Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-07@04:15:44 GMT

سه گزینه اصلی صدراعظمی آلمان چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۱۰۸۵۴

سه گزینه اصلی صدراعظمی آلمان چه کسانی هستند؟

نتیجه آخرین نظرسنجی‌ها در آلمان از رقابت تنگاتنگ بین سه حزب دموکرات مسیحی، سوسیال‌ دموکرات و سبزها برای کسب بیشترین آراء حکایت دارد.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، بنا به نظرسنجی موسسه «اینزا» (INSA) که روز دوشنبه منتشر شد اتحاد دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی و حزب سوسیال دموکرات هر کدام ۲۳ درصد آراء را کسب خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب سبزها با ۱۷ درصد در جایگاه سوم قرار خواهد گرفت.

در حالی که بهار امسال همزمان با محبوبیت زیاد سبزها نام آنالنا بائربوک، یکی از دو رهبر این حزب به عنوان گزینه محتمل برای جانشینی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان شنیده می‌شد اما اکنون اولاف شولتز، نامزد سوسیال دموکرات‌ها و آرمین لاشت، نامزد اتحاد دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی گزینه‌های اصلی به نظر می‌رسند.

انتخابات پارلمانی آلمان قرار است روز ۲۶ سپتامبر (چهارم مهر) برگزار شود.

در این گزارش کارنامه سه گزینه اصلی جانشینی آنگلا مرکل و مواضع سیاسی آنها بررسی شده است.

آرمین لاشت

رهبر ۶۰ ساله حزب دموکرات مسیحی از سال ۲۰۱۷ تاکنون رئیس‌الوزرای نوردراین-وستفالن، پرجمعیت‌ترین ایالت آلمان است. در صورت پیروزی اتحاد دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی در انتخابات پارلمانی پیش رو این سیاستمدار نزدیک به آنگلا مرکل مسئولیت هدایت اولین اقتصاد بزرگ اروپا را برعهده خواهد گرفت.

محافظه‌کاران آلمان به رهبری آنگلا مرکل طی ۱۶ سال گذشته قدرت را در این کشور در دست داشتند. اتحاد دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی همچنین ۵۱ سال از ۷۱ سال گذشته را در راس امور بوده است.

آرمین لاشت زندگی سیاسی خود را با انتخابش به عنوان نماینده بوندستاگ (پارلمان آلمان) در سال ۱۹۹۴ آغاز کرد. او پنج سال بعد به عنوان نماینده پارلمان اروپا انتخاب شد. او بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ عضو دولت محلی نوردراین-وستفالن بود و به دلیل رابطه خوبی که با مهاجران داشت به «آرمین ترک» معروف شده بود.

رهبر کنونی حزب دموکرات مسیحی طی پنج سال گذشته هدایت ائتلاف حزبش با حزب دموکرات آزاد با گرایش لیبرال را برعهده داشت. ائتلافی که احتمال تکرارش در سطح فدرال پس از انتخابات پیش رو چندان زیاد به نظر نمی‌رسد. حزب دموکرات آزاد در نظرسنجی اینزا که بین روزهای ۲۰ تا ۲۳ اوت (۲۹ مرداد تا اول شهریور) انجام شده ۱۳ درصد محبوبیت دارد. با توجه به محبوبیت ۲۳ درصدی اتحاد دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی به نظر نمی‌رسد که امکان تشکیل دولت ائتلافی تنها با مشارکت محافظه‌کاران و لیبرال‌ها وجود داشته باشد.

کاهش محبوبیت آرمین لاشت طی هفته‌های گذشته به زمزمه‌های جایگزینی او به عنوان نامزد محافظه‌کاران دامن زده است. انتشار تصاویری از او که هنگام سخنرانی فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهوری آلمان پس جاری شدن سیل در غرب آلمان در حال خنده دیده می‌شد یکی از دلایل کاهش محبوبیتش بود.

آنالنا بائربوک

نامزد سبزها برای صدراعظمی آلمان از سال ۲۰۱۸ تاکنون به همراه روبرت هابک یکی از دو رهبر این حزب است. آنالنا بائربوک برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ در حالی که ۳۳ سال داشت به پارلمان آلمان راه یافت.

او در دوران کودکی به همراه والدین خود در تظاهرات طرفداران صلح و مخالفان انرژی هسته‌ای که با حمایت حزب سبزها برگزار می‌شد حضور پیدا کرده بود. آنالنا بائربوک، ۴۱ ساله در سال ۲۰۰۵ به سبزها پیوست و به تدریج در این حزب درجات ترقی را پیمود.

وی بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ در کمیته‌های امور اقتصادی و انرژی و همچنین امور اروپایی بوندستاگ عضو بود. او پس از انتخابات پارلمانی سال ۲۰۱۷ عضو هیات مذاکره‌کننده سبزها برای شرکت در ائتلاف با اتحاد دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی و حزب دموکرات آزاد بود.

این مذاکرات در نهایت بدون نتیجه پایان یافت و در نهایت دولت ائتلافی به رهبری آنگلا مرکل و مشارکت اتحاد دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی و حزب سوسیال دموکرات تشکیل شد.

او از سال ۲۰۱۷ عضو کمیته خانواده، سالمندان، زنان و جوانان پارلمان است. حزب سبزها در این دوره از انتخابات پارلمانی آلمان با معرفی آنالنا بائربوک به نوعی سنت شکنی کرده است زیرا این حزب در دوره‌های گذشته گزینه‌هایی را برای حضور در مقام صداعظمی به صورت چرخشی معرفی می‌کرد.

آنالنا بائربوک از تشکیل ارتش اروپا تحت نظر پارلمان اروپا و اتخاذ مواضع سرسختانه‌تر از سوی بروکسل در قبال روسیه و چین حمایت می‌کند. او در صورت انتخابش به عنوان صدراعظم آلمان اولین رئیس دولت از حزب سبزها خواهد بود.

اولاف شولتز

گزینه سوسیال دموکرات‌ها برای جانشینی آنگلا مرکل سابقه دو بار فعالیت به عنوان وزیر در دولت‌های صدراعظم کنونی آلمان را دارد. او بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ در جریان اولین ائتلاف سوسیال دموکرات‌ها با آنگلا مرکل وزیر کار و امور اجتماعی بود. اولاف شولتز، ۶۳ ساله هم‌اکنون نیز در چهارمین دولت تحت رهبری آنگلا مرکل به عنوان معاون صدراعظم و وزیر دارایی فعالیت می‌کند.

از دیگر سوابق او می‌توان به نمایندگی یکی از حوزه‌های انتخابیه هامبورگ در بوندستاگ بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۱ و اداره این شهر در مقام شهردار بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸ اشاره کرد.

اولاف شولتز در داخل حزب سوسیال دموکرات آلمان به عنوان یکی از اعضای جناح محافظه‌کار حزب شناخته می‌شود. او در جریان انتخابات درون‌حزبی سال ۲۰۱۹ از رسیدن به رهبری حزب بازماند.

او پس از انتخابات پارلمانی سال ۲۰۱۷ از کارزار انتخاباتی مارتین شولتز، رئیس پیشین پارلمان اروپا انتقاد کرده بود. پس از تشکیل دولت ائتلافی آنگلا مرکل با مشارکت سوسیال دموکرات‌ها محبوبیت اولاف شولتز همزمان با فعالیتش در مقام وزیر دارایی افزایش یافت.

اولاف شولتز از عدم افزایش مخارج دولت و پیشگیری از بدهی‌های جدید دولت دفاع می‌کند. وی در سال ۲۰۱۸ از ایجاد نظام بیمه بیکاری در سطح اروپا حمایت کرد تا به گفته وی سطح تاب‌آوری کشورهای عضو حوزه یورو در برابر بحران‌های اقتصادی افزایش یابد.

برچسب هاآرمین لاشت آلمان آنالنا بائربوک آنگلا مرکل اولاف شولتز

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آرمین لاشت آلمان آنالنا بائربوک آنگلا مرکل آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو اتحاد دموکرات مسیحی سوسیال مسیحی انتخابات پارلمانی سوسیال دموکرات ها آنالنا بائربوک حزب دموکرات بین سال آنگلا مرکل آرمین لاشت حزب سبزها سال ۲۰۱۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۰۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • جنایت زندان دوله‌تو + تصاویر | خود مشاهده کردم که آنان را جلوی کاروان‌های عروسی سر می‌بریدند...
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو