Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، محققان از نخستین گوشت گوساله چاپ سه بعدی جهان رونمایی کرده‌اند.

بیشتر گوشت‌هایی که در آزمایشگاه کشت می‌شود، بیشتر شبیه گوشت چرخ کرده هستند و ظاهر آنها شبیه استیک نیست. این نوع گوشت ساختار پیچیده‌ای ندارد و از فیبرهای ماهیچه‌ای ساده تشکیل شده است.

اما استیک‌ها به ویژه استیک وایگو (Waygu) حاوی چربی ، ماهیچه و رگ‌های خونی در ساختار پیچیده هستند که نوعی ظاهر شبیه سنگ مرمر به وجود می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون محققان دانشگاه اوزاکا توانسته‌اند با کمک چاپ سه بعدی استیکی با این مشخصات ظاهری بسازند. به گفته آنها محصول مذکور از سلول‌های بنیادی و در آزمایشگاه تولید شده است.

استیک مشهور وایگو از گوشت گاوهای ژاپنی تهیه می‌شود و حاوی چربی بین ماهیچه‌ای زیادی است و شبیه سنگ مرمر به نظر می‌رسد. این ساختار سبب شده وایگو یکی از گران‌ترین و خوش طعم ترین استیک‌های جهان بود.

در روش جدید بافت‌های فیبری مختلف مانند ماهیچه، چربی و رگ‌های خونی را به وسیله پرینتر سه بعدی ساخته و با یکدیگر یکپارچه می‌شوند. به گفته محققان گوشت مصنوعی شباهت زیادی به نمونه واقعی دارد. همچنین می‌توان از این روش برای تولید ساختارهای پیچیده دیگر استفاده کرد.

‌دونگ هی کانگ مؤلف این پژوهش می‌گوید: تحقیق ما به حفظ محیط زیست در آینده کمک می‌کند. البته محققان به هزینه تولید استیک یا زمان عرضه استیک به بازار هیچ اشاره‌ای نکرده‌اند.

کد خبر 5289180 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: تحقیقات علمی پرینتر سه بعدی گوشت قرمز آزمایشگاه حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل نوآوری حکمرانی فضای مجازی واکسن کرونا سرطان فیس بوک امنیت سایبری ویروس کرونا فضانوردان اقتصاد دیجیتالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۴۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مسائل و مشکلات فعالان و تولید کنندگان حوزه دام و طیور مهاباد با حضور مسئولان استانی بررسی شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه از هماهنگی برای صادرات مرغ در استان گفت و افزود: استان آذربایجان غربی یکی از استان‌های تولید کننده گوشت مرغ هست که رتبه هشتم کشوری را دارد.

 بستانچی با بیان اینکه برای جلوگیری از خسارت به مرغدارها در برابر تولید مازاد، تشکل‌ها باید پای کار بیایند تا صادرات مستقیم صورت گیرد، اضافه کرد: هم اکنون سهم کل کشوراز تولید مرغ ۷ هزار تن است که ۵ هزارتن آن برای اتحادیه مرغداران و ۲۰۰۰ تن هم مربوط به زنجیره‌هاست.

شریفی مدیر تولید زنجیره یکپارچه  تولید مرغ هم می گوید: مقرر شده امسال تولید گوشت مرغ را  به ۱۵ هزار تن در سال برسانیم و ۲۵۰۰ تن افزایش تولید داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد هم با اشاره به اینکه در شهرستان مهاباد حدود ۳۳۰ هزار راس دام سبک و۲۱ هزار راس دام سنگین جود دارد افزود: از این میزان سالانه حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۱۶ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

حقگوی گفت: در شهرستان مهاباد ۷۴ واحد دامداری فعال است که در مجموع بیش از ۳۷ هزار تن محصولات دامی شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، عسل، شیر و فرآورده‌های دامی در در آن تولید می‌شود.

بهسازی و نوسازی جایگاه‌های دام روستایی،تامین نهادهای دام و طیور و  جوجه و افزایش پوشش  بیمه ای  واحدهای تولیدی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی