Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست صبح چهارشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه هیچ دستگاهی نباید مسئولیتش را به دیگری محول کند، گفت: خط مقدم جبهه مقابله با کرونا کادر درمان و پزشکی است اما این کادر نمی‌تواند به تنهایی با این بیماری مقابله کند.

استاندار قم ادامه داد: برای مقابله با این بیماری نیاز به یک عزم راسخ در سطح جهانی داریم و در سطح استان تمام تلاش ما این است که این هم افزایی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علی رغم شدت این موج، خوشبختانه آثار و علائمی را می‌بینیم که انشاالله بتوانیم در طول دو هفته آینده بر این موج غلبه کنیم.

سرمست با اشاره به درخواست از ارتش برای راه اندازی بیمارستان صحرایی، تصریح کرد: درخواست از ارتش برای راه اندازی بیمارستان صحرایی به این معنی نیست که بیمارستان‌های ما پاسخگوی بیماران نیستند بلکه یک اقدام احتیاطی برای روز مبادا است برای زمانی که ما نتوانیم این موج را کنترل کنیم.

استاندار قم نجات جان حتی یک بیمار را هم مهم دانست و گفت: متأسفانه در ایام گذشته فوتی‌های زیادی داشتیم و عزیزان زیادی را از دست دادیم ما باید تلاشمان را همه جانبه بکنیم. واکسیناسیون یک روش شناخته شده برای مقابله با بیماری کرونا و جلوگیری از فوتی‌های مکرر بیماران است.

وی ادامه داد: واکسیناسیون جز سیاست‌های اصلی استان قم است و ما نباید با سختگیری‌های بیش از حد باعث شویم که مراکز واکسیناسیون راکد و بسته شوند.

کد خبر 5289163

منبع: مهر

کلیدواژه: قم بهرام سرمست استانداری قم ویروس کرونا بیمارستان صحرایی ویروس کرونا هفته دولت واکسن کرونا آمار کرونا محرم 1400 بوشهر شیوع کرونا کرمانشاه گرگان واکسیناسیون اردبیل خراسان رضوی محدودیت های کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان