Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،   هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی در مخالف با وزیر پیشنهادی نفت در صحن علنی امروز چهارشنبه ۳ شهریور مجلس شورای اسلامی گفت:  من نمی‌خواستم مخالف ایشان باشم، اما وزارت نفت مثل جیب یک خانواده است. ما در مجالس قبلی به دنبال این بودیم که از سوی دولت برای ما لایحه بیاید، ولی امروز مجلس نمی‌تواند منتظر لایحه دولت باشد و باید مشکلات مردم را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید در ابتدا با لوایحی مشکلات مردم مناطق محروم را حل کنیم. دنیا در حال رفتن به سمت انرژی‌های تجدید پذیر است و بنابراین باید از حجم ذخایر زیر زمینی نهایت استفاده را ببریم.

چنارانی گفت: مصرف انرژی در کشور ما دو و نیم برابر میانگین جهانی است، ولی چه برنامه‌ای در این زمینه وجود دارد؟ امروز کمبود انرژی یا اضافه انرژی خیلی احساس می‌شود و در جهان کلید نفت محدود شده است و وزیر باید پاسخ دهد برنامه اش چیست؟ در راستای همگرایی با وزرات نیرو چه برنامه‌ای در وزرات نفت وجود دارد.

 نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: شما برای ظلم ها و تبعیض‌های شرکت‌های نفت و گاز و ... چه برنامه‌ای دارید؟ می‌توانید در راستای رفع این ظلم حرکت کنید؟ چگونه می‌خواهید از استان‌های نفت خیر محرومیت زدایی کنید؟ تکلیف صنایع آب بر نفتی از جمله پالایشگاه اصفهان، تهران و شازند چیست؟ صادرات قیر در سال‌های اخیر افزایش داشته است و باید مقابله با قاچاق این محصول برنامه شما چیست؟

وی خاطر نشان کرد: بعد از ۴۳ سال از انقلاب در حوزه‌های انتخابیه‌ ما هنوز راه آسفالت نداریم و سیل زندگی مردم را از بین می‌برد. ساخت راه روستایی یکی از مهم ترین مشکلات روستائیان است و وزیر نفت باید مشخص کند قیر را چطور می‌خواهد تامین کند.

نماینده مجلس یازدهم گفت: ۱۵ هزار میلیارد در بودجه ۱۴۰۰ برای قیر داده شده؛ چطور می‌خواهید این بودجه را استفاده کنید؟ ایران در بحث نفت و گاز خیلی آسیب دیده است و در راستای سرمای سوزناک زمستان چه برنامه‌هایی دارید؟

وی در ادامه خاطر نشان کرد: صندوق توسعه که در سال ۷۷ ایجاد شد برای رفاه حال مردم چه اقدامی انجام داد؟ توسعه پایدار صنعت نفت رسالت شرکت ملی نفت ایران است و باید در راستای حفاظت از محیط زیست باشد و توسعه صنعت نفت باید در این راستا حرکت کند. چرا برنامه زیست محیطی در برنامه شما وجود ندارد؟ چه برنامه ای در راستای سوآپ دارید؟ برای توسعه صنایع بایو شیمی چه برنامه‌ای دارید؟ در راستای تلفیق دو وزارتخانه نیرو و نفت چه برنامه‌ای دارید؟ انتظار داریم برنامه‌های شما در راستای فساد ستیزی دولت سیزدهم باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۹۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی

حسن مرادی استاد دانشگاه و کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه کشور ما یکی از پر مصرف ترین کشور های دنیا در مصرف گاز است، گفت: ما دومین کشور دارای ذخایر و منابع گازی هستیم اما مصرف انرژی در کشور بسیار بالاست، که آن هم دلایل متعددی دارد.

وی ادامه داد: مهمترین دلیل مصرف بالای گاز در کشور ما به قبل از انقلاب باز می گردد، زمانی که لوله کشی گاز به صورت رایگان انجام شد مردم گمان بردند که گاز نعمتی لایزالی و پایدار است و خبر نداشتند در کشور هایی که لوله کشی گاز وجود دارد با چه سختی این گاز را به مصرف می رسانند بنابراین بر اساس عادت نا مانوس و بدون مطالعه مصرف گاز به شدت افزایش پیدا کرد.

این کارشناس انرژی یادآور شد: یکی از دلایل مهم هدر رفت انرژی در کشور را می توان بخاری های گازی غیر استاندارد عنوان کرد.

وی ادامه داد: بر اساس محاسبه ای که در دولت های یازدهم تا سیزدهم انجام شده است نشان می دهد ۲۵ میلیون بخاری در کشور وجود دارد که اکنون این تعداد بیش از ۲۵ میلیون بخاری است که منجر به هدر رفت گاز می شود.

مرادی با بیان اینکه متاسفانه هیچ مکانیزم صحیحی برای استفاده از بخاری وجود ندارد، یادآور شد: در بسیاری از روستا ها به علت بزرگ بودن خانه های روستایی ۵ تا ۶ بخاری در هر خانه مورد استفاده قرار می گیرد که در این صورت حجم بالایی از گاز مورد استفاده قرار می گیرد و دولت باید برای این موضوع تدبیری در نظر بگیرد.

این کارشناس انرژی توضیح داد: دولت یازدهم و دوازدهم بنا داشتند طی برنامه هایی با کمک شرکت بهینه سازی سوخت این ۲۰ میلیون بخاری فاقد استاندارد را اصلاح کنند اما متاسفانه جز ۱۰ هزار بخاری نتوانستند بخاری بیشتری تولید کنند زیرا قیمت بالایی داشت و هر کسی قدرت خرید آن را نداشت و حتی این ۱۰ هزار بخاری که با روش جدید ساخته شده اند به آموزش و پرورش هدیه شده است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بخاری های غیر استاندارد نانوایی های غیر استاندارد، فلر ها وموتورخانه های غیر استاندارد منجر به هدر رفت و پرتی گاز می شود به همین دلیل باید خود را با آخرین فناوری های روز دنیا تطبیق دهیم تا بتوانیم این ثروت خدا دادی را به صورت بهینه استفاده کنیم.

کد خبر 6093137 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رونمایی از پویش با انرژی در یزد
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • روز پسر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / روز پسر ۱۴۰۳ کی است؟
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان