Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان در روزهای اخیر مطلبی مبنی بر کمبود کپسول اکسیژن در استان کرمان منتشر شد بنابراین ایسنا وضعیت بیمارستان های استان در این زمینه را از معاونین دانشگاه های علوم پزشکی جویا شد.

دکتر "محمد موقری پور" معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سیرجان درخصوص اظهاراتی مبنی براینکه این دانشگاه با کمبود دستگاه اکسیژن مواجه است، به ایسنا گفت: سیرجان کپسول اکسیژن به شهرهای دیگر ارسال می کند، چگونه گفته اند که ما با کمبود اکسیژن مواجه هستیم؟

وی تاکید کرد: به همت شرکت جهان فولاد سیرجان دستگاه اکسیژن ساز داریم و همچنین اکسیژن با خلوص بسیار بالایی هر روز در اختیار ما قرار می دهند لذا ما از لحاظ اکسیژن هیچ مشکلی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سیرجان درباره ظرفیت تخت های بستری بیمارستان های سیرجان نیز گفت: به تعداد بیمارران بهبود یافته، بستری داریم و بیشتر ظرفیت بیمارستان به بیماران کرونایی اختصاص داده شده و تعداد بیماران سرپایی نیز بسیار زیاد است.

علوم پزشکی بم: به دستگاه اکسیژن ساز نیاز داریم

دکتر"محمدعلی رئیسی" معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بم نیز به خبرنگار ایسنا گفت: اگر منبع اکسیژن دانشگاه شارژ شود ما با کمبود اکسیژن مواجه نخواهیم بود اما با توجه به روند صعودی ابتلا به کرونا در شرق استان، این دانشگاه حتما به یک دستگاه اکسیژن ساز نیاز دارد.

وی ادامه داد: البته کمبود اکسیژن به تعداد بیماران بستگی دارد لذا در وضعیت فعلی اگر منبع اکسیژن ما شارژ شود و یک دستگاه اکسیژن ساز به این دانشگاه داده شود، با کمبود مواجه نیستیم و در صورتی که تعداد بیماران دو برابر شود، مسلما با کمبود مواجه خواهیم بود لذا حتما به یک دستگاه اکسیژن ساز نیاز داریم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بم درباره ظرفیت بیمارستان های بم نیز اظهار کرد: درصد کمی از تخت های بیمارستانی ما خالی است اما در واقع با توجه به اینکه درصد سرایت پذیری کرونای دلتا بسیار زیاد است بنابراین هر لحظه ممکن است تعداد بیماران چند برابر شود.

وی افزود: حدود یک ماه کل خدمات غیراورژانسی خود را تعطیل کرده ایم و این مساله بسیار مهم است زیرا مردم به خدمات درمانی دیگر نیز نیاز دارند بنابراین می طلبد مردم پروتکل های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند ضمن اینکه فشار کاری زیاد بر کادر درمان منجر به فرسایش جسمی و روحی این قشر شده است.

رئیسی افزود: افزایش تعداد مبتلایان و استفاده بیش از حد از تجهیزات بیمارستان، موجب خرابی و فرسودگی کامل، اسقاطی شدن تجهیزات و در نتیجه بروز مشکلات بیشتر در روند درمان این بیماران می ‌شود.

وی بیان کرد: می دانیم مردم دیگر از این وضعیت خسته شده اند اما تا واکسیناسیون کامل جامعه، باید شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنیم، ضمن آنکه تعطیلی حدی دارد و نمی توان کل کشور را هر روز تعطیل کرد بنابراین بهترین راهکار رعایت دستورالعمل های بهداشتی است.

علوم پزشکی جیرفت: آغاز روند کاهشی ابتلا در جنوب

دکتر "علی‌اصغر خیرخواه" معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در گفت و گو با ایسنا درباره اینکه آیا جنوب استان کرمان با کمبود اکسیژن مواجه است؟ گفت: خوشبختانه با تجهیز بیمارستان های جنوب، فعلا در این زمینه مشکل خاصی نداریم.

وی اظهار کرد: تاکنون با کمبود تخت بیمارستانی مواجه نشده ایم اما در هفته های قبل ظرفیت تخت های بیمارستانی جنوب استان تکمیل شده بود ولی اکنون وضعیت مناسب تری داریم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ادامه داد: تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در جنوب استان ثابت و رو به کاهش است هر چند این روند کاهشی بسیار شکننده است.

در این گفت و گوها همه معاونین دانشگاه های علوم پزشکی استان بر لزوم رعایت بیش از پیش پروتکل های بهداشتی تاکید داشتند.

به گزارش ایسنا، بیماران کرونایی بستری در منزل می گویند: برای تهیه کپسول اکسیژن با مشکل مواجه هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کمبود اکسیژن کروناویروس استان کرمان دانشگاه های علوم پزشکی پروتکل های بهداشتی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دستگاه اکسیژن ساز تعداد بیماران کمبود اکسیژن کپسول اکسیژن اکسیژن مواجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری

مصطفی گل شکن ، معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان  گفت:  بهداشت و درمان رسالت اول دانشگاه علوم پزشکی است.‌


 معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۱۲۰۰ نیرو پیمانی دارد گفت: در پرداخت حقوق این دانشگاه از بین ۶۷ دانشگاه رتبه ۱۱ کشور رل دارد.‌

 گل شکن افزود: ۱۶۸ پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی در دست اجرا دارد که از این مجموع۴۳ پروژه افتتاح شد و ۸۱ پروژه آماده افتتاح است و با حضور ریاست جمهوری افتتاح خواهد شد.‌ ‌ 

وی با بیان اینکه پروژه عمرانی بهداشت و درمان بسیار است، خاطر نشان کرد: برای ۸۱ پروژه ۳۱۸ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.‌


 معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان به  بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی لاکان رشت اشاره و خاطر نشان کرد : این بیمارستان   ۸۶ درصدپیشرفت فیزیکی دارد.

گل شکن  اظهار داشت: با راه اندازی این بیمارستان ۱۳۰۰ نفر نیرو جدید جذب خواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری