Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، لکسوس IS300 با مرسدس‌بنز E300 است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند.

معرفی لکسوس IS۳۰۰:

لکسوس IS۳۰۰، خودرویی ساخت کشور ژاپن است که در سال ۲۰۰۶ طراحی شد و در آن از یک موتور ۶ سیلندر با ۲۴ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۲۹۹۵ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۲۲۸ اسب بخار در ۶۰۰۰ و ۲۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۳۰۰ نیوتن متر در ۴۰۰۰ و ۴۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۶ دنده خودکار استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۲۳۰ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۷.۷ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۹.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۶۵ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به کنترل هوشمند پدال گاز، سنسور پارک جلو و عقب ، ایزوفیکس، کروز کنترل ، شیشه‌های برقی ضد اشعه UV ، سنسور باران ،اهرم‌های تعویض دنده پشت فرمان، کمک شروع حرکت در سربالایی ، آینه‌های جانبی برقی الکتروکرومیک با گرمکن و حافظه و قابلیت تاشوندگی خودکار ، سیستم پیشگیری از تصادف ، بلوتوت ، صندلی‌های برقی جلو با تنظیم در ۱۰ جهت و تنظیم برقی گودی کمر، تهویه صندلی راننده و سرنشین جلو ، حافظه صندلی راننده و سرنشین اشاره کرد.

معرفی مرسدس‌بنز E۳۰۰:

مرسدس‌بنز E۳۰۰، خودرویی ساخت کشور ایران است که در سال ۲۰۱۱ طراحی شد و در آن از یک موتور ۶ سیلندر با ۲۴ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۲۹۹۶ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۲۳۱ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۳۰۰ نیوتن متر در ۲۰۰۰ و ۵۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۷ دنده خودکار ۷G،Tronic Plus استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۲۴۷ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۷.۴ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۹.۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۸۰ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به فرمان حساس به سرعت ، سیستم DIRECT CONTROL برای بالابردن فرمان‌پذیری ، سیستم Direct Steer برای بالابردن نسبت گردش فرمان به طور مثال در هنگام پارک ، دوربین عقب ، سیستم تهویه مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو ، سانروف ، سیستم Lane Tracking ، نشان‌دهنده باد لاستیک‌ها ، سنسور تشخیص سرنشین جلو ، تنظیم الکترونیکی ارتفاع چراغ‌های جلو ، سنسور باران ، سیستم BlueEFFICIENCY اشاره کرد.

این خودرو در نوع سفارشی دارای سیستم AIRMATIC با دو حالت sport و comfortable ، سیستم تشخیص علامت‌های جاده و ذخیره و نشان دادن آن‌ها ، سیستم PARKTRONIC برای کمک کردن در هنگام پارک ، حافظه تنظیم صندلی برای ۳ نفر ، صندلی چندحالته ، ماساژ در ۷ نقطه از صندلی ، سقف پانوراما ، رادار ، سیستم High،Beam برای روشنایی بهتر جاده ، سیستم کمکی تشخیص پیاده در شب ، چراغ‌های زنون ، سیستم KEYLESS GO ، پکیج AMG است.

خودرو لکسوس IS300 مرسدس‌بنز E300 کشور سازنده ژاپن آلمان سال (طراحی) 2006 2011 موتور 6 سیلندر 24 سوپاپه 6 سیلندر 24 سوپاپه حجم موتور 2995سی سی 2996سی سی حداکثر قدرت 228 اسب بخار در 6200 دور در دقیقه 231 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 300 نیوتن متر در 4400 دور در دقیقه 300 نیوتن متر در 2500 دور در دقیقه جعبه دنده 6 دنده خودکار 7 دنده خودکار 7G،Tronic Plus شتاب 0 تا 100 7.7 ثانیه 7.4 ثانیه حداکثر سرعت 230 کیلومتر در ساعت 247 کیلومتر در ساعت وزن 1645 کیلوگرم 1735 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 4575 طول ، 1800 عرض ، 1425 ارتفاع 4868 طول ، 1854 عرض ، 1471 ارتفاع فاصله بین دو محور 2731 میلیمتر 2870 میلیمتر مصرف سوخت ترکیبی 9.7 لیتر در هر صد کیلومتر 9.3 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 65 لیتر 80 لیتر استاندارد آلایندگی یورو 4 یورو 5 میزان تولید CO2 219 گرم در هر کیلومتر 164 گرم در هر کیلومتر ترمز و پایداری ABS ، HAC ، EBD ، TRC ، VSC ABS ، ترمز دستی پدالی ، DISTRONIC PLUS ، BAS ، PRE،SAFE ، BSA ، ATTENTION ASSIST ، ESP ، ASR کیسه هوا کیسه هوای سرنشینان جلو ، جانبی ، پرده ای ، مجموعا 10 کیسه هوا کیسه هوای سرنشینان جلو ، کیسه هوای جانبی ، کیسه هوای پرده‌ای ، کیسه هوا زانویی راننده سیستم صوتی نویگیشن با صفحه نمایش 7 اینچی ، دوربین عقب ، صفحه نمایش چند منظوره ، سیستم صوتی مارک لوینسون با 14 اسپیکر و قابلیت پخش DVD، mp3 و WMA و ورودی کمکی و iPod سیستم صوتی با چنجر 6 تایی ، صفحه نمایش رنگی 5.8 اینچی ، قابلیت پخش CD و MP3 ، بلوتوث ، همچنین سیستم‌های صوتی Audio 50 APS و COMAND APS وHarman Kardon® LOGIC7® قابل سفارش هستند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معرفی خودرو صنعت خودرو دور در دقیقه کیلومتر در ساعت استفاده شده نیوتن متر دنده خودکار ۱۰۰ کیلومتر اسب بخار مرسدس بنز آن از یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: پس از ماه‌ها سرنگونی هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز خاورمیانه، هزینه این رهگیری‌ها در حال افزایش است. به گفته رئیس تدارکات تسلیحات پنتاگون اقدامات برای از بین بردن سامانه‌های هوایی بدون خدمه اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دلار برای هر شلیک هزینه دارد.

ویلیام لاپلانت معاون یکی از معاونان وزارت دفاع آمریکا این اظهارات را اوائل هفته جاری (میلادی) در کنفرانسی به میزبانی مرکز مطلعات استراتژیک و بین‌المللی مطرح کرد. او گفته تلاش‌های کنونی برای متوقف کردن پهپادهای شلیک شده از سوی شبه‌نظامیان حوثی در یمن بر موشک‌های پرهزینه ناوشکن‌های نیروی دریایی یا جت‌های جنگی متکی است. برچسب قیمتی فعلی خیلی گران تمام می‌شود.

از ماه اکتبر (مهرماه ۱۴۰۲)، نیروهای آمریکایی در دریای سرخ و خلیج عدن، پهپادها و موشک‌های تهاجمی یک طرفه حوثی‌ها را که از یمن شلیک می‌شوند سرنگون می‌کنند. تا اواسط دسامبر ۲۰۲۳ (آذرماه ۱۴۰۲)، بیش از سه دوجین (بیش از ۳۶ فروند) شلیک به سمت پهپادها انجام شد. در بهار امسال بیش از ۱۳۰ مورد شلیک صورت گرفته است.

ارتش ایالات متحده همه جزئیات مربوط به سلاح‌های مورد استفاده در این عملیات را به اشتراک نگذاشته است، اما موشک استاندارد ۲ (Standard Missile ۲) که یک موشک زمین به هوا با برد متوسط است به ازای هر شلیک ۲.۱ میلیون دلار هزینه دارد.

موشک‌های ۲.۱ میلیون دلاری استاندارد آمریکا برای مقابله با اهداف هوایی

بعد از ماه‌ها سرنگونی سیستم‌های کنترل هواپیماهای بدون سرنشین، این صورت حساب احتمالا بالاست و به تکاپوی پنتاگون برای پیدا کردن جایگزین‌های ارزان‌تر و کم‌هزینه‌تر کمک می‌کند.

یک موشک زمین به هوا با برد متوسط می تواند ۲.۱ میلیون دلار برای هر هزینه داشته باشد. شلیک کرد. پس از چندین ماه سرنگونی UAS، این صورتحساب احتمالاً بالاست و به تلاش‌های پنتاگون برای یافتن جایگزین‌های ارزان‌تر و کم‌هزینه کمک می‌کند.

سرنگونی هواپیماهای بدون سرنشین در حال افزایش است. دو هفته پیش، نیروهای ایالات متحده به اسرائیل و دیگر شرکای خود پیوستند و به سرنگونی حدود ۳۰۰ پهپاد و موشک تهاجمی یک طرفه شلیک شده توسط ایران و شرکای آن به سمت اسرائیل کمک کردند. اگرچه هیچ کشته‌ای در جریان این حمله گزارش نشد، اما آمریکا و متحدانش به جای فناوری یا سیستم‌های ارزان ضد پهپاد که لاپلانت امیدوار است به آن دست پیدا کند، چندین جت جنگنده اف ۱۵ ای، سیستم‌های موشکی پاتریوت و ابزارهای دیگر را به کار گرفتند.

ارتش آمریکا در مورد اینکه چه مهمات و چه تعداد هواپیما برای رهگیری حمله ایران استفاده کرده است، از جمله اینکه آیا خلبانی به فشار خون دچار شده است یا نه – صحبتی نکرده است، اما با توجه به انواع هواپیماها و کشتی‌های درگیر، احتمالاً موشک‌های متداول و رایج مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

لاپلانت می‌گوید هدف پنتاگون این است که هزینه‌های رهگیری پهپاد را به کسری از آنچه که تاکنون وجود دارد کاهش دهد. به گفته او وزارت دفاع به جایگزین‌هایی نیاز دارد که برای هر شلیک فقط ده‌ها هزار دلار یا تنها ۱۰ هزار دلار هزینه کند.

این اولین باری نیست که لاپلانت نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر و توسعه تسلیحات برای مقابله با سیستم‌های هوایی بدون سرنشین را مطرح می‌کند. در ماه‌های اخیر، او بارها در مورد نیاز به ساخت این سلاح‌ها «در مقیاس متناسب» با تمرکز بر یافتن سامانه‌های تسلیحاتی ارزان‌تر برای پاسخگویی به تعداد بالای رهگیری‌هایی که در خاورمیانه اتفاق می‌افتد، صحبت کرده است.

براساس گزارش یک نشریه دفاعی آمریکا (Taskandpurpose)، در حالی که برخی پهپادهای تجاری کوچک‌تر که به سلاح‌های جنگی تبدیل می‌شوند را می‌توان با سلاح‌های کوچک متداول منهدم کرد - مانند سلاح کوچک به‌ کار گرفته شده در اوکراین که ساخته شده از ۶ شش قبضه کلاشینکف است – پهپادهای بزرگ‌تر مانند پهپادهای شلیک شده از سوی ایران و حوثی‌ها به سلاح‌های گران‌تر و پیچیده‌تر نیاز دارند. نیاز به روش‌های گسترده‌تر و ارزان‌تر به‌عنوان توانمندی‌های تسلیحاتی بدون سرنشین و انبار این تسلیحات برای مقابله با چنین پهپادهایی به احتمال در آینده افزایش پیدا می‌کند.

اوکراینی‌ها از ۶ قبضه کلاشینکف برای منهدم کردن پهپادهای ساده‌تر استفاده می‌کنند

ایالات متحده روش‌های دیگری را امتحان می‌کند. در ماه فوریه (بهمن ۱۴۰۲)، ارتش ایالات متحده صدها هواپیمای کایوت سی دو سفارش داد که یک مهمات پرسه‌زن برای از بین بردن پهپادهای دشمن محسوب می‌شود. در همین حال ارتش آمریکا دومین سیستم لیزری پرقدرت سکو متحرک یا سیستم پی اچ ای ال را برای اهداف مقابله با سیستم‌های کنترل هواپیمای بدون سرنشین (UAS) در خارج از کشور مستقر کرده است. این تصمیم پس از آن صورت گرفت که ارتش ایالات متحده در چند ماه گذشته انواع مختلفی از سلاح‌های لیزری را که برای رهگیری در نظر گرفته بود، آزمایش کرد.

پهپاد پرسه زن کایوت آمریکا برای مقابله با پهپادها تجهیزات پدافند لیزری آمریکا موسوم به HEL کد خبر 848178 برچسب‌ها ایران و آمریکا هواپیما - پهپاد خبر ویژه دفاع - موشک جنگنده یمن

دیگر خبرها

  • این خودروی لوکس چینی به جنگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و می‌رود /عکس
  • قیمت روز خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار آزاد +جدول
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • خودرو جنسیس GV80 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • سانتافه 2024؛ جوجه اردک زشت کره ای در نمایشگاه خودرو پکن (+تصاویر)
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)