج و دبیر مجمع انتخاباتی این فدراسیون، بررسی اولیه پرونده این کاندیداها در کمیسیون تطبیق انجام شده است و حداکثر در دهه سوم تیر، انتخابات فدراسیون برگزار می شود.

وی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد روندی که تا به امروز در مورد انتخابات فدراسیون شطرنج طی شده است، توضیح داد و گفت: در مجموع و طی مدت زمانی که برای نام نویسی از کاندیداها تعیین شده بود، ۱۵ نفر برای ورود به انتخابات به عنوان کاندیدای ریاست ثبت نام کردند اما در نهایت دو نفر از متقاضیان مدارک خود را پس گرفتند و اینگونه انصراف شان را اعلام کردند.

دستگردی ادامه داد: بدین ترتیب پرونده ۱۳ کاندیدا بررسی تکمیل و در اختیار وزات ورزش قرار گرفت تا در کمیسیون تطبیق بررسی تکمیلی روی آنها به منظور تایید صلاحیت مدیریتی انجام شود.

دبیر مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج با بیان اینکه کمیسیون تطبیق به منظور بررسی پرونده کاندیداهای ریاست این فدراسیون برگزار شده است، تصریح کرد: چند نفر از کاندیداها نقصی مدارک داشتند که به موضوع به آنها اعلام شد تا اقدام لازم را برای تکمیل مدارک موردنیاز انجام دهند.

وی با تاکید بر لزوم تشکیل کمیسیون تجدیدنظر برای رسیدگی به پرونده این کاندیداها خاطرنشان کرد: طی هفته جاری و نهایت هفته آینده کمیسیون تجدید نظر برگزار می شود و بعد از آن وضعیت کاندیداها برای اعلام به مراجع ذی صلاح و گرفتن تاییدیه صلاحیت نهایی مشخص می شود.

سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج با بیان اینکه اواخر تیر مجمع انتخاباتی این فدراسیون برگزار می شود، گفت: تاکید وزیر ورزش برگزاری انتخابات در کوتاه ترین فاصله زمانی است. معاون وزیر (اسبقیان) هم پیگیر سروسامان دادن به فدراسیون هایی است که با سرپرست اداره می شوند و اینکه تا نیمه سال انتخابات شان برگزار شود. بنابراین اگر مشکل خاصی پیش نیاید و نتیجه تایید صلاحیت ها هم به موقع اعلام شود، دهه سوم تیر انتخابات را با هماهنگی وزارت ورزش برگزار می کنیم.

کد خبر 6097267 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد
  • سورپرایز وزیر کار برای کارگران ؛ افزایش ۲برابری حق مسکن
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند