Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج مطالعه انجام شده در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) نشان می‌دهد که میزان تاثیرگذاری واکسن‌های کرونا به دلیل شیوع گونه دلتا کاهش یافته است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان به منظور بررسی میزان تأثیرگذاری واکسن‌های کرونا پس از شیوع گونه دلتا مطالعه جدیدی انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها برای نیل بدین هدف چهار هزار و ۲۱۷ کادر درمان در ۶ ایالت آمریکا را از ۱۴ دسامبر سال ۲۰۲۰ تا ۱۴ آگوست سال ۲۰۲۱ میلادی مورد ارزیابی قرار دادند.

افراد شرکت کننده در مطالعه هر هفته تست RT-PCR کرونا را انجام می‌دادند حداقل ۸۳ درصد آن‌ها یکی از واکسن‌های فایزر، مدرنا یا جانسون اند جانسون را دریافت کردند. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان تأثیرگذاری واکسن‌های کرونا پس از شیوع گونه دلتا ویروس به طور میانگین از ۹۱ درصد به ۶۶ درصد کاهش یافته است.

به گفته محققان، با وجود اینکه میزان تأثیرگذاری واکسن‌ها پس از شیوع گونه دلتا ویروس کرونا کاهش یافته است، اما می‌تواند دو سوم مرگ و میر ناشی از بیماری کووید -۱۹ را کاهش دهد همچنین نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان تأثیرگذاری واکسن‌ها با گذر زمان کاهش پیدا می‌کند بنابراین لازم است افراد دوز تقویت کننده واکسن کرونا را برای محافظت بیشتر در برابر این بیماری دریافت کنند.

محققان با انجام مطالعه دیگری در دانشگاه آکسفورد انگلستان به این نتیجه رسیدند که واکسن‌های فایزر و آسترازنکا در برابر گونه دلتا مؤثر هستند اما میزان تأثیرگذاری آن‌ها با گذر زمان کاهش پیدا می‌کند. با وجود اینکه میزان کارآیی واکسن فایزر دو هفته پس از تزریق دوز دوم ۹۲ درصد اعلام شده است پس از گذشت ۹۰ روز به ۷۸ درصد خواهد رسید همچنین میزان تأثیرگذاری واکسن آسترازنکا پس از گذشت ۹۰ روز از ۶۹ درصد به ۶۱ درصد کاهش می‌یابد.

به گفته پژوهشگران واکسیناسیون تنها راه کاهش خطر ابتلا به بیماری کووید -۱۹ بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر ناشی از آن است. بار ویروسی موجود در بدن افراد واکسینه شده کمتر از دیگر افراد است، به همین دلیل خطر انتقال بیماری از افراد واکسینه شده به افراد سالم کاهش پیدا می‌کند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده است که دوز سوم واکسن کرونا از تاریخ ۲۰ سپتامبر در دسترس شهروندان آمریکایی قرار خواهد کرد افراد می‌توانند هشت ماه پس از دریافت دوز دوم دوز تقویت کننده را دریافت کنند تا در برابر بیماری کووید -۱۹ ایمن شوند.

کد خبر 516996

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا کرونا واکسن کرونا انتقال بيماري کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ واکسن کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ واکسن تزريق واکسن کرونا دريافت واکسن فايزر واکسن مدرنا واکسن جانسون اند جانسون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میزان تأثیرگذاری واکسن ها شیوع گونه دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۳۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا

برخی همچنان بر این باور هستند که واکسن‌های ویروس کرونا، عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته است. 

فرانسوا ژاویه فومو تاموزو، فوتبالیست سابق اهل فرانسه و کنگو، علیه شرکت‌های فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او معتقد است این شرکت‌ها که سازنده واکسن کووید-۱۹ هستند، بر حرفه او تأثیر گذاشته‌اند.

طرفداری | به گزارش اکیپ، فومو تاموزو در حالی که حالا در سن ۲۹ سالگی بازنشسته شده است، علیه شرکت‌های داروسازی فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او می‌خواهد مشخص شود که آیا واکسن کووید-۱۹ نقش مهمی در مصدومیت‌های او داشته که به شدت بر حرفه وی تأثیر گذاشته است. فومو تاموزو که پیش از خداحافظی از فوتبال در تیم‌های اوسر، یو اس کویوی-روئن، ماریتیمو و استاد لاوال بازی می‌کرد، همچنین از فدراسیون فوتبال فرانسه به دلیل تحت فشار گذاشتن بازیکنان زیر نظر خود برای واکسینه شدن، شکایت کرده است.

به گفته‌ این بازیکن، از زمان واکسیناسیون، مصدومیت‌های پی در پی باعث آسیب به دوران حرفه‌ای او شده است: درد زانو (گونالژی)، تاندونوپاتی و پارگی تاندون آشیل، او را ماه‌ها از زمین دور نگه داشته‌ است. این مصدومیت‌ها اکنون بر زندگی روزمره او نیز تأثیر می‌گذارد:

راه رفتن طولانی مدت به سختی قابل تحمل است، از طرف دیگر دویدن هم برایم غیرممکن است. به محض اینکه می‌خواهم به خودم فشار بیاورم، مثلاً از پله‌ها بالا بروم یا چیزی از قفسه بردارم یا حتی پایین بیایم، درد شدیدی احساس می‌کنم.

دادگاهی برای تعیین ارتباط احتمالی بین واکسن و مصدومیت‌های فومو تاموزو در نظر گرفته شده است. دادگاه پاریس در تاریخ ۲ جولای جلسه‌ای برای این پرونده برگزار خواهد کرد تا در مورد لزوم تشکیل هیئت کارشناسان که وظیفه آن‌ها تعیین ارتباط (یا عدم ارتباط) بین دوزهای واکسن و مصدومیت‌های این بازیکن ۲۹ ساله است، تصمیم‌گیری کند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا