Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، محمد جواد دهقانی در این خصوص توضیح داد: اطلاعات مستخرج از سامانه نماگر کووید-۱۹ (ISC COVID-۱۹ Visualizer) نشان می دهد که این میزان بیمار جدید در یک ماهه مرداد، بیشترین میزان ممکن در طول یک سال و نیم گذشته بوده است.

وی افزود: با این میزان افزایش، تعداد بیماران کشور از سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به چهار میلیون و ۶۷۷ هزار نفر در پایان مردادماه ۱۴۰۰ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس بیش از ۳۲ درصد کل بیماران کشور مربوط به بیماران در ۲ ماه تیر و مرداد ۱۴۰۰ بوده است.

دهقانی ادامه داد: این در حالی است که جمعیت بیماران جدید در مرداد ماه برای برخی کشورها از جمله آمریکا برابر با سه میلیون و ۳۳۰ هزار نفر، هندوستان یک میلیون و ۱۵۷ هزار نفر، ایران یک میلیون و ۵۳ هزار نفر و برزیل یک میلیون و ۴۷ هزار نفر بود.

وی با بیان اینکه ایران از این نظر در جایگاه سوم دنیا قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: آمار بیماران جدید مردادماه در کشور انگلیس ۸۹۰ هزار نفر، ایتالیا برابر با ۱۸۲ هزار نفر، روسیه برابر با ۶۹۲ هزار نفر، فرانسه ۶۸۶ هزار نفر و اسپانیا ۵۲۱ هزار نفر گزارش شد.

آمار فوتی های ماهانه ایران

دهقانی گفت: آمار فوتی ماهانه ایران در خرداد ماه چهار هزار و ۷۷۱ نفر، تیرماه پنج هزار و ۹۸ نفر و در مردادماه با افزایش بیش از ۲.۵ برابری به ۱۳ هزار و ۹۷۵ نفر افزایش یافت و از این نظر، در میان کشورهای همزمان در جایگاه چهارم قرار گرفت. میزان فوتی در مردادماه در همه کشورها همزمان به جز برزیل (۲۷ هزار و ۴۴۰ نفر)، روسیه (۲۴ هزار و ۵۴۳ نفر)، آمریکا (۱۸ هزار و ۸۸۶ نفر) و ایران (۱۳ هزار و ۹۷۵ نفر) زیر سه هزار نفر بوده است. بر این اساس تا پایان مردادماه کل جمعیت فوتی کشور به ۱۰۲ هزار نفر رسید.

وی افزود: میزان کل جمعیت بیماران در ایران با افزایش ۵۲۸ هزار نفر بیمار جدید در تیرماه به بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر و در مرداد ماه با افزایش یک میلیون و ۵۳ هزار نفری به چهار میلیون و ۶۷۷ هزار نفر رسید.

به گفته رییس موسسه علوم و پایش علم و فناوری، میزان کل آمار فوتی دنیا در تیرماه با افزایش ۲۶۸ هزار نفر فوتی جدید برابر با چهار میلیون و ۱۰۰ هزار نفر بود و در مرداد ماه با افزایش ۲۹۳ هزار فوتی به بیش از چهار میلیون و ۴۴۳ هزار نفر رسید.

به گزارش ایرنا، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، جهت تسریع فرایند اطلاع رسانی در زمینه یافته های جدید علمی در مورد ویروس کووید-۱۹ و کمک به پژوهشگران، سیاست‌گذاران حوزه سلامت، عموم مردم و پاسخ دهی مطلوب به همه گیری جهانی، سامانه نماگر کووید-۱۹ ISC COVID-۱۹ Visualizer را از ابتدای بروز بیماری راه اندازی کرده است.

اطلاعات این پایگاه شامل جدیدترین مقالات علمی تمام متن منتشر شده، پیش چاپ و آمار مربوط به وضعیت انتشار بیماری بر اساس نقشه جهانی از وضعیت همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ بوده و با جستجو در آن تازه ترین آمار مبتلایان، مرگ و میر، درمان‌شدگان همچنین نسبت های ابتلا به جمعیت به تفکیک هر کشور و مقایسه بر اساس نمودار زمانی-مکانی قابل مشاهده است.

آدرس وبگاه این سامانه https://maps.isc.ac/covid۱۹ است که از طریق وبگاه اصلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام https://www.isc.ac در دسترس همگان قرار دارد.

این سامانه همچنین به درخواست سازمان همکاری های اقتصادی کشورهای عضو دی هشت (D۸) برای بهره برداری کشورهای عضو در فروردین ماه با حضور نمایندگان کشورهای عضو این سازمان به دعوت مرکز بهداشت و حمایت اجتماعی سازمان  D۸(D۸-HSP) و نیز مرکز بهداشت جهانی(Chatham House) لندن به صورت ویدیو کنفرانس رونمایی و در وبگاه آن سازمان به آدرس (http://developing۸.org/) قرار گرفت.

برچسب‌ها پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویروس کرونا بیماری های ویروسی برگزیدگان علم پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویروس کرونا بیماری های ویروسی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویروس کرونا بیماری های ویروسی برگزیدگان علم چهار میلیون ماه با افزایش استنادی علوم یک میلیون کووید ۱۹ هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۱۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند

به گزارش خبرنگار مهر، عادل مصدقی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع آموزش و فرهنگ نقش مهمی در ایمنی شبکه حمل و نقل بر عهده دارد که آن را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ۱۹ درصد فوتی‌ها سال قبل در استان گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند که گواهینامه نداشتند، افزود: این موضوع نشان می‌دهد در بحث آموزش و فرهنگ سازی باید به طور جدی وارد شویم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان با بیان اینکه ۵۶ درصد جان باختگان تصادفات استان گلستان مربوط به عابرین پیاده و راکبان موتورسوار است، گفت: عامل انسانی می‌تواند در بیش از ۷۰ درصد ایمن سازی شبکه حمل و نقل نقش داشته باشد.

وی یادآور شد: در حوزه زیر ساخت راه‌های استان ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه در دولت سیزدهم به بهره برداری رسید.

مصدقی اظهار کرد: گلستان با ۹۵ نقطه حادثه خیز بعد از استان تهران دومین استان حادثه خیز کشور بود که تا پایان سال گذشته ۴۷ نقطه ایمن سازی شد که سعی داریم ۴۸ نقطه باقی مانده را تا پایان سال ایمن سازی کنیم.

وی یادآور شد: سال گذشته هزار و ۵۰۰ دانش آموز و هفت هزار راننده موتور سیکلت تحت آموزش قرار گرفتند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: در سفرهای نوروزی امسال ۶۱ در صد کاهش تلفات داشتیم که نشان می‌دهد در بحث آموزش توانستیم به خوبی ورود کنیم.

کد خبر 6090476

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • راه‌حل نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز برای تورم ایران
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور